See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Veldig bra kundeservice, fikk rask oppdatering før jeg selv visste at pakken var forsinket og de svarte raskt på alle mine spørsmål. Stavmikseren virker veldig bra og stødig, litt tyngre base enn m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Er veldig fornøyd med både rask levering og supert produkt! Blenderen holder det den lover og lager den beste smoothien. Den knuser frosne bær og nøtter til en nydelig "krem" som kan drikkes med suger... See more

Rated 5 out of 5 stars

Superbra service! Bestilte tre Lucera håndholdte steamere. Etter at jeg hadde sendt bestillingen så jeg at de hadde et spesialtilbud på kjøp av tre. Ringte og forklarte situasjonen og de rettet opp s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en Easymix fra Introni og er veldig fornøyd med hele opplevelsen. Bestillingen gikk raskt og enkelt, og varen kom tidligere enn forventet. Stavmikseren føles solid, har god kraft og fun... See more

Company details

1. Electronics store

Written by the company

INTRONI utvikler teknologi som kombinerer ytelse, brukervennlighet og design i ett. Vi skaper løsninger som forenkler hverdagen, ser bra ut og føles intuitive fra første stund. Vi utvikler teknologi som kombinerer høy ytelse, lang driftstid og smarte funksjoner. Målet er å forenkle hverdagen og gi deg en mer brukervennlig og effektiv opplevelse, uansett hva du bruker produktene til. Vårt kundeserviceteam er klare til å hjelpe deg – før, under og etter kjøpet. Vi prater norsk og er tilgjengelig på telefon og e-post mellom 08-20 hver dag.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Helt ok

Helt ok, fornøyd 🙂

26 September 2025

Hei 😊

Så fint å høre at du er fornøyd! Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding 💛✨

Lucera Håndholt Steamer

Fra jeg bestilte til jeg fikk varen i posten, gikk det bare 3 dager! God informasjon underveis! Gleder meg til å prøve Lucera Håndholdt Steamer!
Lene Wuttudal

6 October 2025

Hei Lene 😍

Så herlig å høre at alt gikk så raskt og smidig! Vi håper du blir like fornøyd med Lucera Steameren som vi er stolte av den 💨✨ Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen din!

God opplevelse

Varen ble litt forsinket, men leverandør varslet om denne, så er det helt greit. Steamer funker som den skal. Måtte kontakte kundesenteret og fikk raskt og oppklarende svar. Så generelt sett var det god opplevelse her.

2 October 2025

Hei Olga 💖

Tusen takk for forståelsen og for den fine tilbakemeldingen! Så godt å høre at du er fornøyd både med steameren og oppfølgingen fra kundesenteret 🙌✨

Har akkurat fått den

Har akkurat fått den, og gleder meg til å teste ut. Kjøp og leveranse gikk ryddig for seg.

Hei Wenche 😊

Så spennende – håper du blir kjempefornøyd når du får testet den! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og for at du delte opplevelsen din 💛✨

Rated 4 out of 5 stars

Rask kommunikasjon

Rask kommunikasjon, levering og et produkt som fungerer godt.

25 September 2025

Hei Inger Lise 🌼

Så hyggelig å høre at alt fungerte som det skulle – både kommunikasjon, levering og produkt! Vi setter stor pris på den fine tilbakemeldingen din 💛✨

Veldig fornøyd med steameren

Veldig fornøyd med steameren! Og den ble levert utrolig kjapt

Hei Amund 😄

Så bra å høre at du er fornøyd med steameren, og at den kom så raskt frem! 💨✨ Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Kjøpte en steamer til klær

Kjøpte en steamer til klær. Virker som et bra produkt så langt. Produktet var utsolgt, men ble informert om ny leveringsdato som de holdt. Kunne kansellere bestilling om jeg ikke ønsket å vente.

Hei Edith 🌸

Tusen takk for forståelsen og tålmodigheten! Så godt å høre at alt ordnet seg og at du er fornøyd med steameren 💨✨ Vi setter stor pris på den fine tilbakemeldingen din.

Rated 5 out of 5 stars

Byttet den ut med strykejernet

Byttet den ut med strykejernet, veldig fornøyd. Frakten var lynrask.

Hei Christian 😍

Så gøy å høre at du har byttet ut strykejernet helt – det sier sitt! 💨⚡️ Kjempefint at leveringen gikk raskt og alt stod til forventningene.

Kjapt levert

Kjapt levert. Veldig fornøyd med steameren. Kan anbefales!

Hei Mona 💛

Så herlig å høre at du er fornøyd med steameren og opplevelsen hos oss! Tusen takk for anbefalingen – det setter vi stor pris på 🙌✨

Lucera steamer fungerer godt

Har prøvd andre steamere, men Lucera var mye bedre. Har bare prøvd den et par ganger, men er godt fornøyd så langt.

Hei Rolf 😄

Så hyggelig å høre at du liker Lucera! Det er ekstra gøy at du merker forskjell fra andre steamere 💨✨ Håper du får enda mer glede av den etter hvert som du bruker den mer 🙌

Rated 4 out of 5 stars

Rask levering

Rask levering. Fungerer bra på skjorter. Tøy i lin ikke topp resultat

8 September 2025

Hei Sissel 😊

Tusen takk for at du delte erfaringen din! Så fint å høre at du er fornøyd med resultatet på skjorter 👕✨ Lin kan være litt ekstra krevende, men et lite tips er å bruke litt mer damp og sakte bevegelser for best effekt 😉

Kjempe fornøyd med streameren

Kjempe fornøyd med streameren. Tusen takk Introni

Hei Tafro 🙌

Så herlig å høre at du er kjempefornøyd med steameren! Tusen takk for de fine ordene – det betyr mye for oss 💛✨

Flott steamer.

Lewi Sandberg.

Veldig fornøyd med min Introni damper.
Har brukt den på både Møbeltekstiler og klestekstiler.
Fungerer veldig bra på begge deler.
Jeg kommer til å få veldig stor glede av den i tiden som kommer.

Hei Lewi 😍

Så utrolig hyggelig å lese at du er så fornøyd med damperen! Fantastisk å høre at den fungerer så bra både på møbler og klær 🙌💨 Vi håper du får masse glede av den fremover!

Rask og god service

Den gode opplevelsen var at det var enkelt å bestille, og gode opplysninger om varens kvalitet. Har ikke mottat varen ennå, men tok kontakt med kundeservice, da varen skal brukes som gave , om jeg ville få den i rett tid. Raskt og hyggelig svar og det ser ut til å gå fint.

6 October 2025

Hei Sidsel 💕

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både bestillingen og kundeservicen vår! Vi krysser fingrene for at gaven kommer i tide – og at den faller i smak 🎁😊

Lucera håndholdt steamer

Kjapp levering, Stilig å se på og overrasket over hvor bra den funker : )

19 September 2025

Hei Irene 😍

Så gøy å høre at du er fornøyd! Vi elsker at du synes den er både stilig og effektiv – akkurat slik vi håper alle opplever den 💨✨

Godt alternativ til strykejern

Rask levering og hyggelig service. Kan ikke si at en steamer kan erstatte et strykejern, men det er et godt alternativ i en travel hverdag.

Hei Madina 🌼

Tusen takk for ærlig og fin tilbakemelding! Enig med deg – en steamer kan ikke alltid erstatte strykejernet helt, men som du sier, den er gull verdt når det skal gå kjapt i hverdagen 😄✨

Veldig god steamer

Bra presentasjon av produktet. Rask levering. Veldig god steamer i bruk.

8 September 2025

Hei Ingrid 💖

Så flott å høre at du liker steameren og at alt fungerte som forventet! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi en så fin tilbakemelding 🙌✨

Vurdering av produkt

Produktet jeg mottok er veldig bra. God service og fikk varen veldig fort.

2 September 2025

Hei Hildur 🌸

Så hyggelig å høre at du er fornøyd både med produktet og servicen! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper du får masse glede av kjøpet ditt 💛✨

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet hos Introni flere ganger

Har handlet hos Introni flere ganger, og hver gang har jeg fått topp service, rask levering og produkter av ypperste kvalitet. Nettsiden er oversiktlig, og kundeservicen var helt rå - disse kan faget sitt! Anbefales på det sterkeste til alle som vil ha en trygg handel og gode produkter! Føler meg som en del av Introni familien allerede!

Hei! 💫

Wow – for en fantastisk anmeldelse! 🥰 Vi blir ordentlig glade av å lese dette. Det betyr mye for oss å høre at du setter pris på både produktene, servicen og opplevelsen hos oss. Velkommen til INTRONI-familien 💛

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look