Kaffekassan Reviews 57

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Relativt dyra produkter som upplevdes svårsålda. Den administrativa delen av säljsajten känns halvfärdig. Det finns inget sätt att som admin skicka meddelanden till säljarna. Inte heller någon info... See more

Rated 5 out of 5 stars

WOW vilken lyckad och bra beställning jag gjorde från kaffekassan via min dotter Josefine och hennes klass på Praktiska gymnasiet i Karlstad. Mycket nöjd med kaffesorter och extra + till de smaksa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det är enkelt att komma igång med försäljningen, lockande produkter erbjuds i en överskådlig katalog, det är enkelt att registrera det man sålt, det är enkelt att beställa paketet med varor. Som kont... See more

Rated 1 out of 5 stars

Otroligt dålig förtjänst. Ingenstans redovisar dom vad man tjänar per produkt, kan förstå det för det är inte mycket. Ni måste visa på ett enkelt sätt på er hemsida vad man tjänar per ex. Nu är d... See more

Company details

1. Coffee store

Information provided by various external sources

Tjäna pengar till klassen & laget med kaffe. Sveriges mest sålda förbrukningsvara är kaffe, och därmed väldigt lättsålt. Hög förtjänst för skolor och lag.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Samlat in en stor summa pengar!!

Vår grupp har nu avslutat försäljningen och samlat in en stor summa till klasskassan, tack vare Kaffekassans smarta koncept, höga förtjänst och fina produkter!🤩

14 October 2024

Hej Anna,

Tack för din recension och för dina fina ord!🧡

Vad kul att höra att ni avslutat en lyckad försäljning, bra jobbat!!⭐

Så nöjd och enkelt!

Första gången vi säljer med kaffekassen för att få ihop pengar till en klassresa för våra barn som går i årskurs 6.
Det var enkelt att registrera sig och när vi stötte på problem så fick vi snabb hjälp och vägledning. Rekommenderar varmt!

20 September 2024

Hej Jessica,

Tack för din recension!🧡

Vad kul att höra att ni rekommenderar oss, att ni upplevde er försäljning smidig och fick bra hjälp av supporten. Vi på Kaffekassan önskar er en jättefin klassresa!

Rated 5 out of 5 stars

Allt var så smidigt med kaffekassan

Allt var så smidigt med kaffekassan. Så himla enkelt att starta försäljning och så bra försäljningsvinster!!

16 September 2024

Reply from Kaffekassan

Tack för din recension och för dina fina ord. Det blir vi jätteglada av att höra!🧡

Rated 5 out of 5 stars

Enkelt smidigt och bra blandning på…

Enkelt smidigt och bra blandning på produkter

10 September 2024

Hej Julia,

Tack för din recension!🧡

Vad kul att höra att du upplever försäljningen enkel, smidig och att ni uppskattar vårt sortiment!

Rated 5 out of 5 stars

Det var väldigt kul att sälja med…

Det var väldigt kul att sälja med kaffekassan, väldigt lättsålda produkter och uppskattat av våra kunder!

9 September 2024

Hej Samuel,

Tack för din recension!💛

Vad roligt att höra att ni tycker att det är kul att sälja med oss - det är vårt mål! Även jättekul att höra att produkterna är lättsålda och uppskattade!

Väldigt smidigt

Väldigt smidigt att starta upp en försäljning med Kaffekassan!!

1 September 2024

Hej Elin,

Tack för din recension!💛

Vad kul att höra att ni upplevde det smidigt att starta upp en försäljning med oss. Vi önskar er stort lycka till med försäljningen och kom ihåg att vi finns här för att hjälpa er under hela er försäljning!

Väldigt fina produkter.

7 August 2024

Tack för din recension!💛

Vi blir så glada av att höra att du tycker om våra produkter. Inför den nya säsongen har vi utökat vårt sortiment med många nya produkter - kolla gärna in dem!

Jättegott te!

23 August 2024

Hej Emma,

Tack för din recension!💛

Vad roligt att höra att du tycker om vårt te!

Godaste kaffet

Godaste kaffet, bra support

24 August 2024

Hej Adam,

Tack för din recension!🧡

Vad bra att ni gillar kaffet och att ni fått bra hjälp av vår support!

Rated 5 out of 5 stars

Smidig försäljning och gott kaffe!

Smidigt försäljning och gott kaffe!

22 August 2024

Hej Pontus,

Tack för din recension!🧡

Vad kul att höra att ni tyckte försäljningen var smidig och att ni tycker om kaffet, vi hoppas på att få sälja med er i framtiden igen!

Rated 5 out of 5 stars

Ville ha lite broschyrer att ha med…

Ville ha lite broschyrer att ha med till föräldramötet, för att se ifall klassen vill sälja.

Mailade och fick snabbt svar.

Ska nu få hem broschyrer och en av deras produkter, för att kunna ha med mig och visa!

Trevligt och snabbt bemötande!

23 August 2024

Hej Vera,

Tack för din recension!🧡

Jättekul att ni är är intresserade av att eventuellt starta en försäljning med oss. Vi hjälper er gärna igång och ser fram emot att (förhoppningsvis) dra igång en försäljning med er.

Vid frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss - vi finns till för att hjälpa er!

Bra service

Bra service, jag reklamerade en termos flaska som färgen släppte på. Fick en ny och en bonus. Lite svårt att hitta en kontakt väg till dem. Fick leta lite men när jag väl mailat fick jag svar rätt snabbt.

6 August 2024

Hej Kristina,

Tack för din recension och för att du berättar för oss att det var svårt att hitta information om hur du kontaktar oss!🧡

Vi kommer direkt kolla på hur vi kan förtydliga detta på vår hemsida. Tack!

Toppen

Det var bra, förutom att alla varor inte kom, men när jag meddelade om detta skickade de fort nya varor plus en bonus, vilken var mycket bra. Plus för trevlig kontaktperson också!

25 June 2024

Hej Ida,

Tack för din recension!🧡

Vad bra att du hörde av dig till oss så att vi kunde lösa situationen med saknade varor, vi tar fullt ansvar för allt som sker under vägen tills produkterna är er tillhanda! Vi hoppas på att få sälja med er i framtiden igen!🌸

Rated 4 out of 5 stars

Bra kvalitet och smidig administration

Enkelt att administrera och snabb, hjälpsam kundtjänst. Produkterna är av hög kvalitet och passar utmärkt som presenter.

17 April 2024

Hej Camilla,

Tack för din recension!🧡

Vad kul att höra att ni är nöjda över er försäljning, fått bra hjälp av vår kundtjänst och uppskattar produkterna. Det gör oss väldigt glada!🌸

Rated 5 out of 5 stars

Tyckte det var lätt och smidigt att…

Tyckte det var lätt och smidigt att sälja med kaffekassan

30 April 2024

Hej Yasmin,

Tack för din recension!🧡

Vad kul att höra att du haft en bra upplevelse av försäljningen med oss, vi hoppas på att få sälja med er i framtiden igen!🌸

Rated 5 out of 5 stars

Bra och enkel försäljning via appen

Bra och enkel försäljning via appen. Enkel och smidig kommunikation med Kaffekassan. Snabb återkoppling på frågor. Bra orderunderlag för varje elev.

12 June 2024

Hej Linda,

Tack för din recension!🧡

Jättekul att höra att ni haft en bra upplevelse av oss - det är vårt mål.

Vi hoppas på att få sälja med er igen i framtiden!🌸

En reklamation av en…

Jag hade en reklamation av en termosflaska och Sofie var mycket hjälpsam och nu är en ny flaska på väg på posten.

10 June 2024

Hej Kristina,

Tack för din recension!🧡

Jättebra att du kontaktade oss gällande termosflaskan så att vi kunde skicka ut en ny till dig. Vi är stolta över produkternas höga kvalitet och har därför 2 års garanti på alla våra återanvändbara produkter!🌼

Rated 5 out of 5 stars

Kaffekassan med det lilla extra

Riktig bra service. Fina varor, trots att det inte var så många från klassen som var med och sålde kunde vi samla lite till klasskassan.
Bara positiva saker att skriva om kaffekassan.
Rekommenderas varmt

7 June 2024

Hej Sarab,

Tack för din recension!🧡

Vad kul att höra att ni tyckte om våra produkter och att ni lyckats samla in pengar till klasskassan.

Hoppas att få sälja med er i framtiden igen!🌸

Bara positivt

Bara positivt!
15 dagars försäljning genererade 11.000 kr till klassresan 🤩
Smidigt med försäljning i appen och kul att kunna följa resultat.

Bäst av allt var Kaffekassans support som var lätta att få tag på när frågetecken dök upp 💐

3 June 2024

Hej Frida,

Tack för din recension!🧡

Vad glada vi blir av att höra om er lyckade försäljning - bra jobbat!🙌 Jättekul att ni uppskattade vår app och vår support. Det är vårt mål!

Hoppas att få sälja med er i framtiden igen!🌼

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look