Relativt dyra produkter som upplevdes svårsålda. Den administrativa delen av säljsajten känns halvfärdig. Det finns inget sätt att som admin skicka meddelanden till säljarna. Inte heller någon info... See more
Company replied
WOW vilken lyckad och bra beställning jag gjorde från kaffekassan via min dotter Josefine och hennes klass på Praktiska gymnasiet i Karlstad. Mycket nöjd med kaffesorter och extra + till de smaksa... See more
Company replied
Det är enkelt att komma igång med försäljningen, lockande produkter erbjuds i en överskådlig katalog, det är enkelt att registrera det man sålt, det är enkelt att beställa paketet med varor. Som kont... See more
Company replied
Otroligt dålig förtjänst. Ingenstans redovisar dom vad man tjänar per produkt, kan förstå det för det är inte mycket. Ni måste visa på ett enkelt sätt på er hemsida vad man tjänar per ex. Nu är d... See more
Company replied
Tjäna pengar till klassen & laget med kaffe. Sveriges mest sålda förbrukningsvara är kaffe, och därmed väldigt lättsålt. Hög förtjänst för skolor och lag.
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Väldigt trevliga och hjälpsamma. Snabba på att svara och ge feedback.

Reply from Kaffekassan
Varorna va jätte fina tyvärr va dock en vara defekt men fick direkt en ny o även en extra. Allt gick jätte smidigt o trevlig personal vid kontakt.

Reply from Kaffekassan
Vilken bra service och trevlig personal. Rekommenderar varmt dessa att sälja för.

Reply from Kaffekassan
Mycket nöjd med kaffesorter och extra + till de smaksatta, Irish cream vilket jag gärna skulle beställa igen!
De fina te sorterna var mottagaren, min äldsta dotter Iza mycket nöjd med.
Kvalitet !

Reply from Kaffekassan
Min klass var inte den bästa på att sälja, det var lite mer än hälften som bidrog men vi lyckade ändå få ihop lite mer än 9000kr på ca 3 veckor. Det är lite svårsålda produkter+att priserna är inte är dem mest lockande till kunderna. Leveransen gick bra och fakturan var lätt att betala, dock nu när fakturan är betald märkte vi att 20kr är borta. 20kr är inte särskilt mycket och vi vet inte vad som har hänt, vi har kontaktat kaffekassan då dom sa att vi skulle få återkoppling via mejl samma dag innan kl 12 men något mejl har jag inte fått än så länge.

Reply from Kaffekassan
Kanon! Man kan sälja spännande kaffe och te sorter, och riktigt bra återanvändbara produkter som kunder faktiskt vill ha och behöver, via en egen webbshop utan att vara begränsad till sitt lokala område!

Reply from Kaffekassan
Deras produkter är fina till ett rimligt pris tyckte vi

Reply from Kaffekassan
Var först avskräckt efter att ha läst om mycket elände… men för oss funkade det mycket bra o hade smidig kommunikation med dem. Produkterna hade ok priser och var uppskattade hos de flesta.

Reply from Kaffekassan
Skiten kom sent. Svårsålt med kaffe med kilopris på 1000kr. Folk har inget intresse av att köpa så pass dyra produkter, speciellt inte under en inflation. Dessutom finns det inga negativa omdömen på deras sida, vilket känns väldigt lurt. Man tjänar dåligt för alldeles för mycket arbete.

Reply from Kaffekassan
Det har gått bra att sälja, bra produkter och lättsålt!

Reply from Kaffekassan
Vill varna alla stackars klassföräldrar och ungdomar för att sälja det här företagets produkter! Man tjänar dåligt och det är svårsålt pga dyra produkter.
Har man inte eget företag måste man betala fakturan i förskott när man beställer!!!
Dålig dokumentation när man får leveransen, som beställare har man ingen aning om vad säljarna sålt så man kan inte dela upp leveransen så det blir lätt för alla att hämta sina grejjer. En enda röra helt enkelt.

Reply from Kaffekassan
Tagit sig vatten över huvudet.
Svarar ej
Krångliga villkor. Tar bort kommentarer från både instagram och facebook där flertalet vittnar om en oerhört skrämmande dålig upplevelse..
Vi (klass 7) fick beställa extra 4 st saker då vi saknade 4 artiklar enligt kaffekassan fast klassen sålt 114. Detas 3 pack räknas ej som en artikel, det folk köpte i webbshop räknas med ej i dom 100 produkter vi skulle upp i?!
Hem kom världens mest krångliga följesedel, oerhört mycket som saknas. Vår mest populära produkt (kaffeglasen) var inte med varken i paketet eller på följesedeln.
En hel kaffe (royal mirage) kom i enbart svarta påsar.. 150kr för 3 pack och folk får svarta påsar!
försökt få kontakt både på facebook, där dom tog ner sin sida pga kritik och dåliga kommentarer där flera haft problem.
Mail svaras ej på från dom OCH ingen ringer upp.
Stor varning för detta företaget!!
Bara bra reklam oerhört dåligt för övrigt.

Reply from Kaffekassan
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.