Kleintjeshop

Company details

Contact info

Rated 1 out of 5 stars

Pure fraude opgezet door witte boord…

Pure fraude opgezet door witte boord criminaal Joshua Kaats. Betaal niet nog eens 300% meer voor troep uit China en gebruik je gezonde verstand. STOP ook met het kopen van cursussen van deze gladde verkoper.

22 June 2022
Rated 1 out of 5 stars

ERG VERDACHT deze 5 sterren reviews van Joshua Kaats.

Bijna alle reviews hier bij Trustpilot zijn afkomstig van iemand die maar 1 keer een review heeft geplaatst.
Ik kom ook een aantal keer de afkorting DSA tegen die je als je de cursus hebt gevolgd nooit gebruikt wordt.

Beter naar dropship Oberlo op youtube te gaan dit is gratis en vertelt hetzelfde of meer.

29 November 2021

Trap er niet in mensen

Trap er niet in mensen, ik heb een jaar de cursus gekocht en je hebt er zo goed als niks aan. het word allemaal mooi verteld je kan zoveel geld maken en dit en dat maar je krijgt uiteindelijk 0 echte tips.
alles wat deze jongeman je verteld vind je binnen 5 minuten via google. of als je een opleiding in de economie doet is dit de basis..... yoshua kaats is een gladde verkoper van zijn zogenaamde '' dropship cursus''. je krijgt letterlijk 0 goeie info. alleen maar leuke verhaaltjes van en deze jongen maakte 10k per maand en dit en dat? maar hoe precies? dat word nergens uitgelegd. alleen op de manier van '' hij had echt een goed product! het product dat mensen wouden kopen!' nou dit is gewoon algemene kennis dus mensen trap er niet in. je word zeer teleurgesteld voor dit enorme bedrag voor een matige/oplicht cursus

20 September 2020
Rated 5 out of 5 stars

Ik snap werkelijk niet dat mensen een…

Ik snap werkelijk niet dat mensen een review plaatsen zonder te kopen. Dat is hetzelfde als ik een café een slechte review geef voor een kopje koffie€2,5. Deze koffie kan je bij de AH kopen in een pak (wordt bij Douwe Egberts voor een fractie ingekocht) . Dus dan heb je wel 20 kopjes koffie voor dezelfde prijs.... zo gaat het met alle handel (dat heet commercieel, anders zou het non profit zijn, ik ken niet 1 winkel die non profit is) . Op internet heet dat dropshipping. (Een eigen website kost ook geld (ontwikkeling/ hosting/beveiliging/ onderhoud/ domeinkosten, bovendien heeft men een winkel om winst te maken, dus als je het te duur vind koop je het niet). Uiteindelijk komt bijna alles uit China. Kijk maar naar bol. com daar kan je als winkel al je producten aanbieden en dan verdient bol.com ook nog eens aan die producten.

29 June 2020
Rated 1 out of 5 stars

Mensen horen niks omdat het een paar…

Mensen horen niks omdat het een paar weken tot enkele maanden duurt voordat het geleverd wordt want het komt uit China, Aliexpress /Alibaba etc :D
Misschien krijgen ze ook helemaal niks

26 August 2019
Rated 1 out of 5 stars

Ook wij hebben onze aankoop helaas niet…

Ook wij hebben onze aankoop helaas niet mogen ontvangen.

Enig online onderzoekswerk levert het volgende op:

Kleintjeshop is opgericht door de bekende fraudeur Joshua Kaats, die middels zijn cursussen naïeve tieners tracht over te halen om zijn cursus te volgen. Snel rijk worden middels dropshipping is het lokmiddel. De huidige uitbaters van kleintjeshop hadden hier wel oren naar en hebben deze webshop van Joshua Kaats cadeau gekregen. Op het moment van overdracht maakte de webwinkel al verlies, zo valt uit de gegevens - die middels social media wereldkundig zijn gemaakt - op te maken.

Daar ligt waarschijnlijk ook direct de oorzaak van het niet leveren en slechte service. Het enige doel van de uitbaters van de website is snel rijk worden middels verkoop van slechte kwaliteit Chinese producten, die nota bene schadelijk voor kinderen kunnen zijn. Het gros van de aangeboden producten beschikt namelijk niet over de Europese veiligheidskeurmerken.

Ik ben bang dat wij ons geld kwijt zijn. Hadden wij maar eerder onderzoek naar deze - door zogenaamd ouders - opgerichte website gedaan.

18 April 2019

Niet te vertrouwen

Een week geleden iets besteld, geld is van de rekening gegaan maar geen bevestiging gekregen via mail vab de aankoop. Ik zou het kunnen volgen via track en trace, ook nog niets van gezien. Contact opgenomen via hun, geen antwoord. Volgens mij gewoon oplichters, niets bestellen zou ik zeggen

25 March 2019

Oplichters

Zijn oplichters, je krijgt producten via aliexpress toegestuurd tegen een veel te hoge prijs, de producten zijn van lage kwaliteit en bevatten gevaarlijke stoffen voor baby’s!! Het zijn ook geen ouders die deze webshop hebben opgericht maar onder andere de welbekende oplichter Joshua Kaats.

12 March 2019

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look