Vi er virkelig glade for det fantastiske flotte foto der er blevet taget af vores søn. Og så er det det første skolefoto af ham😍🤩 Vi er virkelig taknemmelig over sådan en god fotograf 🥰
See what reviewers are saying
Har fået taget billeder af min søn i børnehaven. Mega gode portrætbilleder og svært at vælge, så meget tilfreds med denne del⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Syntes dog det er ærgeligt at gruppebilledet er taget med en dår... See more
Rigtig gode og autentiske billeder af min datter. Fotografen gav en rigtig god oplevelse. Udvælgelse var svær, da der var mange fine billeder, men selve processen var nem at gå til.
Vi har fået taget skolefotos, men hverken portræt foto eller skolefoto var særligt godt. Vi valgte portræt fotoet fra, da opsætningen var ikke særligt godt. Vi tog det med efterfølgende til en and... See more
Company replied
Written by the company
Kokjo Foto tilbyder landsdækkende skolefoto, børnehavefoto, portræt og erhvervsfoto. Vi har også et stort og hyggeligt studio i rolige omgivelser på Abildvej i Svendborg med gratis parkering lige foran døren. Alle vores billeder på print bliver produceret i vores eget hus og i samarbejde med de bedste leverandører på markedet. Bl.a. har vi her i efteråret 2023 fået installeret verdens bedste printer som den første herhjemme. Det betyder vi har hurtig levering og kan levere den bedste kvalitet og p.t. som den eneste i Danmark. Hvilket er i tråd med vores entré på det danske skolefotomarkedet. Kokjo foto er en del af Colour Art Photo (for professionelle portrætfotografer) og medlem af Fotobranchen og Dansk Erhverv. For yderligere info eller hvis du har spørgsmål, så tjek evt. lige ud her om du kan finde et svar her - https://www.kokjo.dk Ellers har du vores kontakt oplysninger her - telefon: 6222 9057 man-fre kl. 9-12 og 13-15 og på e-mail kontor@kokjo.dk alle ugens syv dage i høj sæsonen.
Abildvej 1-3, 5700, Svendborg, Denmark
- kontakt@kokjo.dk
- kokjo.dk
Replied to 83% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
De bedste billeder af vores børn😍
De bedste billeder af vores børn😍
Vi har brugt Kokjo flere gange og kan varmt anbefale dem til både børn og voksne. Billederne udvælger vi online og de redigeres inden modtagelse. Kvaliteten er i top og fotopapiret bedre end de andre skolefotografer børnene har haft. Det er ikke sidste gang vi bruger Kokjo😊
Ros til kokjo
Jeg har modtaget super fine klassefoto og billeder. Jeg var lidt skeptisk da jeg skulle bestille fordi kvaliteten var meget dårlig ligeledes var der kamera udstyr i billedet, blitz i briller. Men alt er der styr på i den færdige udgave. Og prisen er absolut til at betale. Så stor ros herfra.
Rigtig god oplevelse
Kokjo blev brugt til ungernes skolefotos - det var nemt at vælge imellem flere forskellige billeder og de blev sendt med børnene hjem efter ca 14 dage. God oplevelse.
Nem bestilling og super gode billder
Bestillingen online fungerer nemt og brugervenligt, og det er så skønt, at I ligger så mange billeder op af ens barn, man kan vælge imellem. Vi endte med at vælge flere, fordi de var så gode.
Mange billeder at vælge imellem
Mange billeder at vælge imellem. Påmindelse om at bestille mens der er gratis levering. Hurtig levering efter fotos er taget. I det hele taget god service. Vi fik omfotograferet vores søn uden problemer.
Super hurtige
Super hurtige. Meget fine billeder til gode priser. Så kan det ikke blive bedre😊
Jeg fik fine billeder til en fin pris…
Jeg fik fine billeder til en fin pris og inden for den lovede tidsramme.
Jeg er ellers ikke meget for at alt foregår digitalt, men det var nu ret smart, at jeg selv kunne få lov at vælge hvilket billede de skulle gå videre med. Og meget font klassebillede der fulgte gratis med
Flotte skarpe billeder
Fungerer fint.
Nemt at bestille.
Nemt med skole-pakkerne når man bestiller.
Virkelig fine skolebilleder af vores…
Virkelig fine skolebilleder af vores datter og til en god pris. Dejligt at man får mange forskellige billeder at vælge imellem, så vi selv kunne udvælge det, vi syntes var bedst :-)
Super kvalitet
Super kvalitet. Har anbefalet det i stedet for anden skolefotograf ved mit barns skole. Jeg bestiller fremover kun via Kokjo.
De bedste anbefalinger herfra
Jeg elsker alle mine børns billeder som…
Jeg elsker alle mine børns billeder som bliver taget af jer🙏😍
Utrolig flotte billeder
Utrolig flotte billeder, og.mylofhed for søskende billeder, selvom det ikke stod på bestillings sedlen.
Fuld tilfredshed 😊🙏✨
Kokjo Foto har stået for skolefoto på min datters skole de sidste år. Vi er fuldt ud tilfredse. Den søde fotograf kunne endda huske hende fra året før, så det gav oveni de fine billeder også en hyggelig oplevelse 🎉🍀✨
Skolefoto fra jer er så smart og nemt.
Har fået klassebilleder af begge mine børn i alle deres år i folkeskolen og hver 2. år portrætfoto af dem hver især. Ældste søn er gået ud og yngste går i 9. klasse.
Jeg har altid fået de flotteste billeder.
I år var det en rigtig god oplevelse og er så glad for det forgår online via jer, så man kan se resultatet online før man bestiller.
I får mine varmeste anbefalinger.
God service og kvalitet
Gode billeder, men endnu vigtigere god service! Glen og hans folk levere altid den bedste service, de varmeste anbefalinger.
Flotte skolefotos
Flotte skolefotos, nem bestilling og hurtig levering.
Fleksibel kundeservice
Da jeg bad om en ændret pakkesammensætning ift. skolefotos, fik jeg det uden problemer som ønsket
Fine billeder
Fine billeder, gode pakker til fornuftige priser. 👍🏻👍🏻