Jeg var desværre ikke ordentlig opmærksom, og derfor bestilte jeg fra kryb & kravl. Leveringstiden var vel omkring 3 uger - jeg havde læst at det var fordi de gik op i co2 besparelser, men da jeg modt... See more
See what reviewers are saying
Hej Tobias. Jeg har skrevet den samme meddelelse på din kontaktformular. Vedrørende ordre nummer 1485. Som du godt ved, har jeg gentagne gange forsøgt at få dig i tale på mail. Det er ikke lykkedes,... See more
Jeg har bestilt og betalt for min vare d. 11.9.24. Jeg har stadig ikke modtaget min vare. Virksomheden hverken svarer eller reagerer på mine mails, tlf.opkald, tlf.beskeder. Tobias Bro Bertelsen sen... See more
Jeg stødte på kryb og kravl efter en invasion af sølvfisk, og det blev løst vha 2 af deres produkter med ultralyd og fugtfjerner. Hjemmesiden er informativ, og nem at navigere i, hvilket gjorde hele p... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Vi har opstartet hjemmesiden i håb om, at skadedyrsbekæmpelse kan få en mere etisk og effektiv løsning på skadedyrs problemerne. VI har udelukkende fokus på humane løsninger og produkter der er giftfrie og miljøvenlige.
København NV, Denmark
- Info.krybogkravl@gmail.com
- krybogkravl.dk
No history of asking for reviews
People also looked at

Klasse kundeservice
Klasse kundeservice og billigere end konkurrenterne

Effektivt og billigt
Effektivt og billigere end konkurrenterne. Meget tilfreds

Reply from Kryb & Kravl
Fik fat i den ultrasoniske…
Fik fat i den ultrasoniske skadedyrs-repeller da vores sommerhus døjer med mange kryb. Efter et par dage med den, er krybene næsten ikke til at finde, og så var den endda super nem at slutte til med USB. Den kommer vi til at få meget glæde af!

Havde problemer i hjemmet
Havde problemer i hjemmet, en uge behandlingen har jeg stadig ikke fundet tegn på skægkræ, og det var billigere end konkurrenterne. Meget tilfreds

Reply from Kryb & Kravl
Billigere end konkurrenterne og mere…
Billigere end konkurrenterne og mere effektivt + god kundeservice

Effektivt
Effektivt, billigt og god kundeservice. Vil gerne anbefale til alle

God kundeservice
God kunde service! Jeg vil anbefale alle st handle hos tobiad / kryb og kravl, det var en fornøjelse

Fantastisk service
Fantastisk service! Skadedyrene er væk og det er godt.

Effektivt og hurtigt
Har ikke længere problemer med sølvkræ, og kundeservice var hurtig og behjælpelig

Effektivt og billigt
Effekt bekæmpelse af muldvarpe og billigere end andre steder, anbefaler til alle

Helt fantastisk oplevelse!
Helt fantastisk oplevelse!! Kundeservice er helt i top, svarer alle tidpunkter på døgnet! Er så kæmpe fan!! ❤️❤️

Reply from Kryb & Kravl
Hurtigt og effektivt fra ende til…
Hurtigt og effektivt fra ende til anden. Kundeservice var helt igennem en fantastisk oplevelse! Jeg kan virkelig anbefale kryb & kravl!