Company replied
correct, zakelijk nazicht met testen en aanpassingen en vernieuwde dopjes. Duidelijk verstaanbaar taalgebruik en toelichting door een vriendelijke mevrouw met kennis van zaken met daarbij een geï... See more
Company replied
Of je nu voor de eerste keer binnenkomt of als vaste klant, altijd zijn ze even vriendelijk en behulpzaam.
Company replied
De gegeven uitleg was ad rem en de herstelling was binnen de 10 minuten uitgevoerd. De ontvangst was zeer vriendelijk
Company replied
Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen
Gasthuisstraat 8, 2340, Beerse, Antwerpen, Belgium
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
correct, zakelijk nazicht met testen en aanpassingen en
vernieuwde dopjes. Duidelijk verstaanbaar taalgebruik en toelichting door een
vriendelijke mevrouw met kennis van zaken met daarbij een geïnteresseerde stagiaire.

Super service !
Steeds zeer vriendelijk en behulpzaam, je voelt gewoon dat ze dit met hart en ziel doen.

Reply from Lapperre - Beerse
Laura, heeft alles opnieuw getest en ingesteld. Hoorapparaten zijn terug in fabriek geweest omdat ze te vroeg uitgingen, tijdelijke waren heel goed, heb ze niet één keer weten uitvallen. Nu opnieuw gelinkt met TV. en GSM.

Reply from Lapperre - Beerse
Altijd vriendelijk. Ze staan altijd klaar als er een probleem is met mijn hoorapparaat.

Reply from Lapperre - Beerse
vriendelijke bediening en ze nam de tijd om zo vragen te stellen

Reply from Lapperre - Beerse
Goede ontvangst op het uur van afspraak. Gemoedelijke sfeer, geen tijdsdruk, goede uitleg en service.

Reply from Lapperre - Beerse
Vlug en heel vriendelijk ontvangen en geholpen door vriendelijke bediening

Reply from Lapperre - Beerse
Ja, het was een goede ervaring bij een vriendelijke en deskundige audioloog. Wel raar dat je pas wordt uitgenodigd als je hoorapparaten 3 jaar oud zijn.

Reply from Lapperre - Beerse
Flinke meid die mij direct heeft voortgeholpen al was ik met de datum verkeerd (mijn foutje)

Reply from Lapperre - Beerse
Learn more about other kinds of reviews.