See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

igen levere Yousee et rigtigt dårligt set- op med vores mailpogram. Det bliver stadig ved at fejle,men de kræver fuld betaling for noget der ikke fungere.det værste l.o.r.t.e firma i Danmark.håber rig... See more

Rated 2 out of 5 stars

Efter 31.10.2024 lavede de noget om på deres mailsystem. Problemet er efter den dag har deres indgående mailservere virket utrolig langsomme. Jeg har testet det fra både outlook.com og gmail.com. Der... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hvis du overvejer at få en mailadr. fra yousee så lad være. Hvis der bliver det mindste problem er sandsynligheden at de ikke magter at rette fejlen. Er nu på 4. sag oprettet. De skriver efter 2 til... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har aldrig oplevet noget så armertør agtigt. Fantastisk dårlig salg af fibernet, fantastisk dårlig service efterfølgende, gang på gang kommer der nye forklaringer, den ene medarbejder ved ikke... See more

1.3

3-star
2-star
1-star

Gebyr-hajer

Jeg er tilsyneladende røget ud af PBS-ordning.
Vedrørende betalingen for den kommende måned 1/3-24 til 31/3-24. Er jeg i dag 12/2-24 blevet pålagt rykkergebyr nr. 2, så jeg er røget op på 2 x 100 kr.
Det er noget svineri. Jeg opsiger herved mit abonnement 530006546.
Michael Bjørn Hansen

12 February 2024

Møg update

Deres it nørder må ikke have noget andet at lave end at chikanere kunderne. Nu kan man ikke se sin mail i mobil appen med mindre man logger ind 2 eller 3 gange. Husk at der findes andre udbydere.

11 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kære YouSee, Nu kan I ikke synke dybere!

Nu har jeg været uden e-mail fra d. 8/11 2023. Kontaktede jer og kom i forbindelse med jer efter 20 min. Den søde dame jeg talte med hørte pænt på mit problem og meddelte mig at det kunne hun klare med samme. Den meddelelse jeg fik 'var' at jeg skulle sende en specielmail til hende med ordet 'test' i både emnefelt og i tekstfelt så ville den gå igennem til hende og fejlen rettet indenfor 2 dage, selvfølgelig skete der intet. Ringer flere gange og får talt med 7 forskellige personer, der henholdsvis giver Microsoft skylden, det er en gammel mail der skal ny kode, der er oprettet 2 mails der kolliderer med hinanden de skal lægges sammen. Sagen bliver givet til IT-afd med lovning på at få besked på sms når problemet er løst. Intet hører man. Ringer igen og personen vil ligesom starte forfra med at jeg skal ringe til Microsoft osv. Da jeg forklarer at alt dette er prøvet og det burde han kunne se på sagen siger han at han kan se at mailen skal slettes. Dette har jeg ikke bedt om og beder om at dette bliver rettet omgående. Det skulle lige være ham, som var uden mail i så lang tid. Sagen ville igen blive givet til deres IT-afd, derefter blev røret lagt på. Mange mærkelige bemærkninger har jeg fået i tidernes morgen men denne 'at det kunne jeg selv ordne, sender nogle ting du kan rette på din side' og 'at hans 80 årige gamle far selv kunne rette det' er ikke lige det man forventer når man har brug for hjælp. Mon direktøren selv ville godkende denne form for kundeoplevelse.

12 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Tekniker mødte ikke op som aftalt!!!!

Fortsættelse!

Jeg “dobbeltcheckede” lige vores seneste regning (og formentlig sidste) fra You See! Gudhjælpene om ikke de havde den frækhed at skrive 500,- ekstra på regningen, da vi ikke havde svaret teknikeren (som aldrig kom). Jeg var blevet lovet i telefonen, at de ville rette fejlen, men nej!! Hvor usselt!!!!!!!

Vi havde bestilt teknikerbesøg fra YouSee mellem 0700-1200. Sad klar i huset fra 0630 og ingen tekniker dukkede op! Ringede og klagede til YouSee, der påstod at teknikeren havde ringet 2 gange + lagt besked på telefonsvarer! Begge dele løgn - ingen havde ringet, og ingen været på adressen! Jeg bad om en undskyldning - alle kan lave fejl - men nej, YOUSEE tørrede den af på en indtil da trofast kunde i mange år. Hvor usselt……Find jer en udbyder, som man kan stole på!!!!

30 October 2023
Rated 1 out of 5 stars

En skamplet på telebranchen.

I betragtning af mine oplevelser med Mail YouSee er det tydeligligt at der er masser af utilfredse kunder. 1.2 stjerner ud af 5 mulige, siger alt om hvor elendigt det fungerer hos YouSee.
Mit problem består i at jeg med mellemrum ikke modtager mail på min Samsung mobil, mens der ingen problemer er på mine to pc´er. Hver gang man kontakter YouSee kundeservice får man en sludder for en sladder. Jeg er holdt op med at kontakte kundeservice for de aner ikke hvad de har med at gøre. Derfor har jeg kontaktet YouSee via mailadressen klage"snabel a"yousee.dk. Første gang gad de end ikke at svare, men anden gang kom der dog et svar, men dette var som ventet bare en "sang fra de varme lande". På mine to pc´er anvender jeg MS Outlook 2019 som mail-program, og på mobilen er der installeret Samsungs eget mail-program Samsung Mail. Programmet Samsung Mail fungerede godt nok indtil efteråret 2023, men siden er der i flere perioder ingen mails kommet på mobilen. YouSee skyder skylden på Samsungs mail-program, men den hopper jeg ikke på. En ting er sikker: pris og kvalitet/stabilitet passer ikke sammen hos YouSee. YouSee´s service er en ren parodi, ja faktisk kan man ikke en gang klage over deres service, for der er ingen.
Konklusionen kan udtrykkes med tre bogstaver DOD = Dyrt Og Dårligt.
Har nu efter at have svaret på YouSee´s mails, der ikke overraskende er en gang intetsigende vås, nu modtaget en mail derfra hvori der står de lukker sagen. De gider med andre ord ikke at gøre mere - dette er YouSee i en nøddeskal. Kundernes penge rager YouSee til sig med største glæde, men kritik blive bare affejet.

10 October 2023

Stadig en TOTAL rodet affære

Hjalp en YouSee kunde med at skifte fra Thunderbird mail til YouSee Webmail. Sikke en gang ÆVL. Det virkede 2 timer, så virkede det IKKE. Det er det samme ÆVL om at man skal tilknytte sin mail med sin login. Samme GØGL med LÅRT på var jeg selv igennem for 10 år siden inden jeg kvittede ALT der havde med TDC/YouSee at gøre. INGEN normale kunder forstår hvad det går ud på. Jeg har selv kastet håndklædet i ringen. Der blir' ringet til jeres LÅRTE support tirsdag. Imponerende så ringe i formår at gøre tingene. Kompliceret, uoverskueligt og ALT andet fra samme skuffe. Kæft jeg er glad for jeg er CBB kunde og kan kun anbefale folk at komme UD af alt der har med YouSee at gøre. I har sku' ikke udviklet jer de seneste 10 år hvad brugervenlighed og overskuelighed angår. Helt slemt blev det, da der også er YouSee tv på adressen. Mere GØGL der skal tilknyttes og man mister FULDSTÆNDIG overblikket og hvilken adgangkode der hører til her og der, hvilket password der er er "tilknyttet" osv...i er virkelig direkte elendige. Hold jer for guds skyld væk.
-------------------
4 uger efter er det problematisk at logge ind på webmail som ellers har virket. Der ringes til hotline og de siger, 'der skal en ny kode til'. Men de kunne ikke forklare hvorfor, da det har virket indtil nu. Godt jeg opsagde både internet og tv-pakke for mange år siden. Dog sørgeligt, standarden er den samme nu som dengang. Føj.

25 September 2023
Rated 1 out of 5 stars

YouSee mail kan ikke fungere i Outlook! Det er de helt bevidste om hos YouSee!

YouSee sendte mig 2 mails i juli mdr, hvori de opfordrede mig til at “opdatere min mailopsætning i Outlook”, og hvis ikke jeg gjorde det, vil den snart ophøre med at fungere. Det gik jeg derfor i gang med d. 2. august. Siden har min mail (hverken indgående eller udgående) fungeret i Outlook. Jeg har netop i dag, for 117. gang forsøgt at få fikset det ved at ringe til YouSee, ( jeg har lige så mange gange været i kontakt med Microsoft support), og endelig fik jeg…IKKE en løsning, men rene ord for pengene! Christoffer, som jeg fik i tale, da jeg bad om at tale med en af cheferne i teknisk support, sagde rent ud, at min mail “ALDRIG kommer til at fungere i Outlook”, “det kan ikke lade sig gøre.” “ hvis jeg vil bruge min mail på min pc, skal jeg bruge webmail”.
At de har skrevet i en mail til mig, hvordan jeg skal opdatere min mailopsætning i OUTLOOK, spiller ingen rolle. Det kan ikke komme til at fungere.
Jeg fatter ikke, at de vil være sig selv bekendt i YouSee. Jeg har købt og betalt for Microsoft Office og Outlook, og vejledningen fra YouSee gik ud på at opdatere min mail i Outlook, og nu siger de at :”desværre, det kommer ikke til at fungere!”

20 September 2023

Mit støreste mareridt nogensinde

Kære yousee,

Jeg har ringet ind over 250 gange og ventet i over 4 måneder på at I skal skyde fiber ind i vores hus.
Kig gerne igennem vores sagsnummer 466125074.

Vi blev ringet op i Maj fordi I kunne se vi havde bygget nyt hus. Vi blev lovet GRATIS REETABLERING AF FIBER, da I gerne vil have os som kunder. Dette takker vi ja til, dog vidste vi ikke det ville blive vores værste mareridt.
Jeg ringer ind hver dag i 4 måneder for at høre at vores sag står som fra dag 1.
Vi har haft 10 teknikker forbi vores grund for at konkludere det samme, at vi skal have skudt fiber fra vejen og ind til huset, hvilket var hoved pointed med at I ringede til os.
Det er både spild af deres tid og vores tid. Vi tager fri fra arbejde for at håbe der det er nedgraver, dog er det altid teknikker der banker på for at sige vi mangler at få fiber fra vejen hen til vores hus.

Vi har bygget nyt hus som har været klar til at lægge fliser siden Maj, vi har nu ventet og udskudt flisearbejdet i 4 måneder på grund af at Yousee ikke kan sende en nedgraver ud til os!

Jeg ringer ind hver dag og får en ny medarbejder på røget heletiden, de ender I, at jeg skal snakke med Josefine Robotten i 20 minutter for at komme igennem til jeres kollega for at forklare hele situation som tager 20 minutter. Hvormed jeg ender I at få et svar, jeg ringer tilbage senere (har aldrig fået et tilbage kald), eller bare vent (jeg har nu ventet i 4 måneder).
Vedhæftet er blot et opkald ud af de 250 hvor jeg bliver sendt videre till 3 forskellige medarbejder og ende ud I at vente.

Ikke nok med dette har jeg bestilt 3 leder opkald som aldrig er gået igennem.
Jeg bliver oplyst om at de ringer inden for 72 timer med hemmeligt nummer og SKAL ringe 3 gange.
Jeg får ét opkald på 5 sekunder som jeg ikke når at tage og det ringer aldrig ind igen. Jeg ringer ind og ingen leder har siden ringet til mig selvom der er bestilt flere lederopkald.

Vi er blevet lovet guld og grønne skove, vi blev lovet gratis reetablering grundet vores lange saag, dog modtager vi et nyt tilbud hvor vi nu SKAL betale før der kommer en nedgraver ud. Dette har vi OGSÅ accepteret, men den regning burde I betale for og hvis ikke mere end dette.
Vi har godt hørt fra mange af jeres kollegaer reetablering af fiber skal man selv betale for, dog blev vi lovet det gratis.

Jeg har ingen ord tilbage og vil bare rigtig rigtig rigtig med hele mit f****** hjerte have en nedgraver ud på min mors grund.
Jeg skal på udveksling og efterlader et halvt færdigt hus til min mor på grund af Yousee.
Jeg er virkelig skuffet og ked af det og venter stadig på Nedgraver efter 4 måneder

16 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Min søn har fået månedsbetaling hos…

Min søn har fået månedsbetaling hos yousee men der er ikke andet end problemer - han får konstant opkrævninger på 3 mdr og når vi så skal ændre det med et nyt indbetalingskort bliver han pålagt rykkergebyr - virkelig USERIØST firma - I skulle skamme jer 👿

7 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Det er tydeligt at Yousee har kæmpe…

Det er tydeligt at Yousee har kæmpe problemer med deres spamfilter. Lidt søgen på nettet, viser tydeligt at mange kunder bliver bombarderet med spam mails de seneste par måneder. Svaret fra yousee er at man skal blokere afsenderene, men det ser ikke ud til at løse problemet. Spam mails kan ikke undgås, men det er ikke mit indtryk at andre udbydere har tilnærmelsesvis de samme problemer.

26 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Yousee Mail er mega ringe og ustabil

Yousee Mail er mega ringe og ustabil. Når jeg ofte ikke kan tilgå min mail så står der at det er sikkert fordi jeg har skiftet pasword osv.osv. skylden bliver tørret af på kunden. Når man så er blevet godt stresset over et dårligt produkt og ringer til Yousee support får man tillige med kontakt med en fatsvag robot. Yousee er I ikke snart færdige med at lege med os? Man føler sig fordummet som kunde pga. et dårligt produkt og tilsvarende "ikke service". Ledelsen må tage ansvar og forstå det her er alvorligt, vi bliver forhindret adgang til vigtigt post, men der er kun tavshed.

16 March 2023

minus 5 stjerner

Aldrig har jeg været ude for noget lignede, man kan ikke få lov at tale med en leder, bliver fejet af med at "lederen" ville sige det samme og der er ingen forklaring på fakturafejl.
Jeg har 6 mobiler plus 2 internet, får pludselig en faktura for 6 mdr med en temmelig kraftig stigning dvs en faktura på lidt over kr. 5500,00 ups!!!( dette er uden de 2 internetab. jeg har ) Hvad sker der for jer YOUSEE!!!! HAr aldrig betalt forud, hvorfor skal man pludselig det?? Og så er jeg træt af opdigtede navne på medarbejderen man taler med, hvad regner I med at I handler med "forbrydere". Det er på tide at finde en ny udbyder, nogle som har foslag til udbyder med god kundeservice og uden rod i ab. og faktura processen!

26 February 2023
Rated 1 out of 5 stars

Udgående mail og indgående mail !

Udgående mail !
Så er det atter galt med mail og Deres service er i bund ikke nok med at nu har de sku sat en robot til at svare !!! DYBT under bælte stedet især når de tage så meget for deres service og de påstår at det er ikke deres skyld og sende aben videre til microsoft ... Helt ærlig total dårligt !!!!
Super, tak for fantastiks bund dårlig behandling, ren cikane mod kunder og groveste forakt for service skal man da lede længe efter !!!

21 February 2023
Rated 1 out of 5 stars

Det nye mailsystem er ikke nogen forbedring

Fik en besked om at min mailbox snart var fyldt og kunne så se at der var kommet nyt mailsystem på webmail. Der var 13000 mails hvor jeg kunne slettte 100 ad gangen, altså ville jeg skulle igennem 130 sletninger.
En af de første gange kom jeg til at klikke på ikonet for spam istedet for papirkurven: Jeg gik ud fra at dette ville medvirke at alle der fremover sendte mails til mig ville havne i spamfilteret! Det var ikke nogen fortryd knap, så det eneste der var at gøre var at markere alt i hele spammappen som ikke-spam.
Fint at det er meningen at man skulle kunne markere flere mails og foretage en handling med disse på een gang, men har man markeret en og derefter markerer den næste, forsvinder den førstnævnte markering.

2 November 2022

Is this your company?