15 juli als bedrijf een order geplaatst. Wij hoorden echter dagen niks en ontvingen niks. Toen gebeld, dat we het product de volgende dag nodig hadden en dat we het anders wilden annuleren... See more
See what reviewers are saying
Zal bij deze firma niet terugkomen. Levering na 2,5 weken. Zeer verwarrende communicatie op de site. Zo staat er vb. dat de prijzen inclusief BTW zijn terwijl dat bij afrekening niet het geval blijkt... See more
Company replied
Gebeld met mzs voor freesgereedschap voor onze nieuwe cnc de man komt persoonlijk langs test gedaan met diamantfrezen en spiraalfrezen tot service en goede gereedschappen van het merk AKE Voor ons o... See more
Company details
Written by the company
MZS Gereedschap en MZS Slijpservice zijn onderdeel van M.Z.S. BV. Een belangrijk deel van ons bedrijf is het slijpen en produceren van verspanende gereedschappen in hardmetaal en HSS. Ook leveren wij vrijwel alle electronische en niet-electronische gereedschappen. Deze kunt u bestellen via onze webshop www.mzsgereedschap.nl.
Contact info
Meerover 16, 2181NJ, Hillegom, Netherlands
- 0611297155
- mail@mzsgereedschap.com
- mzsgereedschap.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top service
1 klem was niet goed, direct contact en snel een ander gekregen. Vriendelijke en goede service.
Bedankt!
Boormachines
Alles prima en op tijd geleverd. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van bestelde artikelen.
Goede en snelle zaag-slijpservice
Goede en snelle zaag-slijpservice en prettige levering andere producten
Top kwaliteit
Afstelgereedschap bij MZS besteld. De prijs was goed en het product van goede kwaliteit.
Wij zullen hier zeker weer bestellen.
Goede snelle en vriendelijke service !
Goede snelle en vriendelijke service !
Goede slijperij
Goede slijperij met snelle en vriendelijke service. Ons snijgereedschap wordt op aanvraag vaak de volgende dag nog opgehaald. Een aantal dagen later hebben we alles weer vlijmscherp terug. Ook de prijs per geslepen onderdeel is in prima verhouding.

Reply from MZSTOOLS
Fijne samen werking👍👍
Goede service en uitleg en komt…
Goede service en uitleg en komt afspraken na en het slijp gereedschap wordt opgehaald en netjes terug gebracht.
Goede gereedschappen en goede service.
Goede communicatie
Goede communicatie, komt afspraken na en levert prima producten.
De service is top goede begeleiding bij…
De service is top goede begeleiding bij het bestellen van je producten en snel geleverd
Kwaliteit
Altijd een goede service en betrouwbare leveringen voor schrerpe prijzen.
Goed gereedschap en vakundige slijpservice
Altijd bereid om net een stapje verder te gaan. Doen wat ze zeggen.
Veelzijdig in artikelen en service.
Prettig bedrijf om mee samen te werken.

Reply from MZSTOOLS
The Trustpilot Experience