Ordrestyring Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Williahm hos Aceve er altid super hurtig til at løse vores problemer og han er så sød og rar at tale med. Vi er super tilfredse, for det kan drille det skidt, så er det godt, at der er exceptione... See more

Rated 4 out of 5 stars

Under pres og hårde udfordring (på min plads i sagen) og grundet et forløb der langt fra levede op til det lovede på; at alt var bare lige! (salgs snak), Blev det en fornøjelse at få Malou i røret,... See more

Rated 4 out of 5 stars

Kristoffer gjorde et rigtig godt stykke arbejde, men glemte dog lige, at fortælle, at han holdte frokost, så jeg ventede 1 times tid på et opkald før jeg kunne komme videre. Det skal dog siges,... See more

Rated 3 out of 5 stars

Malou var sød og behjælpelig og burde have 5 stjerner. Men det er mildest talt irriterende at noget så simpelt som at op/ned justere vores antal abonnementer ikke fungere så vi selv kan gøre det. De... See more

Company details

1. Business administration service
  2. Business-to-Business service

Written by the company

Ordrestyring er et cloudbaseret timesagsstyringsprogram til håndværkere. Med alt samlet på en platform er Ordrestyring omdrejningspunkt for hele forretningsgangen og sagsstyringen hos flere end 25.000 håndværkere. Det gælder bl.a. ordrer, tilbud, opgaver, fakturering, time- og materialeregistrering, entreprisestyring, dokumentation, indhentning af priser mm. Ordrestyring sikrer endvidere det forretningsmæssige og økonomisk overblik i realtid - både på enkeltsager og det samlede for virksomheden. Med Ordrestyrings digitale platform opnår elektrikere, tømrere, murere, malere VVS’ere og kloakmestre store tidsbesparelser og effektiviseringsgevinster på grund af automatiserede arbejdsgange – bl.a. overføres timer og materialer fra svende automatisk til fakturaer, og det er nemt at integrere til andre systemer som regnskabsprogrammer, lønsystemer, flådestyring, grossister, kalkulation m.fl.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 92% of negative reviews

Typically replies within 1 month

All reviews

96 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk fra Ordrestyring!

De løser ikke de fejl der er i systemet, selvom det skaber store problemer hos kunderne.
Nu har vi i 2½ måned haft problemer med at systemet ikke trækker lager på nogle af vores medarbejdere, hvilket har resulteret i at intet på vores lager stemmer, så hver gang man skal lave et tilbud, eller ud til en kunde (hver dag!), skal man tjekke at der er de reservedele på lager man skal bruge.
Det samme hver gang man skal købe nye reservedele, så kan man pænt gå ud på lageret og i vores biler for at se hvor mange vi allerede har (700 varenumre!!!).
OS melder INTET ud, og kun når man henvender sig får man dette:
"Vi har fortsat ikke hørt yderligere fra vores teknikere 🙂 Vi har derfor ikke en ETA pt.
Men der arbejdes på en løsning hurtigst muligt."
Fik jeg nævnt at dette startede den 16.06...!
Elendigt håndteret og elendig kundeservice håndtering.
Vi føler os fanget, da det desværre er et kæmpearbejde at komme ud af det system nu, men det kan man jo blive tvunget til, når det bliver dyrere at beholde.

Jeg vil IKKE anbefale Ordrestyring til folk der overvejer system.

1 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ordrestyring er en fantastisk platform…

Ordrestyring er en fantastisk platform der muliggører styringen af ordrer nemt. I forbindelse med supporten er der intet at sætte en finger på. I sær én medarbejder gør det umulige muligt. Tak Malou for den fantastiske og hurtige supportservice.

Hej HC,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Det glæder os enormt meget at høre, at du oplever Ordrestyring som en fantastisk platform, der gør det nemt at styre ordrer i hverdagen 🙌 Netop dét er målet med systemet – at gøre tingene enklere og mere overskuelige.

En ekstra stor tak for dine rosende ord til Malou. Hun er utrolig dygtig og engageret, og vi er glade for, at hendes hurtige og effektive support har gjort en forskel for dig 💪 Vi sørger selvfølgelig for, at hun får dine pæne ord med videre – de er meget velfortjente 🌟

Super god !!!!!!!!!!!!

29 August 2025

Hej Brian,

Tusind tak for din anmeldelse! 😃⭐️

Det er fantastisk at høre, at du har haft en super god oplevelse – det gør os virkelig glade! Vi sætter stor pris på, at du deler din begejstring med os, og vi håber, at vi kan fortsætte med at give dig den samme gode oplevelse fremover 🙌

Rated 5 out of 5 stars

Mathias fra Ordrestyrings kundeservice er en champ!

Mathias fra Ordrestyrings kundeservice ledte mig nemt og gnidningsfrit gennem mine udfordringer, og jeg lærte her igennem at bruge systemet meget bedre. Han svarede prompte, med relevante screenshots som gode guides, og en venlig tone hele vejen igennem.

Jeg er ikke altid mega tilfreds med selve systemet, men Mathias fra kundeservice fortjener 5 stjerner :)

26 August 2025

Hej Mathilde,

Mange tak for din ærlige anmeldelse og de flotte ord om Mathias ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at han med sin imødekommende tilgang, hurtige svar og brug af screenshots har gjort det lettere for dig at få løst udfordringerne og samtidig givet dig en bedre forståelse af systemet 🙌

Vi forstår godt, at du ikke altid er helt tilfreds med selve systemet – og vi tager din feedback meget seriøst. Hos os arbejder vi hele tiden på at udvikle og forbedre funktionerne, så oplevelsen matcher det serviceniveau, vi ønsker at levere 🌟

Din ros til Mathias betyder utrolig meget, og vi sørger selvfølgelig for at give den videre til ham – det er præcis sådan en indsats, der gør en forskel for vores kunder 💪

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os!

Elendig service!

Kundeservice - eller skal vi kalde det for kunde? Service er ihvertfald ikke et begreb og udtryk man arbejder med i Ordrestyring, fejl på fejl på fejl i opsætning og system, ingen af de utallige henvendelser jeg har gjort bliver taget seriøse, der er standardsvar på alt, nej lige den udfordring og fejlkode har jeg ikke mødt før, den skal sendes videre til vores udviklere, de kigger på det snarest og indenfor et par dage!
Ja nu er der så gået 7 arbejdsdage - intet er der sket, nåh jo - Nora fra chatten mener i dag den 26/8 at det er løst indenfor et par dage… 🫩

Ærgeligt jeg hoppede med på OS-vognen, for hvergang der er problemer sker der intet, nu er jeg mere eller mindre fastlåst da en flytning til anden udbyder stort set er umulig og endnu mere håbløst!!

Den ene stjerne er fordi man ikke give 0 stjerne.

26 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det at jeg kombinerer to systemer…

Det at jeg kombinerer to systemer kræver en masse fra support men ingen problemer. De klarer det hver gang.

Hej Thomas,

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️

Hvor er det skønt at høre, at du oplever, at vores support altid er klar til at hjælpe – også når det kræver lidt ekstra, fordi du kombinerer to systemer 🙌

Vi ved godt, at integrationer og samspil mellem systemer nogle gange kan give lidt ekstra spørgsmål og udfordringer, og derfor betyder det meget for os, at du føler dig godt hjulpet hver eneste gang 💪 Det er netop sådan, vi gerne vil være – løsningsorienterede og klar til at tage fat, så du kan komme hurtigt videre i din hverdag.

Tak fordi du deler din oplevelse med os – det er en stor motivation for hele teamet 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Brugervenligt program - hurtig support ved behov

Det er et meget brugervenligt program, der giver nogle gode muligheder for at styre ordrer, afregninger mv.

Jeg er MEGET tilfreds med supporten via Chatfunktionen - det er meget nemt og jeg får altid en god hjælp. Mathias er min faste livline :)

Hej Nina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever Ordrestyring som et brugervenligt program, der hjælper dig godt med både ordrer og afregninger 🙌 Det er lige præcis sådan, vi ønsker, at systemet skal fungere – enkelt, overskueligt og værdiskabende i hverdagen 💪

Vi bliver også rigtig glade for at høre din ros til supporten gennem chatfunktionen. Det betyder meget for os, at hjælpen altid er nemt tilgængelig og værdifuld, når du har brug for den. At Mathias er blevet din faste “livline” siger det hele – han og resten af teamet vil uden tvivl blive stolte af den anerkendelse 😊

Tusind tak fordi du deler dine oplevelser – det giver os masser af energi til at fortsætte det gode arbejde 🌟

Super godt system – men ikke til Dinero

Ordrestyring er et super godt system, som gør hverdagen MEGET nemmere i forhold til både fakturering og sagsstyring. Det har virkelig lettet vores hverdag og samlet mange funktioner ét sted.

Dog en vigtig erfaring jeg vil dele:
Hvis du bruger Dinero, vil jeg på det kraftigste fraråde at koble det sammen med Ordrestyring.

Momsbeløbene stemmer ikke overens, hvilket betyder dobbeltarbejde.

Synkroniseringen af faktura fejler desuden ofte, så jeg har flere gange måtte oprette dem manuelt i Dinero bagefter.

Efter min mening burde Ordrestyring slet ikke tilbyde integration til Dinero, så længe de to systemer ikke kan tale korrekt sammen.

Efter vi skiftede til e-conomic, fungerer alt derimod helt perfekt – uden forskelle i moms og uden dobbeltarbejde. Nu spiller det, og jeg er meget tilfreds.

22 August 2025

Hej,

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse ⭐️

Vi er rigtig glade for at høre, at Ordrestyring gør hverdagen nemmere for jer, og at det har lettet jeres arbejde med både fakturering og sagsstyring 🙌 Det er netop sådan, vi ønsker at hjælpe vores kunder – ved at samle funktionerne ét sted og skabe mere overskuelighed i hverdagen 💪

Samtidig sætter vi stor pris på, at du deler dine erfaringer omkring integrationen til Dinero. Vi forstår godt frustrationen, når tingene ikke stemmer helt, og vi tager den slags input meget seriøst, da det hjælper os til at blive bedre. Det er dejligt at høre, at skiftet til e-conomic har løst udfordringerne, og at det nu fungerer præcis som det skal ✅

Endnu en gang tak for din feedback og for at dele både det positive og det konstruktive – det er guld værd for os 🌟

Jeg troede OS havde opgraderet supporten - men nej

Jeg troede, OS havde opgraderet deres support. Men nej. Det er nemmere at komme igennem, men det er STADIG andres skyld, når man møder en af OS mange fejl. Senest fejl i maskinaflæsningen af en faktura som har betydet, at vi har dobbeltbetalt mange fakturaer med efterfølgende tidsspilde for os selv og leverandørerne.

Jeg prøvede først at fortælle om fejlen, men medarbejderen forklarede bare, at det kunne han ikke gøre noget ved, da det var en robots fejl. Det ER selvfølgelig en forbedring ift. at bebrejde kunden, men det ER jo altså OS' robot. De afviste at at tage imod en fejlmelding, da jeg ikke havde et eksempel at dokumentere med. Jeg påpegede, at jeg som kunde ikke har til opgave at dokumentere deres fejl, og fik at vide, at jeg skulle lade være med at afbryde, da jeg så prøvede at præsentere en anden relevant fejl, som denne ubrugelige robot laver.

Og sagen er jo ikke, at en pålidelig robot ikke findes, for OCR-scanning hos E-conomic fungerer udmærket.

Dermed stoppede supportkaldet selvfølgelig, da det var spild af tid. Det er også en måde at lukke munden på kunderne på, men ikke en særlig pæn måde.

Man bliver hele tiden præsenteret for de mærkeligste historier: 'Vi prioriterer at lave fede ting til jer kunder i stedet for at rette fejl'.

'Vi prioriterer lige nu at rette fejl frem for at udvikle, men ikke præcis det fejl, som DU anmelder. Vi retter nemlig kun de VIGTIGE fejl - og din fejl er ikke vigtig'.

Men stadig lever man af kunderne. Af forskellige årsager holder vi pt. fast i OS, som på mange måder fungerer godt. Men så snart vi finder et bedre alternativ skifter vi. ALENE pga. supporten.

22 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super god support med god og forståelig hjælp

En god hjælp med forståelig gennemgang.

19 August 2025

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️

Det glæder os meget at høre, at du har fået en god og forståelig gennemgang 🙌 Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene bliver forklaret på en måde, så det hele giver mening – og derfor er det dejligt, at du har haft netop den oplevelse hos os 😊

Din feedback betyder meget for os, og vi sørger naturligvis for, at den når videre til teamet 🌟

Hurtig support og svar

Hurtig support og svar

Malou gjorde min dag meget nemmere med hurtige svar og kvik gennemgang med fjernsupporten, tak for det!

19 August 2025

Hej Hegn,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Hvor er det skønt at høre, at Malou kunne hjælpe dig så hurtigt og effektivt 🙌

Hun er super skarp på at finde løsninger og skabe tryghed, og vi er glade for, at hendes gennemgang med fjernsupport gjorde din dag nemmere 😊

Vi sætter stor pris på din feedback – og vi sørger selvfølgelig for, at Malou får dine rosende ord med videre 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Intet dårligt at sige herfra.

Intet dårligt at sige herfra.
Super gennemgang og opsætning af Nina og super brugervenligt system

Hej Emil,

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse både med gennemgangen og opsætningen sammen med Nina, og at du oplever systemet som brugervenligt 🙌😊

Vi gør os umage for at gøre opstarten så enkel og tryg som muligt, og din feedback viser, at Nina har leveret netop det 👏

Hun er utrolig dygtig til at forklare tingene på en klar og overskuelig måde, så vi er glade for, at det har gjort en positiv forskel for dig 🌟

Vi giver helt sikkert roserne videre til hende – det vil hun blive rigtig glad for at høre!

Rated 1 out of 5 stars

Integration? Mere som en dyr data-sluse…

Ordrestyring sælger “integration” til Dinero med løfter om mindre administration og en nemmere hverdag.
I praksis kan den kun overføre fakturaer og kundekontakter – og efterlader dig med dobbeltbogføring og dobbelt afstemning.

Dette blev aldrig nævnt før aftalen. Jeg har dokumentation for, at deres hjemmeside på købstidspunktet ikke beskrev begrænsningerne.
Alligevel nægter de at ophæve aftalen og mener, at jeg selv skulle have spurgt ind til det.

Resultat: Betal for systemet – lav arbejdet selv.

Fantastisk support

Fantastisk support. Hurtig, og hjælpsom.
Jeg talte med en pige der hedder Malou, og hun har helt sikkert det sorte bælte i Ordrestyring.

Hej Kenneth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord ⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores support – og især med Malou! Hun er utrolig dygtig og engageret, så det er dejligt at se, at hendes indsats skinner så tydeligt igennem 🙌

Vi arbejder hele tiden på at levere hurtig, kompetent og personlig hjælp, så du kan komme videre uden bøvl – og din feedback fortæller os, at vi er på rette vej 💪😊

Vi sørger selvfølgelig for at give roserne videre til Malou – de er mere end fortjente 🌟

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra Ordrestyring

Hold jer langt væk fra Ordrestyring. Med mindre I har MEGET god toldmodighed. Kunne jeg give minus stjerne, ja så fik de minus fem. Har aldrig oplevet dårligere firma til at rette op på centralt problem for mig som kunde. Ordrestyring har et erkendt problem, hvor deres system ikke kan håndtere at fakturer med kostpriser. Det betyder for mig, at alle mine priser går ind som listepriser og derfor er MEGET forkerte. Det giver temmelig meget ekstra arbejde, da jeg skal tjekke hver enkelt pris på udstedt faktura. Har været i dialog med Ordrestyring siden 21.04.2025, men undskyldningerne er mange og er dags dato meddelt fra firmaet, at der ingen tidshorisont er for løsning af problem. Heller ikke kompensation for mine gener i det daglige arbejde vil de give. Igen, undskyldningerne der nok af! Desværre er der i DK ikke de store muligheder for klager mellem firmaer uden at anlægge retsag. Og det ved Ordrestyring helt sikkert, det benytter de dig godt af. Så vælg et andet ordresystem hvis det er muligt. Ordrestyring hører i kun fra, når deres priser stiger😡

Tak fordi I endelig svarer på mine opråb om, at jeres system ikke har fungeret i 5 måneder. Der skulle alligevel en anmeldelse til her på Trustpilot før i vågnede op. MEN… den der mangel i opsætningen som i skriver i jeres svar, har jo intet med den første fejl at gøre! Fejlen med kost og listepriser, som jeg har gjort rede for her og som har fundet sted i fem måneder, den har i jo først oppet jer til at løse, efter jeg har skrevet her inde på Trustpilot. Det virker! Den anden fejl i min opsætning, den er jo opstået senere. Så endnu en fejl, ups! Jeg må takke jer for endelig at have løst fejlene. Men venter egentlig bare på, at en ny fejl skal opstå, som så mange gange før. Jeg er så lidt forundret over jeres måde at takle utilfredse kunder på. At tilbyde at sende en kurv med kaffe og chokolade for fem måneders ekstra arbejde for mig, det var nok ikke lige det jeg havde forventet som kompensation. Ej heller den mindre afståelse i min månedlige betaling det næste år, som i har tilbudt, finder jeg rimelig. Så det har jeg selvfølgelig valgt at takke nej til, for til gengæld at beholde min anmeldelse her på Trustpilot! Så IGEN til andre, som overvejer at bruge Ordrestyring/Aceve, så overvej noget andet. Det gør jeg i hvert fald☹️

OPDATERING 01.10.2025
Ordrestyring skriver i nedenstående svar til mig, at de har løst fejlen/problemet. Ja, og det virkede i nogle få uger. Nu er vi tilbage med samme fejl! IGEN, IGEN og IGEN!!! Samtidig har de så lige på min konto hævet tre gange så meget for deres abonnement i september måned, som udsendte faktura lyder på. Og så vælger de at lukke telefonerne for henvendelser om dette, med henvisning til, at man kan sende mail til dem hvis der er spørgsmål. Jeg har mange spørgsmål, men de vender aldrig tilbage. Har på fornemmelsen at Ordrestyring er ved at lukke deres aktiviteter ned. Har spurgt dem, men også her vælger de ikke at svare på mine spørgsmål. Så til jer, der anvender Ordrestyring i dag: Sørg for at gemme jeres data, som i har liggende hos dem andetsteds. Til andre, som overvejer at vælge Ordrestyring: IGEN - VÆLG NOGET ANDET!!!

13 August 2025

Hej Mette,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du har haft så store frustrationer i forløbet, men vi er glade for, at vi sammen fandt frem til, at problemet skyldtes en mangel i opsætningen – og at fejlen nu er løst.

Vi forstår godt, at processen har været krævende, og vi tager din feedback med os, så vi kan blive bedre til både at kommunikere tydeligere og hjælpe hurtigere i lignende situationer fremover.

Vi sætter stor pris på, at du tog dialogen med os, og vi håber, at du nu oplever, at systemet fungerer, som det skal. Skulle der mod forventning opstå yderligere udfordringer, er du altid velkommen til at række ud.

Fantastisk service.

Fantastisk service.

Nina gør et virkelig godt stykke arbejde, altid godt forberedt, god til at forklare tingene generelt bare god service på hele linjen!

4 August 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om Nina – det varmer rigtig meget at læse! 😊

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god og grundig service hele vejen igennem. Nina går altid til opgaven med stort engagement, så det betyder meget, at det bliver bemærket – vi giver naturligvis rosen videre til hende 💪

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

Rated 5 out of 5 stars

Meget sød og venlig medarbejder

Meget sød og venlig medarbejder, William, som var meget behjælpelig.
Kan anbefale at I beholder ham :-)

1 August 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de varme ord om Williahm 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse – vi giver selvfølgelig rosen videre til ham (og vi lover at beholde ham 😉). Vi gør os umage for at give den bedst mulige service, og det er skønt at høre, når det lykkes!

Du skal være hjertelig velkommen til at række ud igen, hvis der opstår spørgsmål fremadrettet 💬

Altid hurtig hjælp.

31 July 2025

Hej Mia,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 😊

Det betyder meget for os at høre, at du oplever hurtig hjælp – vi ved, hvor vigtigt det er at kunne komme videre hurtigt, når man sidder midt i noget 💪

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi står altid klar, hvis du får brug for os igen!

Rated 5 out of 5 stars

Det der gjorde det til en god oplevelse…

Det der gjorde det til en god oplevelse var servicen, talemåden og vigtigst af alt.
Aftalen vi lavede med at han skulle ringe kl 14 blev overholdt. Modtog mit opkald nærmest 14:00 på sekundet.

30 July 2025

Hej Mahmoud

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at det var servicen og den klare kommunikation, der gjorde forskellen – og ikke mindst, at vi holdt vores aftale og ringede præcis som lovet 💬⏰

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne stole på både ord og timing – og det glæder os, at det bidrog til en god oplevelse hos dig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Nemt, hurtigt og effektivt

Jeg har haft et rart og lærerigt opstartsforløb hos Ordrestyring. Peter solgte mig systemet, og herefter fik jeg tildelt en kontaktperson der hed Nina, som har været behjælpelig med alle spørgsmål, og som har gjort det trygt og nemt at navigere i.
Super ligetil system, nemt, hurtigt og effektivt.

Jeg kommer til at implementere Ordrestyring i mine andre håndværker virksomheder.

29 July 2025

Hej Shaan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft et godt og trygt opstartsforløb – både med Peter og med Nina ved din side. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt klædt på fra start, og det lyder til, at I har fået skabt en stærk og tryg relation 💪

Dejligt at du oplever Ordrestyring som ligetil, hurtigt og effektivt – og det gør os ekstra stolte at høre, at du planlægger at implementere systemet i dine andre virksomheder også 🙌

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet!

Take a closer look