Williahm hos Aceve er altid super hurtig til at løse vores problemer og han er så sød og rar at tale med. Vi er super tilfredse, for det kan drille det skidt, så er det godt, at der er exceptione... See more
Company replied
Under pres og hårde udfordring (på min plads i sagen) og grundet et forløb der langt fra levede op til det lovede på; at alt var bare lige! (salgs snak), Blev det en fornøjelse at få Malou i røret,... See more
Company replied
Kristoffer gjorde et rigtig godt stykke arbejde, men glemte dog lige, at fortælle, at han holdte frokost, så jeg ventede 1 times tid på et opkald før jeg kunne komme videre. Det skal dog siges,... See more
Company replied
Malou var sød og behjælpelig og burde have 5 stjerner. Men det er mildest talt irriterende at noget så simpelt som at op/ned justere vores antal abonnementer ikke fungere så vi selv kan gøre det. De... See more
Company replied
Ordrestyring er et cloudbaseret timesagsstyringsprogram til håndværkere. Med alt samlet på en platform er Ordrestyring omdrejningspunkt for hele forretningsgangen og sagsstyringen hos flere end 25.000 håndværkere. Det gælder bl.a. ordrer, tilbud, opgaver, fakturering, time- og materialeregistrering, entreprisestyring, dokumentation, indhentning af priser mm. Ordrestyring sikrer endvidere det forretningsmæssige og økonomisk overblik i realtid - både på enkeltsager og det samlede for virksomheden. Med Ordrestyrings digitale platform opnår elektrikere, tømrere, murere, malere VVS’ere og kloakmestre store tidsbesparelser og effektiviseringsgevinster på grund af automatiserede arbejdsgange – bl.a. overføres timer og materialer fra svende automatisk til fakturaer, og det er nemt at integrere til andre systemer som regnskabsprogrammer, lønsystemer, flådestyring, grossister, kalkulation m.fl.
Lyngbyvej 20, 2. sal, 2100, København Ø, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 92% of negative reviews
Typically replies within 1 month
I spørger til yderligere oplysninger, det drejer sig om aftale 14379 / Gramstrup Køling
MVH
Michael Hansen Gramstrup Køling
Udbakke fejl og uventede fejl
Opdateret 25/7-25
Ringet op og har haft en fin samtale omkring årsager og problemerne, har fået en fin forklaring.
Jeg har desværre glemt navnet på medarbejderen, mener det var Jonas, men er ikke sikker.
Tak for kaldet og forklaring.
Når den meddelelsen uventet fejl, forsvinder kommer en stjerne mere.
Michael Hansen
Igen fejler noget så basalt som en udbakke, det kan ikke passe at vi ikke kan stole på om vores fakturaer er sendt eller ikke sendt.
Efterhånden er OS3 det dyreste men til gengæld ringeste produkt.
Ved login kommer der meddelelser om uventede fejl, og når spørger til det - er svaret ................
som en anden discount siger - få det nu fixet

Reply from Ordrestyring
Jeg har tidligere brugt Ordrestyring.dk og havde nogle spørgsmål og udfordringer, jeg gerne ville have hjælp til. Jeg sendte en mail til deres support, men fik desværre aldrig noget svar – heller ikke efter at have ventet i flere uger.
Som selvstændig håndværker er det vigtigt for mig, at de systemer jeg betaler for, også har en support, man kan regne med. Det skuffer, at man som betalende kunde bliver ignoreret, især når det handler om funktioner, der påvirker daglig drift.
Systemet i sig selv har potentiale, men det nytter ikke meget, hvis man står alene med problemerne.
Håber virkelig, de begynder at tage kundeservice mere seriøst

Reply from Ordrestyring
Professionel hjælp hele vejen igennem. Alt blev checket grundigt, så vi fik det bedste resultat. Helt klart den supporter vi vil spørge efter, næste gang vi har brug for hjælp. Tak!!

Sikke en positiv oplevelse
Ringet ind og fik fat i Malou. hun hjalp mig igennem i lidt over en time med en masse spørgsmål samt opsætninger.
Malou er super service majende og løser en opgave med det sammen. Det er ikke tit af man kan side og grine men det kan man her. har insted negativt af sige
og kan kun anbefale Ordrestyring til andre

Reply from Ordrestyring
Vi har brugt OS i et år nu og er virkelig glade for det. Selvom starten var lidt bumpy (ikke pga OS) er de virkelig søde til at hjælpe videre og medarbejderne er altid glade og veloplagte. Selv banale spørgsmål besvares med tålmodighed og man får gode tips og rådgivning med på vejen. Talte med William i dag og forstod endelig noget der hele tiden undrede mig. Stor tak.

Reply from Ordrestyring
William var helt kompetent og god til at give introduktion til oprettelse af underordre. Det var en behagelig og positiv oplevelse at tale med Ordrestyring.

Reply from Ordrestyring
Jeg har været kunde siden 2017 programmet virkede fint indtil de tvangs os til at bruge os3 i starten af 2025 Det virker ikke, er ikke brugervenligt, mange fejl på helt basale ting. Hvorfor lave et program markant dårligere. Vi er nu tvunget til at starte forfra med en anden leverandør da der ikke er udsigt eller planlagt forbedringer. Og det er på trods af at vi har brugt mange tusinde timer på at indtaste data der ikke kan overføres.

Reply from Ordrestyring
Jeg fik en rigtig god og effektiv support til mit problem. Problemet blev løst på 2 minutter og jeg kunne arbejde videre. 5 ✨herfra.

Reply from Ordrestyring
Vi var gået lidt fast i ordrestyring og kontaktede derfor firmaet. Vi fik besøg af Camilla som meget venligt, stille og roligt og ikke mindst professionelt fortalte og viste os hvordan vi skulle benytte Ordrestyring - og give tryghed for at ALT kom med. Det var en kæmpe fornøjelse at have en sådan kompetent rådgiver til at hjælpe os ind på vejen igen.
Stor ros til Camilla Karlsson fra Ordrestyring.
Bh. Kaj Ove Thougaard c/o Thougaard Ejendomme Kbh.

Reply from Ordrestyring
Jeg fik hjælp af Jacob og han var super god til at forklare hvad jeg skulle gøre og meget venlig at snakke med. Helt klart ros herfra

Reply from Ordrestyring
Malou - Var meget imødekommende helt fra start af. gennemgik slagvisk det jeg spurgte efter, så jeg kunne følge. Helt fantastik hjælp, fantastisk person - top point til Malou

Reply from Ordrestyring
Camilla gav en super god gennemgang af Ordrestyring, og hjalp os med de udfordringer vi havde. Hun er super god. De varmeste anbefalinger til hende!!

Reply from Ordrestyring
Vi er overgået til ordrestyring og det har været en god proces.
Indkøring med Camilla Karlsson var super kompetent :-)

Reply from Ordrestyring
Der har bare været en kanon god indkøring, og en interesse fra deres side af at det er blevet forstået. Der har været løbende opfølgning på om der har været udfordringer, eller om jeg havde nye spørgsmål der skulle hjælp til.
Så jeg har kun flotte ord at sætte på mit startforløb hos ordrestyring.

Reply from Ordrestyring
Der er altid en fantastisk service ved Ordrestyring.
Også denne her gang, var der super god service af en glad og hjælpsom medarbejder, som viste hvad han snakkede om, så jeg fik også en "aha-oplevelse"

Reply from Ordrestyring
Der var flere spillere i spil da vi stod og skulle vælge ordrestyringsystem. Vi havde egentlig valgt at gå videre med et andet system, men Benjamin insisterede på at det var vigtigt vi fik afsøgt ikke kun OS, men også alle de andre på markedet. Jeg tog en times intro med Benjamin, og kunne se at brugervenlighed og funktion langt bedre matchede vores behov end hos "de andre". Valget faldt derfor på OS. Allerede samme dag fik jeg et opkald fra William med henblik på det mest basale opsætning, hvorefter der fulgte et personligt møde med Nina. Her blev vi klædt på til at være ret selvkørende i systemet, samt diskuteret vores udfordringer og hvordan disse bedst løses i OS. Efterfølgende er der igen blevet fulgt op af Nina med henblik på få afrundet opsætning og indkørsel på en ordentlig måde. Vi har ej heller - trods frygten i mit baghoved - været ramt af ustabilitet på serverdriften. Så egentlig føler jeg bare der har været styr på tingene i hele opstartsfasen, og glæder mig til at få gjort endnu større brug af de mange muligheder i OS hen ad vejen.