Williahm hos Aceve er altid super hurtig til at løse vores problemer og han er så sød og rar at tale med. Vi er super tilfredse, for det kan drille det skidt, så er det godt, at der er exceptione... See more
Company replied
Under pres og hårde udfordring (på min plads i sagen) og grundet et forløb der langt fra levede op til det lovede på; at alt var bare lige! (salgs snak), Blev det en fornøjelse at få Malou i røret,... See more
Company replied
Kristoffer gjorde et rigtig godt stykke arbejde, men glemte dog lige, at fortælle, at han holdte frokost, så jeg ventede 1 times tid på et opkald før jeg kunne komme videre. Det skal dog siges,... See more
Company replied
Malou var sød og behjælpelig og burde have 5 stjerner. Men det er mildest talt irriterende at noget så simpelt som at op/ned justere vores antal abonnementer ikke fungere så vi selv kan gøre det. De... See more
Company replied
Ordrestyring er et cloudbaseret timesagsstyringsprogram til håndværkere. Med alt samlet på en platform er Ordrestyring omdrejningspunkt for hele forretningsgangen og sagsstyringen hos flere end 25.000 håndværkere. Det gælder bl.a. ordrer, tilbud, opgaver, fakturering, time- og materialeregistrering, entreprisestyring, dokumentation, indhentning af priser mm. Ordrestyring sikrer endvidere det forretningsmæssige og økonomisk overblik i realtid - både på enkeltsager og det samlede for virksomheden. Med Ordrestyrings digitale platform opnår elektrikere, tømrere, murere, malere VVS’ere og kloakmestre store tidsbesparelser og effektiviseringsgevinster på grund af automatiserede arbejdsgange – bl.a. overføres timer og materialer fra svende automatisk til fakturaer, og det er nemt at integrere til andre systemer som regnskabsprogrammer, lønsystemer, flådestyring, grossister, kalkulation m.fl.
Lyngbyvej 20, 2. sal, 2100, København Ø, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 92% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Jeg lå midt i et CVR skifte og kontaktede support fik en meget pro. håndtering af en medarbejder.
alt er nu på plads.

Reply from Ordrestyring
Meget seriøse, altid gode til og lytte til mine behov. Stor tak til Nina!

Reply from Ordrestyring
Var forbi deres stand på VVS messen’25, og nævnte nogle problemer som der dagligt irriterer mig når man blandt andet skal udfylde kvalitetssikring på en sag.
Inden for 1 time var det blevet udbedret!!!. Der bliver i den grad arbejdet på, at fejl og mangler i den nye version af ordrestyring bliver løst!!
Absolut 5 stjerner herfra!!

Reply from Ordrestyring
Jeg har været igennem til jeres support vedrørende vores aftale hos Jer.
Jeg har altid kunne fakturerer ved hjælp af vvs numre og fået teksten op.
Vedkommende jeg talte med for at få det til at fungere igen, var utrolig ubehagelig og sad og grinede af mig flere gange.
Det er ikke hvad man kan forvente som kunde hos Jer.
EFTERFØLGENDE har jeg talt med Jacob fra Ordrestyring, som har været fantastisk og rettet op på vores system 👍😊

Reply from Ordrestyring
Rigtig god gennemgang af jeres system, både gennemgangen af appen og selve Ordrestyring.
der var sat god tid at til det hele, og det får gik i et roligt tempo så alle kunne være med

Reply from Ordrestyring
Nina og support teamet, hjulpet mig rigtig godt i gang med med at bruge systemet.

Reply from Ordrestyring
Jeg har snart Julie på speeddial så mange gange har hun snart hjulpet mig igennem OS, hun er altid positiv og utrolig hjælpsom.
Jeg er under middel til alt det tekniske, men hun formår at guide mig igennem så selv en som mig kommer igennem. :)

Reply from Ordrestyring
Malou fra support hjalp mig med mit problem på under 1 minut. Så mange tak for den store hjælp.

Reply from Ordrestyring
Jeg har nu som bogholder haft flere kunder der bruger ordrestyring - og deres integration til regnskabssystemerne virker bare ikke :-( I laaaaaang tid (flere år) har der været problemer med en øre difference når der laves fakturaer i ordrestyring til kunderne og det kan åbenbart ikke rettes, så det må man som bogholder leve med, at man skal sidde og udligne øre differencer på mange kunder.
Og nu er det så også et problem med integration til e-conomic, flere bilag kommer slet ikke over - og nogle af leverandørfakturaerne bliver lagt ind i kassekladden med dobbelt beløb - det giver fejl betalinger og fejl bogføringer.
Det kan godt være ordrestyring er fint nok at køre sagsstyring i - men som bogholder kan jeg IKKE anbefale programmet til nogen der gerne vil have styr på regnskabet
Ordrestyring har været udfordret på deres stabilitet.
De har nu valgt at ansætte kontaktpersoner til os brugere, og det er et kæmpe plus. Der er nu lyn hurtig respons, og en der konkræt sætter sig ind i din virksomheds behov. Ordrestyring kører stabilt igen, og med en direkte kontaktperson, kan jeg kun anbefale, ordrestyring.

Reply from Ordrestyring
Meget kompetent og fik løst mit problem hurtigt.

Reply from Ordrestyring
Havde lagt to anmeldelser op på Trustpilot vedr. uheldige / dårlige oplevelser med Ordrestyring. Anmeldelserne handlede bl.a om manglende information ved nedbrud mv. Efter vores anmeldelser blev jeg kontaktet telefonisk af en konsulent fra virksomheden som beklagede vores oplevelse og som forsikrede mig om at systemet snart ville blive mere stabilt og at de var i gang med at uddanne deres medarbejdere efter en større ansættelsesrunde da de desværre havde oplevet medarbejderflugt. Nu får jeg så en mail fra Trustpilot med at Ordrestyring har anmeldt begge vores anmeldelser som “falske” - Dette på trods af de selv kontaktede os med en undskyldning ? Forvirret ? Meget…. Hilsen en mangeårig kunde os OS.

Reply from Ordrestyring
Kamilla fra ordrestyring er virkelig behagelig at tale med og rigtig god til at guide en igennem hele opsætningen:)

Reply from Ordrestyring
Omhyggelig supporter - tog sig tid til supplerende spørgsmål om emnet.

Reply from Ordrestyring
Williahm var hurtig til at forstå min udfordring i ordrestyring og føre mig til den rigtige side så jeg kunne videre

Reply from Ordrestyring
Vi som virksomhed var lidt sent ude med at komme på ordrestyring, opstarten var for nogen lidt tung, men hjælpen fra holdet fra ordrestyring var nem og vejledende, ukompliceret. vi blev taget godt i hånden af en kyndig og grundig ung dame, som vi sætter meget pris på. vi er på systemet OS3 og det virker fint til vores bedrifter. De bedste hilsener os -from the hood-
se at komme på Ordrestyring til alle jer der ikke er på inu

Reply from Ordrestyring
God underviser, rundt om forskellige grupper. Mangler lidt mere dybdegående og tid til at skrive, eller efter kurset få gennemgangen på skrift sendt på mail, så man kan gå tilbage og se/huske hvad der blev undervist i. Det tager lige lidt tid at få kurset på plads i hovedet, når undervisningen varer 2 timer og helt ny i ordrestyring.

Reply from Ordrestyring
Der er super god gennemgang af produktet, man bliver flere gange igennem opstartsmøderne mindet om, at man skal endelige spørge eller ringe, også efter opstartsmøderne er afsluttet.
Der er gode muligheder for, at tilpasse de enkelte informationer og tilrette små detaljer.
Dejligt og nemt at bruge, også i marken.
Kan varmt anbefales til andre, som overvejer at bruge elektronisk ordrestyring.

Reply from Ordrestyring
Systemet er i sig selv rimeligt simpelt og nemt at arbejde i.
MEN der er selvfølgelig fejl hist og pist, og hvis deres support så gad at bruge tid på at svarer og løse henvendelser ville det være en helt anden historie.
Men de svarer på 1 ud af 10 henvendelser, så der er absolut ingen hjælp at hente. De er presset på at have support medarbejdere nok, men synes det er dybt useriøst.
Er temmelig opgivende for at få svar fra dem, derfor denne anmeldelse.
Jens - Jord. Beton & Anlæg A/S