See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk, jeg har opsagt mit abonnement med virkning fra 8/11, hvor min binding udløber, YouSee har været så “venlige” at slette alle kanaler men ladet mig beholde adgangen til en tom skal

Rated 1 out of 5 stars

yousee er formentlig den største udbyder i Danmark. Prisen er i top men kvaliteten/service i bund. Problemer med abonement og apps. Har skrevet til YouSee for længe siden om fejl, men ingen respons... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi har haft yousee i lang tid og har altid været tilfreds med både deres kabeltv og andet. Men Yousee play er en helt anden sag. At loade den tager 3-5 minutter og derefter tager det ca 2 minutt... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg sidder og tjekker priser/anmeldelser af Streaming TV-Pakker. Der er absolut INGEN gode anmeldelser af Yousee Play herinde, kun meget dårlige. Jeg har nu haft Yousee play igennem de sidst... See more

1.4

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

1.4

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

Øv bøv

Appen bliver ved med at fortælle mig at flere ser på samme tid. Det gør de ikke. Derfor kan jeg ikke se kampen i champions league. Det gør mig sur og får mig til at fraråde andre at købe yousee play… nogensinde.

1 May 2024

Fungerer desværre rigtig dårligt

Fungerer desværre rigtig dårligt. Appen på fjernsynet har, af en eller anden grund, ikke det samme indhold som på telefonen. Der mangler noget. Søgefunktioner er ringe - nogle gange skal jeg bruge kalenderen for at se noget der blev sendt for et par dage siden, for søgefunktionen fungerer ikke optimalt.
Man mister jævnligt forbindelsen og når man så vil se videre fra det man så, kan man ikke spole før man igen har set de første ti minutter, fordi den ikke gemmer hvor man var nået til.
Helt utroligt hvor mange penge de kan tage for så ustabilt og uprofessionelt produkt...

15 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

Så ringe at det faktisk er lidt sødt

Så ringe at det faktisk er lidt sødt. Man kan ikke genaktivere sit abonnement....hvis nogen ved hvordan er de smartere end mig, jeg brugte en time og nåede frem til at man kunne ringe til kundeservice som var lukket. Alternativt. Jeg havde samme bøvl da jeg skulle opsige det, det blev til diverse mails. Det er dog heldigvis nemt at undvære yousee play, men de har et par gode egne serier. Tak for denne gang, jeg vender desværre ikke tilbage for det kan jeg jo ikke:-)

22 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Endnu engang hakker det i live…

Endnu engang hakker det i live udsendelser og stopper.
De sidste par dage er det bare blevet værre, billedet fryser og hvis man er heldig, kommer det tilbage efter 5-10 minutter. Jeg har et Samsung tv, hvor app. Er installeret.
Jeg har opsagt mit abonnement.

6 December 2023
Rated 4 out of 5 stars

Nye toner om youSee Play 👍

Efter mange ærgelser og irritation med youSee Play gennem flere måneder, finder jeg det nu er på sin plads også at takke youSee. Det er tilsyneladende lykkedes at få app'en til fungere stabilt, og stor Tak for det- og håber det holder.

5 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

det nye layout af yousee play

det nye layout af yousee play kan ikke afspille udsendelser som lige er afsluttet, og kan ikke starte til tiden enten skal man starte den udsendelse som kom først for at få starten eller så skal man vente til dagen efter, hold kæft hvor er det ringe det gamle yousee Play fungerede meget bedre, hvorfor lave noget om så er brugbart og bruger venligt? jeg tror jeg søger en anden udbyder. Hvilket er trist efter 30 år som næsten tilfreds kunde. 😩

21 November 2023

Hold nu op hvor er det ringe 🤬

Hold nu op hvor er det ringe 🤬
Mister forbindelsen jævnligt… ved arkiv udsendelser må jeg så starte forfra da jeg kun må spole i indhold jeg har set… men den tillader det ikke efter af have mistet forbindelsen. Arkiv udsendelser indeholder ikke det, efter overskriften, ventede indhold.
Jeg har opsagt min aftale og kommer ikke tilbage. Hold kæft hvor er det dårligt.
Nul stjerner

17 November 2023

Totalt overbelastede servere

Totalt overbelastede servere. Når man vil se alt andet end live, i prgramguiden køre den grønne cirkel a 5 til 10 minutter inden der vises noget. Det er bare blevet værre og værre de sidste dage og er efterhånden ved at være helt ubrugeligt på Apple tv. Er llers et godt produkt da det virkede for måneder siden.

15 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vi får prisstigninger og gennemgribende…

Vi får prisstigninger og gennemgribende opdatering og lige fedt hjælper det
Og har man bøvl efter kl. 18 er det bare ærgerligt. Kun salgsafdeling der har åbent om aftenen. Mærkeligt. Apps virker ikke og kan ikke leje film
Jeg er så træt af you see og er fanget i et abonnement

9 November 2023

Yousee play er en joke

Yousee play er en joke. Fungerer aldrig og kundeservice er en by i Rusland. Totalt utroværdige og ikke istand til at løse produktets problemer. Umuligt at se live tv via chromecast, selvom alle andre platforme kører perfekt via chromecast. De lover så en ekstra boks, der aldrig kommer. Når man ringer og spørger, hvor den bliver af, påstår de, at de ikke kan tilbyde ekstra boks alligevel. Yousee er en joke, hold jer væk.

5 April 2023

Chromecast og app

YouSee Play app kan ikke holde forbindelsen til Googles Chromecast specielt efter årsskiftet til 2023 har den drillet konstant i hvertfald når jeg forsøger film og serier men også en del andre gange. Dyrt og stabilt ville være fint men ikke dyrt og ustabilt.

22 January 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look