Selve leveringen var hurtig, men oplevelsen stopper desværre også der. En af mine varer (en gelé) ankom med brudt plombering, og der manglede indhold i bøtten. Pakken var helt ubeskadiget, og der va... See more
See what reviewers are saying
Jeg var idag inde i den nye butik i Aalborg, og der var dejligt mange kunder! Trods håndværkerbesøg og de mange kunder, var medarbejderen til stor hjælp og var SUPER sød! Butikken er desuden super fin... See more
Vildt dejlig fysisk butik i Aarhus med fokus på bæredygtighed og ansvar! Jeg shopper regelmæssigt røgelsespinde, blomstervand og olier dernede. Har haft problemer med tør og kløende hovedbund, og... See more
Købte på webshoppen. Rigtig god oplevelse, vil meget gerne besøge butikken en dag. Produkterne er vildt billige ift andre hjemmesider, sådan en sæbe som Aleppo sæbe har jeg sparet mindst 30 kr på... See more
Company details
Written by the company
Tinc.shop er en onlinewebshop, der har specialiserer sig i salg af bæredygtige og miljøvenlige produkter. Virksomheden sigter mod at tilbyde et bredt udvalg af produkter, der er designet med fokus på at mindske miljøpåvirkningen og fremme en mere bæredygtig livsstil. På Tinc.shop kan kunderne finde alt fra genanvendelige produkter som tasker, flasker og emballage til økologisk tøj, skønhedsprodukter og husholdningsartikler. Sortimentet omfatter også håndværksvarer, der er produceret med respekt for både mennesker og planeten. En central del af Tinc.shops mission er at skabe bevidsthed omkring miljøproblemer og fremme en grønnere livsstil gennem deres produkter og kommunikation. Derfor prioriterer virksomheden information og vejledning om bæredygtighed, så kunderne kan træffe informerede valg i deres forbrug. Tinc.shop stræber også efter at samarbejde med producenter og leverandører, der deler deres værdier om ansvarlig produktion og forvaltning af ressourcer. Dette bidrager til at sikre, at de produkter, der tilbydes på platformen, lever op til strenge miljømæssige og etiske standarder. Gennem deres engagement i bæredygtighed og kvalitet søger Tinc.shop at inspirere kunder til at deltage i bevægelsen mod en mere ansvarlig og miljøvenlig livsstil, samtidig med at de tilbyder praktiske løsninger til en grønnere hverdag.
Toftegårdsvej 6 - Port 2, 8370, Hadsten, Denmark
- info@tinc.shop
- tinc.shop
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
Helt igennem god oplevelse hver gang…
Helt igennem god oplevelse hver gang gang jeg handler.
Ekspedient med manglende fornemmelse…
Ekspedient med manglende fornemmelse for pris :/ fandt tre viskestykker til 119 kr. Ekspidienten slog prisen ind til 3 stk af 119 kr stk...=357 kr for tre viskestykker. Gik uden og kommer hjem og ser prisen er en anden... spugte om hun var sikker..Det var hun :) 1 stjerne fra mig.
Gode oplevelser, dyr fragt
Super dejlig butik, har ikke haft nogle problemer med dem endnu, og har købt hos dem gennem nettet ca. 5 gange nu. Det eneste der er at klage om ville være at fragten er dyr hvis man ikke køber nok til fri-fragt.
Ubrugeligt til olie.
Glasflaske m. spray klar glas (200 ml)
Normalpris29,00 kr
Klar glasflaske med spray perfekt til opbevaring. Brug den i køkkenet til eddike, olie eller soya. Eller på badeværelset til...
Super god personlig betjening
Fik super god personlig betjening, da jeg havde spørgsmål til nogle produkter i butikken. Jane, der hjalp mig, havde prøvet produkterne selv og jeg fik derfor en rigtig god vejledning.
Deres priser er meget rimelig og der er noget for ethvert budget.
Kan kun anbefale Tinc :)
Den hyggeligeste lille butik med…
Den hyggeligeste lille butik med personlig og god service! Det bliver lidt nemmere og billigere at leve et bæredygtigt liv med Tinc :)
Sikke nogle skønne produkter
Sikke nogle skønne produkter I har. Er helt forelsket og I har helt sikkert fået en ny kunde.
Fantastisk god betjening både online som over telefonen.
Et godt sted at handle
Et godt sted at handle. Mange dejlige produkter til gode priser.
Hurtig og god oplevelse
Jeg lagde min bestilling torsdag aften og stod med varerne i hånden lørdag eftermiddag. Alt levede op til forventningerne!
Tusind tak
Tusind tak. Hurtig levering, super flotte varer, er så tilfreds. På gensyn :)
Købte på webshoppen
Købte på webshoppen.
Rigtig god oplevelse, vil meget gerne besøge butikken en dag. Produkterne er vildt billige ift andre hjemmesider, sådan en sæbe som Aleppo sæbe har jeg sparet mindst 30 kr på pr sæbe. Super hurtig levering også. Og så fik jeg også en gratis hjemmelavet mini sæbe 🥰
Dejlig lille butik
Dejlig lille butik, super betjening og så dufter der skønt 😄🥰
Havde brug for sugerør til en fest
Havde brug for sugerør til en fest, som gerne skulle være miljørigtige, og blev overrasket over det stor udvalg og de mange andre varer. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Dejlig med en lille overraskelse i pakken😊
Dejlig levering af shampoo med en fin hilsen og et dejligt stykke håndlavet håndsæbe. Handler helt sikkert ved jer igen.😊
Rigtig fin oplevelse og god handel
Rigtig fin oplevelse og god handel. Jeg kommer helt sikkert igen!