Trade2Support ApS Reviews 14

TrustScore 2 out of 5

1.8

Company details

1. Call Centre

Information provided by various external sources

Trade2Support ApS formidler information om Foreningen Ønskebrønden til virksomheder, foreninger, offentlige instanser, hvor de pågældende selv kan vælge en af vores løsninger og ad den vej, sikre en masse fremtidige oplevelser for vore børn og unge i Danmark med alvorlige og livstruende sygdomme. Vi levere 10 % af vores samlet kapital videre til vores samarbejdspartner.

1.8

1-star

Rated 1 out of 5 stars

Returning af varer !

Returning af varer !
Jeg synes ikke det er ok at man dagen efter at have købt en fødselsdagsgave som ikke kunne bruges og hvor man har kvitteringen (og det var ikke en udsalgsvare) at man ikke kan få sine penge retur, når de jo ikke ligefrem har specielt meget at vælge mellem i forvejen 😢
Det må være et udtryk for at det nok desværre ikke går så godt for butikken at de bliver nødt til at “tvinge” kunderne til at være nødsaget til at handle hos dem, når man først har købt noget 😢
Jeg har ellers altid været glad for butikken men fremover er det ikke et sted hvor jeg vil købe gaver medmindre jeg er 100% sikker på at gaven KAN bruges. 😢

6 September 2022

Reply from Trade2Support ApS

Denne anmeldelse er angivet til den forkerte virksomhed.

Trade2support ApS, er ikke en butik og har aldrig været det.
Vi vil anbefale dig, at du lige tjekker din kvittering en ekstra gang - og sender din anmeldelse til rette modtager og ved samme lejlighed sletter denne da den er uberettiget da du aldrig har handlet hos os.

Fed koncept!

Jeg blev ringet op af en sælger, som var dejlig og høflig i røret. han fik gennemgået hele deres koncept og det lød godt!
spurgte ind til forskellige detaljer inden jeg sagde ja, og han var hurtig til at besvare alle spørgsmål grundigt.
Tak for fedt samarbejde!

3 August 2012

Kære Prasahanna Seralathan,

Tusind tak for anmeldelsen vi håber vi kan levere en 5 stjernet næste gang ;)

trade2Support

fint

alt fint og god kaffe

28 July 2012

Reply from Trade2Support ApS

Hej Mona, Tak for anmeldsen.

Trade2Support

fremragende koncept

søde og rare mennesker, godt koncept levere varen til tiden og fik alle oplysninger nævnt pr. Telefon.

Asim Tariq

6 July 2012

Reply from Trade2Support ApS

Kære Asim, tak for din anmeldelse, er i roskilde i forbindelse med festivalen så må jeg lige komme ind og smage på jeres retter :-)

Trade2support

Rated 3 out of 5 stars

kunne være en bedre oplevelse

Har haft en fin dialog med sælger i telefonen, men derefter kan det virket lidt svært at leve op til de forventninger, som blev lagt frem.
Synes dog at det er et super godt formål at støtte og ønsker dem god vind med projektet.

29 June 2012

Kære Mumblebasserne,
Tusind tak for anmeldelsen.

Vi har valgt ud fra den overnævnte anmeldelse og rette telefonisk kontakt til jer :-) Vi har i fællesskab noget frem til vi har fejlet.
Derfor er den en lille kurv med lidt blomster og vin på vej til jer fra den lokale blomster butik, ordren er bestilt via interflora til jer. Al information derpå er fremsendt til jeres mail.
Vi ønsker jer alt det bedste og rigtig dejlig sommer.

Kh

topservice

super sælger en dejlig betjening,, gode produkter mine kunder elsker deres chokolade, også støtter man et godt formål, i har min støtte fremover , forsæt den gode stil Trade2Support ApS .

hilsen Salon Le Clip

26 June 2012

Reply from Trade2Support ApS

Kære Maiken, det altid en glæde at ringe til. Dit smil kan få blomster til at gro på selv den koldeste vinter dag :-)

de bedste hilsner
Trade2support Aps

Rated 5 out of 5 stars

kanon koncept kunne de få 6 stjerner havde de fået det.

Behagelig dialog dernæst takkede jeg ja, vik en meget uddybne ordrebekræftelse, varen blev leveret som aftalt.
Indforstået med procent fordelingen hvor sælgeren udpenslet det for mig uden jeg spurgte ind til det, ærlig og troværdigt firma.

Steen

26 June 2012

Kære Steen

Tak for din positive oplevelse af Trade2Support.
Vi ser frem til at kontakte dem på et senere tidspunkt.

Trade2Support

Fint koncept

Tak for bolsjer

Reply from Trade2Support ApS

Tak for din positive anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Meget behagelig og positiv samtale

Jeg kan stærkt anbefale Trade2support, som arbejder for at forbedre børns vilkår.

Jeg blev ringet op af en meget venlig medarbejder som hed Jannich, som stille og roligt fortalt hvad min støtte kunne gøre for at forbedre levevilkårene for børn som havde det svære end andre børn.

Vi valgte at støtte med et beskedent beløb på 5000 kr.

MVH

Sune Rauer
Direktør
TRUST Sales & Marketing ApS

Kære Sune,

Mange tak for den fine og gode anmeldelse.

De bedste hilsner

OK, OK

Helt OK, at man kan afvise dem.

Reply from Trade2Support ApS

Selvfølelig kan man det, med den hæslige stemme jeg har, hænder det jo :) God dag til dig.

formål i top!

Tak for god behandlig og hurtigt levering, super service.
Fik bekræftelse og fik tilsvarende nævnt procent fordeling i mail og pr. Telefon.
niels

Reply from Trade2Support ApS

Tak for din anmeldelse, vi ser frem til at kontakte dig igen

Rated 5 out of 5 stars

Altid søde og troværdige lover hvad de holder!

Ja kan jo kun vedkende mig de samme positive feedbacks. De altid venlige.
1.)De ikke anmassende og repetere hvis man har travlt.
2.) de nævner de 10 % i samtalen
3.) de sender ordrebekræftelse
4.) varen leveres til tiden.

Super søde og venlige mennesker.

22 June 2012

Reply from Trade2Support ApS

Tak for anmeldelsen, det altid rart man bliver bekræftet i at forsøge at gøre tingene rigtigt :)

Rated 4 out of 5 stars

Endelig sælgere der forstår moral og etik

Jeg blev kontaktet af en meget høflig fyr der forstod at tale med mig på en behagelig måde og uden at virke pågående eller anmassende som jeg har oplevet med mange sælgere efterhånden.

Jeg vil gerne støtte et godt formål og det syntes jeg af jeg gør her.
Jeg syntes 10% er fint........ når man tænker på hvad der også er af omkostninger ved at hjælpe andre.

Jeg har ikke en finger at sætte på noget og har på intet tidspunkt stillet spørgsmålstegn ved noget.

Det er rart at de tager sig tid til at snakket med een og svare direkte på eventuelle spørgsmål.

Hilsen

S. Pedersen fra SP Consult.

21 June 2012

Hej Stine,

Tak for den fine anmeldelse, dejligt du spurgte ind til alle detaljer som jeg elsker at fortælle omkring :)
Det vigtigt man ved hvem-hvad og hvorfor :)

Dejlig mandag

KANON OPLEVELSE MED TRADE2SUPPORT

Jeg kan varmt anbefale andre virksomheder at handle med Trade2Support ApS

De er sandfærdige omkring deres procent fordeling, både når de ringer ud, men også i den ordrebekræftelse jeg modtog,.
Så kan man diskutere omkring de 10 % er nok, men har kun haft gode oplevelser både hvad angår leveringen og prisen.

Behagelig og sød konsulent som bestemt ikke var påtrængende.

De bedste hilser
Christian M.
Bagsværd teltudlejning

14 May 2012

Hej Christian,

Tak for den fine anmeldelse.

Take a closer look