Jeg bestilte varen på en onsdag, hvor jeg skulle bruge produktet om fredagen. Der stod tydeligt på deres hjemmeside at man kunne få den leveret samme dag. Da jeg ikke fik den om onsdagen troede jeg de... See more
Company replied
Jeg fik pengene tilbage for ansigtsmaling da de 50 børn vi malede i ansigterne til vores børnedisco ikke synes at kunne ses i uv lyset. Vi købte til gengæld 100 stk super gode knæklys som vi helt sik... See more
En rigtig god service og hurtig levering 😊. Produktet levede bestemt op til forventningerne. Uv malingen som vi bestilte var et kæmpe hit til vores fest, hvor 38 unge mennesker var flot dekorer... See more
Elendig service, det kan ikke siges nok. De fik adressen på vores pakke leveret, og da vi ringede og klagede blev vi mødt med hånlig attitude og vi fik ingen hjælp. Det skal også siges at på trods af,... See more
Company replied
En af danmarks største forhandlerer af uv-maling samt tilbehør. Vi arbejder altid stenhårdt på at give ALLE vores kunder den bedste oplevelse hos os.
Ivar Huitfeldts Gade 72, 8200, Aarhus N, Denmark
Der var ingen problemer med at få lavet en special pakke til lige det vi havde brug for

Reply from UV-MALING.dk
Jeg var ude for at min pakke ikke dukkede op pga PostDanmark, men UV-malings medarbejdere gjorde alt hvad de kunne for at hjælpe mig! Helt vildt fantastisk service! I sidste ende fik jeg dog min pakke efter en lang kamp med PostDanmark og vi fik en fed fest ud af aftenen med en masse maling fra UV-maling, som lyste vildt meget op! Kan varmt anbefales 😁

Reply from UV-MALING.dk
Jeg bestilte varerne. Jeg fik dem inden for 4 dage, og fik alt i god kvalitet :)

Reply from UV-MALING.dk
Ringede en torsdag og talte med kundeservice om jeg skulle bruge det dagen efter. Fik svar på mine spørgsmål og gik ind på siden og bestilte det kom dagen efter. Super service 😊

Reply from UV-MALING.dk
Som formand for festudvalget på Esbjerg Gymnasium, vil jeg sige at de har gjort det fremragende. De var ude på vores skole - var der 15 minutter før og var klar til at sælge ud af deres produkter 5 minutter efter. Super professionelle og kundeminded. Alt dette var til og med gratis! Fantastisk service til en skole.
Jeg ville ønske der var mere end 5 stjerner, fordi det fortjener de.
Derudover er der super hurtig levering på deres hjemmeside og de er altid klar til at besvare spørgsmål på deres hjemmeside og telefon.
UV-maling.dk kan helt klart anbefales til andre skoler og privat personer der planlægger UV tema.

Reply from UV-MALING.dk
Sjældent oplevet så god service! Post Danmark havde flyttet min pakke uden at informere om det, og hos UV-maling.dk var de super flinke hjælpsomme.

Reply from UV-MALING.dk
Jeg synes personligt at priserne var alt for dyre i forhold til hvad man modtog. Hvis jeg ikke havde delt det med andre havde jeg ikke købt det jeg havde købt. Men god kundeservice og hurtig levering.

Reply from UV-MALING.dk
Dag til dag levering og hurtigt feedback hvis man skriver til dem. Er DE i tvivl om noget, ringer de og klare det.

Reply from UV-MALING.dk
Jeg har skulle bestille en større ordre, og derfor spurgte jeg (som de fleste andre også ville det) om det kunne være muligt at få en god pris. "Jamen naturligvis - vi kigger på det når du er sikker på størrelsen af din ordre." - Totalt problemfrit blev en særskilt faktura lavet til mig, samt sparede jeg momsen. Og oven på det, var samtalen aldrig envejs - der var klar og hurtig respons.
Uden tvivl den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft med kundeservice. Ærgerligt at det er en mangelvare de fleste andre end steder.
TL;DR: 10/10 would recommend

Reply from UV-MALING.dk
Bestilte onsdag aften og fik pakken fredag. Priserne er lidt over hvad man ellers kan finde, men vi taler maksimalt 10-15 kr. ekstra pr. enhed.
Hjemmesiden er nem at finde rundt i, og udvalget er også ganske fint. Der kunne måske være lidt flere typer af knæklys, men ellers er der intet jeg kan sætte en finger på.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra!

Reply from UV-MALING.dk
Det kom dagen efter jeg havde bestilt det, ligesom der står på hjemmesiden. Det var dejligt, så man kan bestille i sidste minut. 👍🏻 kan klart anbefale af handle på den hjemmeside.

Reply from UV-MALING.dk
Jeg er vild med jeres produkt og det er fantastisk! Jeg har intet kritik

Reply from UV-MALING.dk
Super let at bestille og jeg kunne hurtigt hente det. Det hele var lige til. Fedt koncept. Dog ikke så let at finde, mangler skilte. Rigtig god betjening ;-) og gode betalingsmuligheder.

Reply from UV-MALING.dk
Endelig en internetvirksomhed med fokus på den personlige service.
Der manglede 1 vare i forhold til min bestilling, men den blev fluks sendt afsted, så jeg kunne nå at få den inden festen. Tak for det Kent.

Reply from UV-MALING.dk
Min veninde og jeg havde bestilt t-shirts og maling over hjemmesiden, men da der desværre var sket en fejl, havde vi ikke modtaget malingen. Min veninde kontaktede dem derfor, og de beklagede fejltagelsen, og pakken med malingen kørte de ud til os personligt!
Har aldrig oplevet noget lignende, fremragende kundeservice, kan klart anbefales :)

Reply from UV-MALING.dk
Meget hurtig levering og hurtigt pakket.
Tøjmalingen havde en god konsistens og var nem at male med på tøjet.
Gode varer men lidt dyrt for de små tuber ansigtsmaling.
Pakken kom dagen efter, jeg havde bestilt den, og varerne var, som beskrivelsen havde beskrevet. Der er ikke andet at sige end; super god service!!
Tak for det :-)

Reply from UV-MALING.dk
Helt igennem fantastisk service!
Pakken kom dagen efter, og De var endda så søde at sende ordren hjem til mig, så jeg ikke skulle ned på posthuset efter den.
De er super gode til at svare på evt. spørgsmål, og rigtige gode til at hjælpe dig, hvis du skulle have et spørgsmål til nogle af Deres produkter.