Location
Switch locationGraaf van Lynden van Sandenburgweg 2a, 3962 RB Wijk bij Duurstede, Nederland, NL
See what reviewers are saying
Klant vriendelijk heel fijn geholpen Super tevreden met onze Dacia Duster
Vorige week dinsdag (treinstaking). Onderweg naar mijn werk hoorde ik een geluid. Bout in de band. PECH De reparatie was super snel verholpen! Hij overhandigde me de sleutels en ik kon gelij... See more
Company replied
Vriendelijk en de tijd genomen. Auto op halen in den Bosch was geen enkel problem ook als Ik de auto toch niet zou kopen. Wel waren er wat communicative problemen. Werd toegegeven dat dit beter had g... See more
Company details
About Van Mossel Renault - Wijk bij Duurstede
Written by the company
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2a, 3962 RB, Wijk bij Duurstede, Nederland, Netherlands
- 0343 571 286

Profiteer nu van topdeals!
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Klant vriendelijk heel fijn geholpen
Klant vriendelijk heel fijn geholpen
Super tevreden met onze Dacia Duster
Goede ervaring maar kon iets beter
Bij het opleveren van onze auto zou de stuur rechtgezet worden, dat is helaas niet gebeurt. En de mat van de bestuurder zit los en de clip werkt niet meer. Hierop zijn excuses opgeboden en Ik heb goede vertrouwen in dat deze opgelost gaan worden.
Maar hierdoor kan ik helaas geen 5 sterren geven en blijft bij 4.
Wij zijn geweldig geholpen en de…
Wij zijn geweldig geholpen en de service is uitstekend!
May use AI-assist with repliesRead more
Zeer fijne ervaring
Ik heb sinds 12 juli een mooie Clio intens gekocht bij van Mossel in Wijk bij Duurstede en ben zeer tevreden over jullie klantvriendelijkheid en ben ook zeer tevreden over Levi van Kampen heeft zeer goed zn best gedaan om mijn vorige auto met een mooi bod in kunnen ruilen met mn nieuwe auto

Fantastic service
Fantastic service. Went out of their way to help us get our car repaired. Highly recommend.

Reply from Van Mossel Renault - Wijk bij Duurstede
Vriendelijk en de tijd genomen
Wel waren er wat communicative problemen. Werd toegegeven dat dit beter had gekund.
Vorige week dinsdag (treinstaking).
Vorige week dinsdag (treinstaking).
Onderweg naar mijn werk hoorde ik een geluid.
Bout in de band. PECH
De reparatie was super snel verholpen!
Hij overhandigde me de sleutels en ik kon gelijk doorrijden. GELUK!
Dat scheelt weer in tijd, zei hij.
Heel hartelijk bedankt,
mevrouw Heller

Enorm klantvriendelijk!
Bijzonder fijn en vriendelijk geholpen door Hidde Elbers bij de aankoop van mijn auto.
Werd meegedacht, afspraken nagekomen kortom blije klant.

Reply from Van Mossel Renault - Wijk bij Duurstede
Bevindingen aankoop renault capture…
Ik heb een jaar geleden een renault capture gekocht en ik ben tevreden over de auto. Bij de afdeling verkoop werd ik door Hidde heel keurig te woord gestaan.
Ik geef de afdeling verkoop van dit bedrijf 5 sterren.
Over de werkplaats heb ik nog geen oordeel, omdat het onderhoud van de auto nog moet plaatsvinden

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.