Jan van A. Boxtel Onlangs bij het voor ons onbekende autobedrijf Van Mossel in Hapert de auto(Tiguan) gevonden die ons paste. Gebleken tekortkomingen zijn in de aftersale correct en naar behoren op... See more

See what reviewers are saying
We hebben j.l een auto gekocht bij van Mossel in Hapert. Daar werden we zeer vriendelijk ontvangen door Dhr Burak en deskundig geholpen waardoor wij er een goed gevoel bij kregen .Afspraken gemaakt di... See more
Vooraf on-line afspraak bevestigd met uit te voeren werkzaamheden. Auto snel kunnen afgeven in de ochtend en s`avonds weer opgehaald na een appje dat de auto klaarstond. Met een korte uitleg van de ui... See more
Onlangs een jonge VW T-Cross gekocht met inruil van een Seat Arona. Nette behandeling door verkoper. Omdat het voorlopig koopcontract, de proefrit en bezichtiging, en de uiteindelijke auto afname en... See more
Company details
About Van Mossel Volkswagen - Hapert
Written by the company
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Oude Provincialeweg 84, 5527 BR, Hapert, Nederland, Netherlands
- 0497 382 730

Profiteer nu van topdeals!
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Creditnota
Wij hebben hier een creditnota van 31-10-2025. Deze is nog steeds niet terug betaald aan ons.
Is opgelost!

Jan van A. Boxtel
Jan van A. Boxtel
Onlangs bij het voor ons onbekende autobedrijf Van Mossel in Hapert de auto(Tiguan) gevonden die ons paste. Gebleken tekortkomingen zijn in de aftersale correct en naar behoren opgelost, met daarbij een aangeboden vervangende auto, alles keurig gemonitord door verkoper Luuk van de Rijt.
Met de tentoongestelde inspanningen is het voor ons een vertrouwd adres gebleken en zijn wij een tevreden klant.
Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar…
Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar wij tevreden over zijn.
Helaas gaat het bij afspraken (onderhoud -tijden- beurten- verkeerde rekeningen -advies - bereikbaarheid helemaal mis en worden we van het kasje naar de muur gestuurd.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Hapert
Een hele goede service van Luuk
Een hele goede service van Luuk. Klantvriendelijk. Denkt mee en lost problemen op. Doet graag zijn best om klanten te helpen. Gelukkig kon ik mijn auto bij hem kopen.🤗
Het panoramadak van de auto lekt
Het panoramadak van de auto lekt. Het bedrijf beloofde het te repareren, maar heeft dat niet gedaan. De auto werd geleverd zonder bestuurdersmat en met een lekkend dak, zonder onderhoudsboekje en met banden die ongeschikt waren om mee te rijden.

Eerste kennismaking
Niet alleen meegedacht, ook afspraken qua tijd en werkzaamheden goed nagekomen.
Daarnaast was de rekening qua werkzaamheden oke/goed.

Slechte communicatie met klant
Slechte communicatie met klant, onbereikbaar en onbetrouwbaar. Ik ben 5 keer terug geweest met zelfde probleem en deze is uiteindelijk niet opgelost…

Reply from Van Mossel Volkswagen - Hapert
Zeer slecht communiceren met klant
Zeer slecht communiceren met klant, en met rekeningen afkomen wat niet is uitgevoerd. Rondom zeer slechte

Occasions zonder serviceverleden te koop bij Van Mossel
Afspraak gemaakt voor proefrit van een Renault Twingo uit 2012 bij Van Mossel in Hapert. Specifiek weer van Mossel gegaan obv mijn eerdere aankopen van auto's bij hen. Bij aankomst bleek de auto verkocht te worden zonder enige servicehistorie... Serviceboekje is kwijt, verkoopadviseur heeft geen idee of distributieriem is vervangen bij 120.000 km (auto had nu 129.000 km), alle beurten zijn onbekend en auto heeft achter versleten zomerbanden en voor vierseizoenenbanden etc .etc. Klaarblijkelijk vindt van Mossel in Hapert dit ontbrekende serviceverleden normaal voor een auto, want zowel verkoopadviseur als ook manager Burat vonden in een gesprek niet dat dit een abnormale gang van zaken is. Ik vind deze auto eerder bij een handelaar passen dan in de showroom van een van de grootste autodealers van Nederland. Kijkt u als lezer de volgende keer bij koop van een occasion bij Van Mossel extra goed naar de servicehistorie? Mijn vertrouwen is weg en ik kom er niet meer.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Hapert
Eenvoudige bandenwissel niet goed…
Eenvoudige bandenwissel niet goed verlopen. 2x vanuit Zuid Limburg moeten komen. Verder was weer een wieldopje vervangen mee terug te geven.
Voor mij houd dit op en ik zal niet meer terugkomen.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Hapert
Totaal niet denken van hoe kunnen we…
Totaal niet denken van hoe kunnen we de klant het beste ontlasten.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Hapert
Gaat veel fout en er wordt niets gedaan…
Gaat veel fout en er wordt niets gedaan met feedback. Maar er wordt wel om een excellente review gevraagd.

Horrible experience.
Hi, Service forgot about my car and after 2,5 hour passed, I asked if I can get my car as planned and they notived that service has not started work yet. Then it was lunch time. Then mechanic damaged the new tire and they were not able to change the tires. Also there was a part which I have left in the service previous time for paint and it was not ready and I had to make another appointment. I waited for 7 hours without action.
Then I received an invoice which was incorrect. The sum was higher than the listed items. It was communicated as acummulation error due to very old system you have. Even I objected, it was not accepted but system error was comfirmed. My experience this time was horrible.

very good!!
We hebben jl. een v.w.golf gekocht en onze oude golf ingeruild. We zijn zeer tevreden en zeer goed geholpen door Luuk van de Rijt, junior verkoopadviseur.
Aankoop jonge VW T-Cross
Onlangs een jonge VW T-Cross gekocht met inruil van een Seat Arona.
Nette behandeling door verkoper.
Omdat het voorlopig koopcontract, de proefrit en bezichtiging, en de uiteindelijke auto afname en inruil op drie verschillende locaties plaatsvond, heeft de levering wat op zich laten wachten, maar dat werd netjes uitgelegd. De afhandeling is prettig verlopen en de auto is in keurige staat afgeleverd. Prima ervaring.
Niet juist afhandelen van gemaakte fouten
In Augustus onze auto bij hen gekocht. Alles leek in eerste instantie goed gegaan en netjes geregeld. Echter achteraf bleek dat ze mij de auto afgeleverd hebben zonder gehoor te geven aan de citroen afroepactie m.b.t. de airbags 2 maanden daarvoor. De auto is dus niet juist en veilig geleverd. Een kwalijke zaak. Na moeizaam contact, discussies, grof toegesproken te worden en weinig meewerking is uiteindelijk afgesproken dat ze dit op zouden lossen en ik hiervoor een vervangende auto in de plaats kreeg, logisch gezien ik dit probleem bij hen ligt. Nu krijg ik een rekening van de auto zonder dat dit afgesproken is maar ook wat een lef gezien de fout in eerste instantie bij hen ligt door het niet juist afleveren van de auto! Waar de loos!! Zo ga je niet met je klanten om.
Afspraak op korte termijn én goede service
De afspraak kon op korte termijn, één week, ingepland worden. Vriendelijke medewerkers. Aandacht voor mijn vraag/probleem van de auto.
De aftersales na het kopen van een auto…
De aftersales na het kopen van een auto is erg slecht. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Verkopers die hier werkzaam zijn , zijn na een aantal weken niet bereikbaar en weer vertrokken. Conclusie: eens maar nooit meer.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.