Ontzettend tevreden met dit bedrijf. Vanaf dag 1 de communicatie tot aan het afleveren van het eindproduct netjes en vakkundig te werk gegaan. Jelte heeft heel mooi werk afgeleverd. Mijn keuken ziet e... See more
See what reviewers are saying
Zoek niet verder als je dit leest, want bij Wrapking zit je maximaal goed! Hoogglans wit is mat beige geworden en ik ben mega blij met het eindresultaat. Snelle service, duidelijke communicatie, meede... See more
Een goede partij die netjes en zorgvuldig werken. Ze denken graag mee in het kiezen van de kleuren en opties binnen de keuken. Ik was ook onder de indruk van hoe snel ze zijn en hoe netjes het eruit z... See more
Afgelopen week is onze keuken gewrappt in S201 Pond. Wat een prachtig resultaat! Binnen 1 dag hebben we een zo goed als nieuwe keuken. De uiterst vriendelijke en hardwerkende monteur heeft ook de door... See more
Company details
Written by the company
Wij zijn het nummer 1 keukenwrap bedrijf van de Benelux.
Contact info
Netherlands
- wrapking.nl
Top ervaring!
Wij hebben een hele goede ervaring met Wrapking. Ze werken zeer professioneel en netjes. Alles is tot in de puntjes netjes afgewerkt en de keuken lijkt gewoon als nieuw! Het eind resultaat is nog mooier dan van te vore gedacht! Echt heel erg blij mee!
Nieuwe keuken
Wij hadden een nieuwbouw appartement gekocht waarbij wij geen keuze meer hadden met de keuken.
Via via bij wrapking gekomen en echt ontzettend blij met het resultaat.
Goede en snelle service, en heel fijn geholpen door een van hun medewerkers.
Dankjewel!
Zeer mooi
Offerte aangevraagd via de site en besproken. Het vervolg liep goed en de keuken is super netjes. Je hebt gewoon een nieuwe keuken
Prima bedrijf met aardig personeel.
Prima bedrijf met aardig personeel.
Onze keuken is mooi gewrapt in mat zwart. Echt vakwerk. Zeker een aanbeveling!
En kwa prijs echt scherp😃
Net een huis gekocht
Net een huis gekocht, met een keuken van 1 jaar oud, maar niet helemaal naar ons zin. Verder opzoek gegaan voor eventuele oplossingen. Via social media bij Wrapking terecht gekomen. Een prachtig resultaat, we zijn heel erg tevreden en kunnen het iedereen aanraden. Voor ons 5 sterren!
goede service en prachtige "nieuwe"keuken
Mijn grijs/ witte keuken is door Kevin van Wrapking omgetoverd tot een prachtige keuken in de kleur Ibis met een marble grey gloss aanrechtblad.
Er is echt super mooi werk geleverd door hem.
Het contact met wrapking via app en mail is steeds vlot verlopen, snel antwoord en duidelijke afspraken kunnen maken.
Ik zou ieder die de keuken wil laten wrappen zeker Wrapking aanraden
SUPER BLIJ !!
SUPER BLIJ MET ONZE NEIUWE KEUKEN!!!
De communicatie verliep soepel. Super aardige werknemers. We hebben onze keuken laten wrappen in matzwart en het aanrechtblad in marmer (soft arabisque). Super tevreden👍
Alles gaat goed en is super leuk
Het was heel goeie ervaring
Wrapking heeft prachtig werk geleverd
Wrapking heeft prachtig werk geleverd. hele klantvriendelijke werknemers. ik kan nu weer een paar jaar verder met mijn matzwart gewrapte keuken. heel mooi!!!
Geweldig resultaat
Super goed geholpen! Vriendelijk personeel. GEWELDIG resultaat!
Professioneel en goed uitgevoerd
Professioneel en goed uitgevoerd! Binnen 1 dag hebben ze alles voor elkaar gekregen en was het overdag ook zeer gezellig met ze.
Beide monteurs waren heel sociaal, vriendelijk een zeer hulpzaam en willen ook meedenken als je erom vraagt!
Ook de prijs beviel zeer goed en het feit dat we op korte termijn een afspraak hebben gemaakt maakte het alleen maar beter.
Kleur uitkiezen en de rest overlaten en je hebt zo een keuken die er als nieuw uitziet!
Super ervaring
Super ervaring!
Onze keuken is totaal naar wens gewrapt van hoogglans wit naar mat zwart. Erg tevreden en blij met het resultaat! Alle dank aan Kevin! Zeker aan te bevelen.
Toppers!
Na een fijn en gemakkelijk contact via de mail, konden wij een afspraak inplannen. De vriendelijke monteurs van Wrapking hebben vervolgens onze keuken in een mooie taupe kleur gewrapt. Wij zijn erg blij met het resultaat en de strakke afwerking!
Onze buren waren zo onder de indruk van onze “nieuwe” keuken dat ze binnenkort ook een afspraak bij jullie maken!
Hoogglans wit naar Mat zwart
Vandaag onze hoogglans witte keuken laten wrappen in het mat zwart. De keuken ziet er echt waanzinnig uit :)!! Super blij met het resultaat! Vanaf het begin tot het eind perfecte communicatie. Moad heeft onze keuken gewrapt, erg vriendelijke en nette jongen! Wij raden wrapking zeker aan!!
Zeer onprofessionele club
Zeer onprofessionele club! Ze reageren niet op de whatsapp en e-mail ondanks een herhaaldelijke herinnering!
Ik heb een prijsofferte ontvangen maar er wordt bewust niet gereageerd.

Reply from Wrapking
Super mooi eindresultaat en fijne communicatie van begin tot eind
Onze keuken is vandaag gewrapt door een nette, aardige medewerker van Wrapking! Super fijne communicatie over een offerte en inplannen van de montage. Heel netjes, fijn en snel hoe ze de keuken wrappen. Echt prachtig! Wij zouden iedereen aanraden hier.
Prijs kwaliteit Top!
Prijs kwaliteit Top!
Monteur kwam na ritje van 3u (incl file) goedgeluimd bij ons in België aan. Dikke merci aan Kevin voor het mooie werk!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.