Ontzettend tevreden met dit bedrijf. Vanaf dag 1 de communicatie tot aan het afleveren van het eindproduct netjes en vakkundig te werk gegaan. Jelte heeft heel mooi werk afgeleverd. Mijn keuken ziet e... See more
See what reviewers are saying
Zoek niet verder als je dit leest, want bij Wrapking zit je maximaal goed! Hoogglans wit is mat beige geworden en ik ben mega blij met het eindresultaat. Snelle service, duidelijke communicatie, meede... See more
Een goede partij die netjes en zorgvuldig werken. Ze denken graag mee in het kiezen van de kleuren en opties binnen de keuken. Ik was ook onder de indruk van hoe snel ze zijn en hoe netjes het eruit z... See more
Company details
Written by the company
Wij zijn het nummer 1 keukenwrap bedrijf van de Benelux.
Contact info
Netherlands
- wrapking.nl
Onze keuken is heel mooi geworden
Onze keuken is heel mooi geworden! Super snel en netjes gedaan. En ook de communicatie verliep erg fijn.
Contact via de app was snel en…
Contact via de app was snel en duidelijk
Nette jongens die goed werk af hebben geleverd
Ongelofelijk, sta nog steeds versteld van het resultaat, topbedrijfje!!
Komen afspraken na, de prijs is de prijs, nette mensen, werken snel door, zeer beleefd en een heel goed resultaat. Erg blij dat ik voor Wrapking heb gekozen, mijn keuken van bijna 30 jaar oud is weer helemaal bij de tijd. Communicatie via whatsapp verloopt snel en afspraak is zo gemaakt, ook in drukke tijden proberen ze een gaatje te vinden. Heb al diverse bekenden van mij het resultaat laten zien, daar komen zeker nog nieuwe opdrachten uit voort.
Een ‘nieuwe’ keuken binnen een dag!
Afgelopen week is onze keuken gewrappt in S201 Pond. Wat een prachtig resultaat! Binnen 1 dag hebben we een zo goed als nieuwe keuken. De uiterst vriendelijke en hardwerkende monteur heeft ook de door onszelf gekochte nieuwe handgrepen gemonteerd. Vanaf het begin af aan verliep de communicatie vlot, vriendelijk en duidelijk! Ik plaats eigenlijk nooit reviews, maar we zijn zo tevreden over Wrapking dat ik het graag wil laten weten.
WrapKing top bedrijf!
Enkele dagen geleden onze keuken laten wrappen door Wrapking.
We zijn er super super blij mee en krijgen geweldige leuke reacties van iedereen.
Het contact verliep vlekkeloos en geen enkele vraag was teveel. Mocht u opzoek zijn naar een goed bedrijf om de keuken te laten wrappen zouden wij Wrapking dus zeer zeker aanraden!
super tevreden!
Ik wil de heren van Wrapking enorm bedanken, wij zijn super tevreden over onze gewrapte keuken!!!

Reply from Wrapking
Wauw
Wauw!
Wij willen de heren van Wrapking enorm bedanken voor het harde werk en het mooie resultaat.
Wij zullen jullie zeker aanraden bij al onze familieleden/vrienden.
Thankyou!
Wij zijn super tevreden met onze…
Wij zijn super tevreden met onze gewrapte keuken in zwart houtnerf! Wat een enorm verschil. Bedankt! 🤗
WrapKing is zeker een aanrader!
Vakkundig, zeer vriendelijk en precies. Onze keuken is gewrapt in de kleur S212 Basswood en het resultaat is in één woord geweldig. De medewerkers kwamen op tijd, werkten netjes en zeer nauwkeurig. De communicatie vanuit kantoor was ook snel en duidelijk.
Wij hebben een heel positieve ervaring met WrapKing en wij zijn erg blij met onze "nieuwe" keuken.
SUPER SUPER blij met het eindresultaat
SUPER SUPER blij met het eindresultaat! Wrapking is zeker een aanrader :)
Vandaag is onze keuken gewrapt door de…
Vandaag is onze keuken gewrapt door de heren van Wrapking en wat zijn wij te spreken over het eind resultaat!
Kwamen de afspraken exact na en waren erg vriendelijk.
Bedankt! 😊
Het eindresultaat is precies zoals ik had gehoopt
Wrapking heeft fantastisch werk geleverd! Het eindresultaat is precies zoals ik had gehoopt. Bedankt voor de geweldige service!
Zeer tevreden
Snelle en duidelijke communicatie. Klantvriendelijk en respectvol met geweldig resultaat.
Superblij😊…
Vandaag onze keuken en blad compleet laten wrappen door salih een echte vakman en perfect top werk geleverd behulpzaam en perfectionist in zijn vak een grootte pluim voor deze heer topper
Uitstekende service, mooi resultaat
Wij hebben de keuken mat wit laten wrappen door Moad. Zeer vakkundig gewerkt en mooi resultaat geleverd.
Vanwege het plaatsen van een nieuwe vloer bleken de keukenplinten niet meer te passen. Geen enkel probleem voor WrapKing en ze zijn een week later teruggekomen om de plinten afzonderlijk te wrappen nadat deze op maat waren gezaagd.
Zoek je een wrapper voor de keuken? Geen twijfel, zeker voor WrapKing gaan!
Super blij met onze gewrapte keuken
Super blij met onze gewrapte keuken! Erg netjes werk geleverd en erg vriendelijke monteur. Binnen een paar uur voor het oog een mooie nieuwe keuken. Ook de service was goed, waarbij de oorspronkelijke afspraak niet door kon gaan en ze gelijk met andere opties kwamen om het wel mogelijk te maken.
Goede ervaring met deze partij
Goede ervaring met deze partij. De communicatie verliep goed. Er werd gehouden aan de afspraken en er was geen lange wachttijd. Kwaliteit is in orde en de werkers waren vriendelijk!
Micro Hair Inknology, de toekomst voor kale mensen!
Enorm tevreden
Afgelopen week hebben wij onze keuken laten wrappen door dit bedrijf. Het contact via Whatsapp verliep erg prettig: ze komen hun afspraken na en reageren vlot. Ook geven ze goed en eerlijk advies. De jongen die onze keuken heeft gewrapt was erg secuur en kwam professioneel over. Kortom: we raden dit bedrijf zeker aan!
Top!
Gister is mijn kleine keukenblok gewrapt, zwart met houtnerf en gouden grepen. Echt een super mooi resultaat! Ook het contact via de email verliep fijn. Ik kan Wrapking iedereen aanraden!
Ben helemaal tevreden 😊 mijn keuken is…
Ben helemaal tevreden 😊 mijn keuken is nu prachtig en de jonge dat de werk kwam doen was heel aardig en professioneel ♥️
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.