Dagbladet Børsen A/S Reviews 65

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg skulle for vores virksomhed oprettet et abonnement til avisen, jeg kommer til at oprette dette via min personlige arbejdsmail, hvilket den ikke skal være i tilfælde af jeg stopper eller andet. Der... See more

Rated 1 out of 5 stars

Elendig avis....går slet ikke i dybden....alt for poleret overfor de helt slemme så som bankerne, specielt Danske bank og Nordea Det virker som om Bjarne Corydon har haft dårlig indflydelsen på... See more

Rated 1 out of 5 stars

For nyligt kunne man i TV følge Spiegelhauer søge svar på hvorfor Restauran Indian Taj efterlader ubetalte leverandørregninger på stribe og lever højt på at gøre indsigelser og undlade at betale f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Società molto seria. Gioielli conforme alle descrizione dei presentatori ...le pietre sono naturali;ho acquistato diversi gioielli e sono rimasta sempre soddisfatta.unico neo ..montature a volte trop... See more

Company details

1. New service

Written by the company

Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet – hele erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme. Om et erhvervsliv i bevægelse. Til moderne mennesker der søger indhold og berigelse – både når de er ude, hjemme, på arbejde eller på vej.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Har været kunde hos Børsen i 15 år

Har været kunde hos Børsen i 15 år. Anmoder om udelukkende digital avis. Fint, det får du. Men til samme pris. Er der ingen besparelse ved at fravælge den trykte avis ??? Vil gerne spare vor natur. Men nej. Vi har kun en pris. Det totale glade vandvid. Jeg/vi finder nyt dagblad. Farvel til Børsen for altid.

22 May 2022

Fuldstændig latterligt

Fuldstændig latterligt, at man i 2022 ikke tilbyder et digitalt abonnement, ligesom alle andre aviser som f.eks. Bloomberg. 599 kr. / pr. måned er ALT for dyrt, hvis man ikke er interesseret i den trykte udgave.
I ville få en meget bedre forretning ved at tilbyde et digitalt abonnement til f.eks. 299 kr./md..... Men nej, Børsen er for arrogant over for deres læsere, og det vil blive deres fald i sidste ende... hvilket er ærgerligt, da deres artikler er relevante. Ligesom så mange andre bliver jeg ikke kunde igen, før I tilbyder et digitalt abonnement!

4 May 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ændring i levering - Uden forklaring!

Ændring i levering - Uden forklaring!
Vi kan nu ikke længere få leveret vores avis i postkassen, men smidt på gaden og håbe på at den stadig ligger der, når vi kommer hjem!!
Desværre kan Børsen ikke hjælpe, da det er noget deres distributør bestemmer??
Meget lidt service eller forståelse, at hente hos "Kundeservice"
Derudover er den nu pakket i pose med elastik, men kunderservice kan ikke svare på, hvor miljøhensynet er i det...

12 April 2022

Helt ufattelig dårlig kunderservice

Helt ufattelig dårlig kunderservice. Dårlige bortforklaringer. Og når avisen ikke er blevet leveret skal man spilde tid på enten at ringe ind eller sende en email i stedet for bare at udfolde det online. Lever Børsen stadig i det 20 århundrede???

23 February 2022
Rated 1 out of 5 stars

Det er nok den dårligste…

Det er nok den dårligste hjemmeside/apps jeg nogensinde har set/brug. Alt hopper rundt på siden, reklamerne er totalt ligegyldige og generende. Klikker man tilbage kommer man konsekvens til at stå nederst på siden.

29 April 2021
Rated 1 out of 5 stars

Umuligt at opsige abonnement til Penge…

Umuligt at opsige abonnement til Penge & Privatøkonomi, selv efter gentagne henvendelser - INTET SVAR TILBAGE - ABSOLUT INTET SVAR!!! Utroligt amatøragtigt, det tangerer bondefangeri og svindel, at der ikke kommer svar når man vil opsige et abonnement. Jeg har herefter meddelt at jeg betragter sagen som afsluttet og blokerer fremtidige betalinger fra PBS. Så må vi se om der sker videre i sagen eller ikke.

20 April 2021

Elendig service.

Jeg har igennem adskillige år abonneret på magasinet Penge & Privatøkonomi. Nu har Børsen valgt at lukke det til juni. Jeg ville gerne forsætte mit abonnement fra april til juni, eller blot købe de sidste magasiner enkeltvis. Men det kan ikke lade sig gøre. Det er da for amatøragtigt, helt ærligt, hvor svært kan det være?

8 April 2021
Rated 1 out of 5 stars

Intet Digital Abonnement - What???

Dybt overraskende, at man i en digital tidsalder ikke tilbyder en abonnementsform, som ikke indeholder en papiravis.
Svaret var: Papirversionen er gratis. Man kan blot fravælge den.
Altså magen til arrogance skal man sandelig lede længe efter. Det svarer jo til at gå ind på en restaurant og bede om en vegetarmenu.
"Nej det har vi ikke. Du kan bare bestille vores store oksemørbrad og bede kokken om at undlade kødet".
Come On Børsen - Det er 2021 - Jeres indhold er relevant, men jeres distribution stinker.
Tankerne ledes uværgeligt hen på Nokia, Blockbuster og Kodak ...

1 February 2021
Rated 1 out of 5 stars

Kan man give nul stjerner

Kan man give nul stjerner - jeg er færdig med Børsen efter jeres artikel om dynamiske bestyrelser - jeg er chokeret over jeres mangel på forståelse for at I er med til at fastholde et meget meget gammelt syn på kvinder😱

21 January 2021
Rated 3 out of 5 stars

Trist at avisen ikke kan fravælges jeg…

Trist at avisen ikke kan fravælges jeg bruger børsen hver dag online og får avisen med posten hver fredag og den ryger direkte i skraldespanden den ville jeg meget gerne være fri for og så have et lidt billigere abonnement

19 August 2020

Ingen reaktion på 5 (fem) henvendelser

Jeg har 3 gange skrevet - og 2 gange ringet - over den sidste måned. En simpel forespørgsel på en ændring i en regning. Jeg har dels fået en forkert opkrævning (nemlig på et Pro Abonnement, som jeg aldrig har bedt om), dels skal regningen udstedes til min arbejdsgiver, og ikke mig.
Det eneste jeg har fået ud det, er at de har standset avisen.
Igen reaktion henvendelserne andet en automatiserede mails, og søde telefonpassere.
Har lige fået en rykker. Det næste er vel jeg ryger til inkasse.
Håber de kløjs i mediestøtte og mediepakker. Måske skulle ledelsen bruge tid på at drive forretningen i stedet.....

22 April 2020

Revolverjournalistik på EB-niveau.

Revolverjournalistik på EB-niveau.
Men hvad kan man forvente - når de fleste skribenter er udklækket på DJH og ikke har det der minder om en kommerciel/erhvervsfaglig baggrund...
Havde egentlig respekt for Bjarne Corydon, trods partifarve synes jeg, at der var styr på pengekassen, det har han tydeligvist ikke over Børsen. Indholdets dybde afspejler sig naturligvis i den skrantende indtjening år for år.. Nej, kommer ikke til at savne mit abonnement!

10 November 2019
Rated 1 out of 5 stars

Elendig avis....går slet ikke i…

Det virker som om Bjarne Corydon har haft dårlig indflydelsen på troværdigheden, og man er blevet berøringsangst overfor de store
Udfordringer som vores samfund står overfor.

Berlinske buisness har overhalet dem for længst, både som brugbart medie og professionel tilgang til aktuelle emner

26 February 2019
Rated 3 out of 5 stars

Børsen Play

Det må være let at være ansat på Børsen Play med de korte arbejdstider de ofte har. Som nu i fredags, hvor deres sidste indlæg kom kl. 09.05 Så må det siges at holde tidlig WEEKEND. Er det snart 100 kr. værd om måneden?
I øvrigt efterlod de så seerne med det indtryk, at DSV blev sendt til bunds. DSV sluttede dagen med en stigning på 2,29%; hvilket ikke ligefrem er at blive sendt til bunds.

16 February 2019
Rated 5 out of 5 stars

EU tidligere EF er en amerikansk…

EU tidligere EF er en amerikansk opfindelse/krav til at opretholde fred i Europa.

De unge, som enten ikke er født i 1940'erne, haft forældre født tidligere, oplevet den kolde krig, kender ikke værdien/betydningen af EU.

Der er både godt og mindre godt afhængig af, hvilket land du bor i, og hvilke øjne du ser med.

Sådan er samarbejder imellem kulturer.

Fattigdom er årsagen til meget stærke reaktioner politisk, religiøst og racemæssigt.

Behandling af og adgangsform imellem mennesker.

Følg Englands økonomi. Alle lamper blinker. Men EUs ledere har altså ikke forstået at forene, så England ønskede at blive i EU.

EU har så udviklet sig til lidt for meget burokrati og tag selv bord for politikkere, og en institution der har travlt med at undlade proaktiv kommunikation.

Til gengæld er der mange gode initiativer ind imellem.

1 October 2018

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look