Jeg skulle for vores virksomhed oprettet et abonnement til avisen, jeg kommer til at oprette dette via min personlige arbejdsmail, hvilket den ikke skal være i tilfælde af jeg stopper eller andet. Der... See more
See what reviewers are saying
Elendig avis....går slet ikke i dybden....alt for poleret overfor de helt slemme så som bankerne, specielt Danske bank og Nordea Det virker som om Bjarne Corydon har haft dårlig indflydelsen på... See more
For nyligt kunne man i TV følge Spiegelhauer søge svar på hvorfor Restauran Indian Taj efterlader ubetalte leverandørregninger på stribe og lever højt på at gøre indsigelser og undlade at betale f... See more
Società molto seria. Gioielli conforme alle descrizione dei presentatori ...le pietre sono naturali;ho acquistato diversi gioielli e sono rimasta sempre soddisfatta.unico neo ..montature a volte trop... See more
Written by the company
Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet – hele erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme. Om et erhvervsliv i bevægelse. Til moderne mennesker der søger indhold og berigelse – både når de er ude, hjemme, på arbejde eller på vej.
Møntergade 19, 1140, København K, Denmark
- +45 72423212
- kundeservice@borsen.dk
- www.borsen.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Foretrukne netmedie
Børsen leverer med deres online-del det bedste og mest troværdige online finans-medie i Danmark
Kunne være bedre
Ok, men synes alligevel andre internationale biz sites er noget mere informative og lækre.
professionel
Folkene bag borsen.dk kan det der med at lave hjemmesider. Den indeholder så mange funktioner+informationer og forskellige nyheder og alligevel er det overskueligt. !! Der er borsen tv der er kurser trader pleasure.dk aktiespil nyheder masser af sport masser af billeder og tilhørende grafer til artikler. med meget mere
christian
No title
God avis med gode artikler. Min kilde til finansielle nyheder og de kommer på siden når de stadig er nyheder. Gode features bestemt prisen værd.