Jeg skulle for vores virksomhed oprettet et abonnement til avisen, jeg kommer til at oprette dette via min personlige arbejdsmail, hvilket den ikke skal være i tilfælde af jeg stopper eller andet. Der... See more
See what reviewers are saying
Elendig avis....går slet ikke i dybden....alt for poleret overfor de helt slemme så som bankerne, specielt Danske bank og Nordea Det virker som om Bjarne Corydon har haft dårlig indflydelsen på... See more
Company details
Written by the company
Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet – hele erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme. Om et erhvervsliv i bevægelse. Til moderne mennesker der søger indhold og berigelse – både når de er ude, hjemme, på arbejde eller på vej.
Contact info
Møntergade 19, 1140, København K, Denmark
- +45 72423212
- kundeservice@borsen.dk
- www.borsen.dk
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Società molto seria
Società molto seria. Gioielli conforme alle descrizione dei presentatori ...le pietre sono naturali;ho acquistato diversi gioielli e sono rimasta sempre soddisfatta.unico neo ..montature a volte troppo minuscole e leggere.suggerimento:fare pagare qualcosa in più e createle più consistenti sia in argento ,sia in oro.per me CINQUE STELLE!
Jeg indgik aftale om abonnement på …
Jeg indgik aftale om abonnement på Børsen for et år siden. Jeg rejser meget og blev lovet, at alle dage hvor abonnementet blev sat på hold, så jeg ville få kreditering eller forlænget abonnementsperioden. Det var afgørende for at jeg indgik abonnementet. Nu viser det sig at intet af dette indfries, og at jeg har betalt for en mængde aviser jeg ikke har fået. Tænk dig om inden du tegner abonnement. Jeg forlænger ikke.

Reply from Dagbladet Børsen A/S
Pas på ved opsigelse af abonnement
Pas på. De er så glad for penge, at de er meget uvillige til at give folk deres penge tilbage!!
Jeg er ret glad for at læse madanmeldelser, og da det var ferietid og at jeg kunne købe et billigt prøveabonnement, så tilmeldte jeg mig i starten af juli måned 2016.
D 29 juli prøvede jeg at opsige abb. Jeg tjekkede igen d 1 august, men kunne se at Børsen havde spærret mine næsten 500 kr. Mit abonnement er opsagt, men pengene står stadig spærret til Børsen.
En fattigrøv, som mig, har ikke Dankort, men Mastercard, så pengene figurere stadig på min konto. Jeg kontaktede Børsen telefonisk d 1 aug og vedkommende sagde, at pengene ville blive frigivet med det samme. D 2 aug ringer jeg igen, og får besked på igen, at pengene vil blive frigivet straks.
Jeg ringer IGEN d 3 aug og får at vide at de først frigiver pengene efter d 5 aug fordi mit abonnement galt til der. I dag d 8 august ringer jeg endnu engang....... Og vedkommende svare at det kan hun da godt se, om de har min kontonummer?? Det kan jeg ikke helt se, hvad har med noget at gøre, men efter aftale sendte jeg så en mail med kontooplysninger.
Der er selvfølgelig ikke sket noget som helst endnu.
Og jeg kan altså rigtig godt bruge mine egne penge nu!!
Så pas på derude.
Genial Service
Jeg har købt abonnement, og der var en masse udfordringer med leveringen i starten, som så er blevet rettet, og kompenseret for manglende levering. Hver gang der har været lidt udfordringer er der to piger især, som er hurtige til, med højt service niveau at besvare emails. Fremragende avis, på flere platforme, jeg vil klart anbefale dette medie til alle.
Faldet i niveau
Synes personligt at Børsen har for lidt kvalitets artikler, og for meget sladder, hvis man kan sige det sådan. Deres Børsen play er så en af de positive ting.
Mangler
Artiklerne mangler noget dybde. Mangler flere detaljer og mere forståelse for grundlæggende økonomiske problemer. Alt for ofte pladder artikler hvor man efterlades uden mere viden end da man startede
Alt for meget har paywall
Alt for meget indhold viser 2 linjer, og så spilder folks tid.
Der er aldrig og vil aldrig blive en tid hvor et online medie kan få penge ud af folk på abb. ordning.
Kig på Facebook etc, brug viden kreativt - og lad virksomhederne tjene penge via reklamer etc intelligent brugt - det giver langt flere seere - og i vil undgå negativ omtale!
Fremragende
Fyldestgørende avis af højeste kvalitet, som altid har været en fast bestanddel af mine aviser.
Hans
Aggressiv abonnement salg mod tidligere kunder…
Jeg har tidligere været kunde hos Børsen til deres avisen. Jeg stoppede mit abonnement pga. faldende journalistisk kvalitet i avisen.
Siden har Børsens telefonsælgere regelmæssigt ringeret til mig, for at få mig tilbage som kunde. Hver gang har jeg bedt dem om at stoppe med at ringe til mig. Mit ønske har de fint ignoreret, siden de bliver ved med at ringe. Jeg har ikke rigtig en ide om hvordan man får dem til at stoppe med at ringe…Gad vide om de tror, at de kan chikanere sig til at få gamle kunder tilbage ?. Ville nok have givet selve avisen 3 stjerner. Men siden de ikke acceptere, at jeg ikke ønsker at blive ringe op af dem, må det blive 1 stjerne pga. chikane.
Stor tilfredshed med abonnement!
Jeg vandt et 3-måneders abonnement på Børsen, og jeg må indrømme, at jeg i dén grad er blevet positivt overrasket. Det er absolut den mest interessante avis, jeg har læst, og det gennemsnitlige niveau er absolut højt!
Er man til nyheder med relevans og har interesse for særligt erhvervsliv og politik, så er Børsen ikke til at komme udenom.
Total mangel på situationsfornemmelse
For nyligt kunne man i TV følge Spiegelhauer søge svar på hvorfor Restauran Indian Taj efterlader ubetalte leverandørregninger på stribe og lever højt på at gøre indsigelser og undlade at betale for leverancer.
Stort er chokket så, da jeg idag åbner Børsen og ser dem skamrose selvsamme restaurant! Enhver form for troværdighed er sat på spil her og mit abonnement på Børsen er nu opsagt.
Magen til dårlig journalistik skal man lede længe efter - og så fra Børsen. Dén havde jeg ikke set komme.
Uundværelig avis
Læser den hver dag, og den er uundværelig for mig. Prisen matcher det høje journalistiske niveau.
Utilfredsstillende
Min søn har været abb. på børsen i godt 1 år og det har han været meget tilfreds med, men da de pludselig uden varsel satte prisen op med 25% for studerende, så kontaktede vi dem med henblik på en forklaring på hvordan man kan tillade sig det uden varsel (email / brev) men blev mere eller mindre afvist på en ikke pæn måde !
Det gjorde at vi valgte at opsige hans abb. og må nu nøjes med deres hjemmeside, som iøvrigt også er god, men slet ikke det samme som avisen.
Helt i top!
Børsen er et godt sted, hvor man finder et hav af nyttige nyheder. I modsætning til mange andre medier, så sørger de for god journalistik og reseach.
Børsen kan simpelthen kun få 5 stjerner.
Fedt hjemmeside
Hej Børsen
Fed hjemmeside, hvor man altid kan finde det man mangler, og ikke mindst søgning i arkivet...
Og lørdags avisen funger bare.. godt gået...
Hilsen Michael
Godt medie med vigtig information
Borsen.dk er et godt medie som leverer interessant info og nyheder på en god måde.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.