Golden Flame International BV Reviews 51

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ben uitermate tevreden over bestelling levering van 2m3 krat gedroogd essen. Vooraf verzoek gedaan om pallet over mijn tuinpad in de tuin te plaatsen. Werd er keurig over teruggebeld. Hoewel twijfel... See more

Rated 1 out of 5 stars

Levert baggerkwaliteit hout (90% van mijn kist was kleiner dan wat ik normaal als aanmaakhout gebruik). Beloofde in eerste instantie de kist om te ruilen zodra er nieuwe voorraad binnen was maar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na lang wikken en wegen toch eens haardhout via internet besteld en na poos zoeken bij Golden Flame beland. Vooraf telefonisch vriendelijk en goed advies van Cor gekregen, belde ook op dag van leverin... See more

Company details

1. Firewood supplier

Written by the company

Golden Flame is openhaardhoutproducent en groothandel. Veel van onze producten produceren wij zelf zodat wij de laagste prijs kunnen garanderen. Door onze eigen productie hebben wij zelf de controle over de kwaliteit van het haardhout. Naast stookhout voor uw haard of kachel verkopen wij ook houtbriketten, haardblokken, bruinkoolbriketten en aanmaakproducten.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Aanmaak hout

Dit is gewoon slecht. Kleine latjes van 2a3 cm dik. Dit mag nooit uitgeleverd worden. Gebeld naar het bedrijf. Maar dit is de laatste keer geweest.

16 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Perfecte service en levering haagbeuk hout

Voor het eerst ovengedroogd haardhout gekocht bij Golden Flame. Wat een goede service en bereidheid om mee te denken. De chauffeur was top en heeft de pallet op de gewenste plek gezet. Hij moest 2 keer een kleine drempel overbruggen, maar door zijn vakmanschap was dat geen probleem. Echt top, een echte aanrader!

16 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Het was weer een prima ervaring

Het was weer een prima ervaring. Het bestellen ging vlot, ik werd gebeld dat ze er aan kwamen en met de levering was de situatie moeilijk, omdat er tegels verzakt waren, maar de chauffeur wist toch een oplossing en deed vreselijk zijn best om het hout op de door mij gewenste plek te zetten. Het is ook gelukt! Ben hier vreselijk blij mee want het is slecht weer en het hout staat meteen onder de overkapping.
Top, nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

27 October 2025

Perfecte service

Donderdag mail ontvangen met tijdstip van levering, en vandaag zoals afgesproken in het tijdslot de pallet ontvangen. Chauffeur even de steeg/doorgang bekeken en keurig de pallet geplaatst zodat er uit halen zo geregeld was. Bedankt weer Golden Flame voor de fantastische service!

1 September 2025

Geweldig Cor !

Vandaag bracht een vriendelijke chauffeur ons opnieuw 2 kuub Essenhout op het afgesproken tijdstip en op een prima pallet. Wij hadden al eerder ervaren dat GoldenFlame zich aan zijn afspraak houdt, dus een goede kwaliteit oven-gedroogd openhaardhout en een marktconforme prijs in vergelijk met andere aanbieders. Kortom een fantastisch bedrijf! Tot de volgende pallet.

13 August 2025

Mooi Hout

Mooi Hout, droog, goed formaat voor in de kachel, goed aangeleverd in stevige krat, snelle levering.

20 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

2 XXL pallets Haagbeuk besteld bij…

2 XXL pallets Haagbeuk besteld bij Golden Flame en een vaste tijd afgesproken voor levering. 20 min van tevoren gebeld dat hij eraan kwam. Pallets werden netjes neergezet op de plek waar ik ze wilde hebben. Chauffeur had een gezellig praatje en wenste me veel stook plezier. Haagbeuk was droog/stookklaar en in mooie stukken van 25cm. Zeker weten dat er bij Golden Flame weer 2 pallets Haagbeuk wordt besteld voor het aankomende stook seizoen.

3 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Zonder twijfel het beste hout

De vele goede recensies die ze overal hebben zijn echt volkomen terecht. Het is gewoon heel erg mooi en goed droog berkenhout voor een keurige prijs (2 kuub voor €425 met 2 gratis zakken aanmaakhout) en zoals afgesproken netjes geleverd. De pallet zit echt tjokvol en is strak gestapeld. Daar kunnen anderen nog heel wat van leren. Maar 10 hele grote blokken in de hele pallet, vooral heel veel standaard "medium-grootte" blokken en verder wat kleinere/dunnere blokken. Perfect om met de Zwitserse methode je vuur op te bouwen en daarna met gewone blokken verder te gaan. Het brand mooi en erg schoon. Grote klasse, een echte aanrader, ik koop voortaan alles hier!

1 November 2024

Elke keer prima haardhout

Voor de vierde keer haardhout besteld. Elke keer goed, zowel berken als beuken. Wordt door een vriendelijke chauffeur precies op de goede plek gezet, ondanks dat het wat krap is.

2 October 2024

Berkenhout

Vandaag 2 pallets Berkenhout ontvangen. Ziet er allemaal heel goed uit. Mooi hout. Mooie blokken, niet te groot of te dik, precies goed.
Alles keurig verzorgd. Netjes afgeleverd door de chauffeur van Golden Flame. Chauffeur was keurig op de afgesproken tijd. Volgende bestelling weer bij Golden Flame.

10 July 2024

Levering conform afspraak

Prettig om specifieke wensen m.b.t. levering Essen haardhout af te kunnen spreken. En zoals verwacht, is de levering weer zoals afgesproken. Prettig te woord gestaan, vriendelijke en behulpzame chauffeur en, niet onbelangrijk, goede kwaliteit hout. Ik bestel hier inmiddels al jaren.

15 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goede kwaliteit tegen redelijke prijs

Diverse soorten houtbriketten geprobeerd, de briketten van Golden Flame zijn veruit de beste. Branden lang weinig uitstoot en lekker warm. Na prettig en goede informatie via telefoon pellet Golden Flame houtbriketten besteld, dag afgesproken chauffeur mooi op afgesproken tijd, pellet netjes verpakt en voor garage neergezet, top.

6 December 2023

Alleen maar kwaliteit

Ik bestel al meerdere jaren bij Golden Flame. De kwaliteit van zowel het hout als de levering zijn erg goed.
Kon gelukkig op de plek gezet worden waar ik het graag wilde, zodat ik niet hoef te slepen.

5 December 2023
Rated 4 out of 5 stars

Verkeerde houtsoort geleverd

Verkeerde houtsoort geleverd, te grote lengte, te grof gekloofd, beloofd aanmaakpakket ontbreekt. De transporteur had een lege accu in z'n palletwagen en kon 'm hierdoor niet op de juiste plek krijgen (oplopend opritje).
Contact gehad met Cor: Nasturen aanmaakpakket kost teveel geld, andere klachten ook geen bereidheid om dit op te lossen.
Ik lees hier meerdere slechte ervaringen, terwijl de prijs relatief hoog is. Geen aanrader dus.

Update 10-11-2023: Na vriendelijk telefoongesprek op basis van deze beoordeling alsnog aanmaakpakket ontvangen. Score aangepast.

Update 16-11-2023: Goldenflame biedt korting aan op de volgende bestelling om e.e.a. te compenseren. Score wederom aangepast.

19 October 2023
Rated 4 out of 5 stars

Goed gedroogd hout

Goed gedroogd hout, gratis aanmaakhoutjes. Snelle levering. Er ging wat mis met de levering (verkeerde plek) maar dat is uiteindelijk goed opgelost. Wel iets vaken wat minder grote blokken. Maar brand allemaal prima.

14 September 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look