Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S Reviews 79

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

kære John og Leon Hvornår giver man 5 stjerner ? I kommer aftale på mail, på aftalt dag til tiden ***** Hurtige og omhyggelige ***** Skal jeg bruge flytning igen så hører i fra mig. Bedste Hi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse da vi skulle flytte kontor. Meget klar kommunikation, og priser og tider blev holdt. Vi satte stor pris på samarbejdet og vil anbefale John Hansen til andre som har brug for flytni... See more

Company details

1. Removals Service

Written by the company

Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har nu ydet professionel transport- & flytteentreprise siden 1981. Vores kunder er såvel små som store virksomheder samt private, som skal have foretaget diverse former for flytte- og transportopgaver. Efter nu over 44 år i branchen har vi udviklet et stærkt netværk af samarbejdspartnere, og det gør os i stand til at løse næsten alle former for opgaver. Kort historie Der er sket meget siden 80’erne, hvor John Hansen gik fra sit skraldemands job til at stifte sit eget flyttefirma. Firmaet startede med tilknytning til et andet større transport- og flyttefirma. og i 1997 gik vi vores egne veje, og har siden arbejdet helt selvstændigt. Vi udfører stort set alle former for transport- og flytteopgaver, og råder over en bred alsidig vognpark, med køretøjer i alle mulige forskellige størrelser og opbygninger. Min bror Leon Hansen, som har været med fra starten, har haft med den daglige drift af gøre siden 2006, så I kan trygt kontakte os, så skal han nok hjælpe jer sammen med vores ansatte i forretningen. I dag kendetegnes Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S flyttefirma fra Byvej 60, 4682 Tureby ved at udfører alle typer af flytning, og ved også at være specialist i nænsom transport af værdifuldt og tungt gods. Se alt info på vores hjemmeside www.johnhansen.dk Med venlig hilsen Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S Byvej 60 4682 Tureby Telefon 32 97 28 17 Denne besvares alle hverdage imellem 7 & 16. Vagttelefon 40 73 73 73. Email.: john@jhas.dk Hjemmeside.: www.johnhansen.dk

4.9

2-star
1-star

Hvornår giver man 5 Stjerner

kære John og Leon
Hvornår giver man 5 stjerner ?
I kommer aftale på mail, på aftalt dag til tiden *****
Hurtige og omhyggelige *****
Skal jeg bruge flytning igen
så hører i fra mig.
Bedste Hilsner Anders

31 March 2026

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Anders tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi meget stor pris på herfra, og altid til tjeneste igen hvis du behøver hjælp en anden gang, rigtig god dag samt god Påske herfra Med venlig hilsen John & Leon Hansen

Rated 5 out of 5 stars

Meget venlige og yderst servicemindede mennesker

De 2 flyttefolk kom til tiden, opgaven blev hurtigt beset. De møbler som skulle flyttes, kom hurtigt og sikkert ned i bilen, og afsted til den nye adresse, hvor alt blev båret ind og placeret efter ønske. Meget venlige og yderst service mindede mennesker! Jeg anbefaler varmt, at bruge virksomheden, og takker stort for den perfekt løste opgave!

25 March 2026

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Berit tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi meget stor pris på herfra, og hvis du har brug for hjælp en anden gang så er du altid velkommen tilbage til os her. Hav en fortsat god dag & tak for denne gang. Med venlig John & Leon Hansen

Rated 5 out of 5 stars

God robust hjælp på kort varsel

God robust hjælp på kort varsel.

Jeg skulle have flyttet en arbejdsplads for 6 ansatte fra en besværlig 4. sals lejlighed. Det gik nemt.

6 March 2026

Kære Jesper Taxbøl.
Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi stor pris på herfra & er altid til tjeneste herfra, hvis i eller andre måtte have behov for dette. Fortsat god dag & endnu engang tak herfra Med venlig hilsen John & Leon Hansen

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for at bringe min mor og os…

Tusind tak for at bringe min mor og os selv trygt gennem flytning. Leon og Petru knoklede op og ned af trapper med tunge møbler uden et negativt ord. Pris er vi absolut tilfredse med og alt forløb efter aftale. Kan kun anbefale dette firma.

25 February 2026

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Charlotte Tusinde tak for jeres fine anmeldelse her på Trust Pilot her, dette sætter vi altid stor pris på herfra, da vi altid gør vores bedste for at løse alle opgaver til kundens tilfredshed, så igen tak herfra os her samt hav en fortsat rigtig god dag Mvh John, Leon &Petru

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse da vi skulle flytte…

Super god oplevelse da vi skulle flytte kontor. Meget klar kommunikation, og priser og tider blev holdt. Vi satte stor pris på samarbejdet og vil anbefale John Hansen til andre som har brug for flytning.

17 February 2026

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Anne Pedersen tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trust Pilot , dette sætter vi meget stor pris på at I har været tilfredse med udflytningen fra jeres gamle sted og vi glæder os til vi kan få det sidste afsluttet fra jeres gamle sted herfra på tirsdag 24.2.26 samt om nødvendigt også fredag 27.2.2026 således at det gamle sted kan blive overladt til jeres udlejer, fuldstændigt ryddet og alle er glade igen tusinde tak og hav en rigtig god dag herfra Med venlig hilsen John og Leon Hansen

Fantastisk positiv

Fantastisk positiv, serviceminded og effektiv flytteoplevelse fra Sydfalster til Dalby udført af Leon og kollega. Nænsom behandling af indbo og placering ligesom vi ønskede det. Vi er meget tilfredse og har alene store rosende ord for flytteoplevelsen.

5 January 2026

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Anni, Tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot af os her & vi er meget glade for at i har været fuldt tilfredse ned vores indsats & står altid til rådighed igen for jer, rigtig godt Nytår herfra Med venlig hillsen John & Leon Hansen

De er utrolige hurtige

De er utrolige hurtige, stort smil, kom til tiden , flyttede 150 kvm Indbo og ting fra have, fra Næstved, til fyn , ind i flyttevogn , over bro , til Odense og ind i ny bolig , på ialt 5 timer , det er dælme hurtigt.

Kan kun varmt anbefale dem, og de overholdte aftalt pris.

Mvh linda Madsen.

4 August 2025

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Linda Madsen, Tusinde tak for denne her fine anmeldelse dette er vi meget glade for her. Med venlig hilsen John & Leon Hansen

Super flyttefirma

Alle 5 stjerner er yderst velfortjente.
Profesionelle flyttefolk, og hurtige, kom til aftalte tid
Pris blev endda billigere end først antaget.
Kan varmt anbefale firmaet.

28 August 2025

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Britta Jørgensen, tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi meget stor pris på herfra, og er meget glad for du har været tilfreds med vores indsats & er altid velkommen til at vende tilbage her til os her Med venlig hilsen John & Leon Hansen, samt fortsat god søndag herfra

SUPER flytning !!!!!

SUPER flytning !!!!!
ALT udført til punkt og prikke.
Professionelle, venlige og dygtige folk.
Pris som aftalt.
Til tiden som aftalt.
Ingen finger at sætte på NOGET som helst !!!!
Kan kun anbefales

12 August 2025

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Lisa Bay, tusinde tak for din fremsendte anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi meget stor pris på herfra, og kan vi hjælpe jer med det mindste en anden gang så er i altid velkommen tilbage her. Med venlig hilsen John & Leon Hansen

Virkelig fin service

Virkelig fin service, hyret til privat flytning.
Overholder aftaler, hurtig og effektiv.

30 June 2025

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Mette & Finn Tusinde tak for jeres fremsendte anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi stor pris på her, og kan vi hjælpe jer med det mindste en anden gang, så er i altid velkommen tilbage hertil Med venlig hilsen John & Leon Hansen

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har anvendt John Hansen A/S til en…

Jeg har anvendt John Hansen A/S til en lang række tekniske flytteopgaver i forbindelse med serverrum og datacentre - med stor tilfredshed. Der udvises stor fleksibilitet og kombinationen af lagerhotel og dygtige flyttefolk betyder alt i min branche. Stor anbefaling.

Christian Laursen, direktør, Inservio Aps

23 April 2025

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Christian Laursen, tusinde tak for din fine anbefaling her på Trustpilot, dette betyder rigtig meget for os her, og vi er også rigtigt glade for at kunne hjælpe jer, med disse projekter, og endnu engang tak fordi at du betaler dine fakturaer hertil hurtigt til os, det er en meget stor fornøjelse at have det samarbejde vi har haft nu i mange år her. Med venlig hilsen John & Leon Hansen

De fortjener virkelig alle stjerner

De fortjener virkelig alle stjerner
Bedste flyttefirma god service overholder tider og aftaler de er smidige og nænsomme flytter alt og sætter pænt på plads lige der hvor du ønsker det og hjælper gerne med at at omrokere hvis der er behov😂
Tøv ikke med at få dem til din fremtidige flytning du vil ikke fortryde😎

15 April 2025

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Janett Frederiksen Tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot vedr. din flytning her i tirsdags, rigtig glad for denne meget positive besked hertil, kan vi nogensinde hjælpe jer med det mindste igen så skal i altid være velkommen til at kontakte os igen her. God Påske Mvh John & Leon Hansen

Super flyttefirma

Fantastisk flyttefirma som varmt kan anbefales. God service og klare aftaler. Meget professionelle, effektive og omhyggelige flyttefolk. Tak for en super god flytning!

3 March 2025

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Tusinde tak for jeres fine anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi meget pris på her & er meget gladfor at i har været tilfredse med vores hjælp til jeres flytning, håber at i er kommet på plads i jeres nye hjem & vil ønske jer er god dag herfra, og kan vi hjælpe jer en anden gang, så er i altid velkommen tilbage her hos os. Med venlig hilsen John & Leon Hansen

Effektive og flinke flyttefolk/firma

Flyttefolkene kom som aftalt og arbejdede professionelt og effektivt.
Der var klar kommunikation før flytningen, så det var dejlig nemt at booke.
Klar anbefaling herfra.

25 September 2024

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Stefan, tusinde tak for jeres flotte anmeldelse her på Trustpilot , dette sætter vi meget stor pris på her hos os. Vi har også modtaget betalingen som aftalt, og dejligt at i selv hjalp til, da dette gjorde os hurtige færdig med denne opgave her, skulle det ske at vi en anden gang kan hjælpe jer med det mindste herfra, så er I altid velkommen tilbage her hos os.

Tillykke med den nye bolig & håber at i snarest kommer helt på plads i jeres nye hjem

Med venlig hilsen John, Leon & Petru

Kæmpe anbefaling

Vores flytning gik som smurt. Meget venlige og professionelle flyttemænd. Prisen kan man bestemt ikke klage over.

2 August 2024

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Alexandra, Tusinde tak for jeres fine anmeldelse som vi er meget glade for her, dejligt at alt gik godt, og i er tilfredse, i skal også have ros herfra fordi i sørgede for at alt var nemt tilgængeligt & gjort klart til flytningen, tillykke med jeres nye bolig & kan vi hjælpe jer med det mindste herfra igen, så er i altid velkommen tilbage her. God weekend herfra,
John, Leon & Petru

Rated 5 out of 5 stars

Meget positiv oplevelse fra start til…

Meget positiv oplevelse fra start til slut. Alle aftaler om tider, pris osv. blev overholdt til punkt og prikke. Flyttefolkene var super effektive og alle meget venlige og hjælpsomme. Alt vores indbo blev flyttet uden én eneste ridse eller skramme. Vi kan varmt anbefale at bruge Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S.

9 July 2024

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Charlotte Moe Villadsen, tusinde tak for jeres anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi meget pris på her & står altid til rådighed igen for jer, hvis dette bliver aktuelt igen.
Fortsat god søndag herfra
John & Leon Hansen.

Super flytning fra Amager til Køge

Super flytning fra Amager til Køge. Der var to flyttemænd på, som var uovertruffen til at bære ting ned fra 4. sal, som jeg aldrig har set før. Meget imponerende, og nødvendigt, da jeg ikke selv havde mulighed for at kunne hjælpe. Mange tak for den yderst nødvendige hjælp. Klar anbefaling herfra!

12 July 2024

Kære Rasmus & Anette.
Tusinde tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi stor pris på herfra os, og indrømmer at dette var en hård nyser, selv for Leon & Petru, men alt blev klaret & I er glade så igen stort tillykke med jeres nye hjem & håber i snart er på plads.
Med venlig hilsen John & Leon Hansen samt Petru Arnaut

Alt kørte på skinner

Alt kørte på skinner, da jeg flyttede fra Vanløse til Albertslund.
Det var en rigtig god oplevelse, og jeg kan til enhver tid anbefale John Hansen A/S når du skal flytte.
Der var fuldstændig styr på alle detaljer fra start til slut.
De 2 mand knoklede løs, og var særdeles effektive.
Prisen var også helt rimelig.

12 April 2024

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Stefan Jeppesen, tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi stor pris herfra & er rigtigt glade for at i havde en god oplevelse med os her. Skulle i en anden gang have brug for hjælp, så er I altid velkommen tilbage her hos os. Med venlig John & Leon Hansen. Hav en fortsat god dag herfra

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service og altid i orden

Virkelig god service og altid i orden. Jeg kan på det varmeste anbefale John Hansen flytteforretning.

20 February 2024

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Anne Kirstine, tusinde tak for din fine anmeldelse hertil, efter vi jo har lavet en del flytteopgaver for dig igennem årene. Det er altid rart at modtage sådan en fin anmeldelse herunder, da vi har gjort alt herfra for at løse alt du har haft gennem årene. Igen tusinde tak & håber snarest I kommer helt på plads I jeres nye bolig.
Leon & John Hansen

Rated 5 out of 5 stars

Flytning med overblik og erfaring

I forbindelse med hussalg har jeg benyttet ”John Hansen” til at flytte mine ting i depot. Når man ikke er vant til at flytte har det været guld værd med god og tålmodig information fra John, og under selve flytningen en lige så rolig mand som Leon med stor erfaring og overblik. Både Leon og Petru er meget venlige og imødekommende. Jeg bestiller dem igen når jeg får en ny bolig.

10 November 2023

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Annemette, tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot, dette er vi meget glade for, og vi er klar som aftalt den 2. februar 2024 fra morgenstunden til at flytte dig til din nye bolig. God weekend herfra. Med venlig hilsen John & Leon Hansen samt Petru.

Take a closer look