De 2 flyttefolk kom til tiden, opgaven blev hurtigt beset. De møbler som skulle flyttes, kom hurtigt og sikkert ned i bilen, og afsted til den nye adresse, hvor alt blev båret ind og placeret efter øn... See more
Company replied
kære John og Leon Hvornår giver man 5 stjerner ? I kommer aftale på mail, på aftalt dag til tiden ***** Hurtige og omhyggelige ***** Skal jeg bruge flytning igen så hører i fra mig. Bedste Hi... See more
Company replied
Meget positiv oplevelse fra start til slut. Alle aftaler om tider, pris osv. blev overholdt til punkt og prikke. Flyttefolkene var super effektive og alle meget venlige og hjælpsomme. Alt vores indbo... See more
Company replied
Super god oplevelse da vi skulle flytte kontor. Meget klar kommunikation, og priser og tider blev holdt. Vi satte stor pris på samarbejdet og vil anbefale John Hansen til andre som har brug for flytni... See more
Company replied
Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har nu ydet professionel transport- & flytteentreprise siden 1981. Vores kunder er såvel små som store virksomheder samt private, som skal have foretaget diverse former for flytte- og transportopgaver. Efter nu over 44 år i branchen har vi udviklet et stærkt netværk af samarbejdspartnere, og det gør os i stand til at løse næsten alle former for opgaver. Kort historie Der er sket meget siden 80’erne, hvor John Hansen gik fra sit skraldemands job til at stifte sit eget flyttefirma. Firmaet startede med tilknytning til et andet større transport- og flyttefirma. og i 1997 gik vi vores egne veje, og har siden arbejdet helt selvstændigt. Vi udfører stort set alle former for transport- og flytteopgaver, og råder over en bred alsidig vognpark, med køretøjer i alle mulige forskellige størrelser og opbygninger. Min bror Leon Hansen, som har været med fra starten, har haft med den daglige drift af gøre siden 2006, så I kan trygt kontakte os, så skal han nok hjælpe jer sammen med vores ansatte i forretningen. I dag kendetegnes Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S flyttefirma fra Byvej 60, 4682 Tureby ved at udfører alle typer af flytning, og ved også at være specialist i nænsom transport af værdifuldt og tungt gods. Se alt info på vores hjemmeside www.johnhansen.dk Med venlig hilsen Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S Byvej 60 4682 Tureby Telefon 32 97 28 17 Denne besvares alle hverdage imellem 7 & 16. Vagttelefon 40 73 73 73. Email.: john@jhas.dk Hjemmeside.: www.johnhansen.dk
Byvej 60, 4682, Tureby, Denmark
FREMRAGENDE SERVICE! Når man efter 33 år skal flytte igen spørger man sig for hos venner og bekendte. Hvem skal man bruge. Mest ros fik John Hansen A/S - som vi derfor hyrede. Det var fremragende service fra start til slut. God rådgivning og super effektive på dagen.

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Super professionelt. Flyttekasser leveret til tiden. Flyttebil med 2 dygtige flyttefolk ankom til tiden og indbo fra 124 m2 hus blev hurtigt, effektivt og med respekt for vores indbo, flyttet fra Brøndby og til Odsherred på ganske kort tid.
Klart anbefalelsesværdigt!

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Vi flyttede til tredje sal og heldigvis kunne der opsættes en lift, så det hele gik rigtig hurtigt og nemt. Flyttemændene var venlige, meget effektive og passede godt på vores ting - jeg ville helt klart hyre dem en anden gang!

Vælg flytte - & vognmandsforretningen John Hansen A/S!!!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De er super dygtige og fantastiske 💙💪

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Jeg valgte Flytte- og Vognmandsfirmaet John Hansen til min flytning primært ud fra de positive anmeldelser, jeg kunne læse her f.eks. Jeg blev ikke skuffet. Det foregik på professionel og betryggende vis, og der var god fleksibilitet i forhold til f.eks. at indskyde en ekstra flyttedag med kort varsel, da behovet opstod. Anvender gerne firmaet en anden gang.

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Vi bruger ofte John Hansen A/S og deres team til store og små flytninger i det firma jeg arbejder i og jeg har altid været mere end tilfreds med deres service.
De er betryggende forsigtige men samtidig hurtige og mega effektive. Har altid et godt råd eller klar med vejledning!
Så er de super søde oveni.
Kan klart anbefale til private og firmaer.
De varmeste anbefalinger fra os i Københavns Trampolinklub. De klarer vores særlige transporter af stortrampoliner professionelt og med et smil, tjept og god humor hos mandskabet. Servicen er helt i top og bedst af alt: Vi kan altid regne med dem. Vi er så glade for at være kunde hos 'vores' vognmand. Brug dem, man bliver ikke skuffet

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Et firma af den gamle skole. En tilbud er til at stole på. Der kommer ikke alle mulige ekstra ting på den endelige regning. Søde og hjælpsomme flyttefolk. Alt bliver pakket flot og sikkert ned. Er ikke i tvivl om, at jeg benytter dem igen, hvis der kommer en næste gang.
Min varmeste anbefaling.
Allan Boie

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Der er 5 stjerner herfra, og kunne jeg give mere havde jeg gjort det. Det er uden tvivl top professionelle mennesker, der leverede en service udover det sædvanlige. Jeg vil til hver en tid anbefale dem og benytte mig af John Hansen til flytning en anden gang 💪🏻

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Uden tvivl bedste flytte firma. Utrolig gode professionelle for en meget rimelig pris. Ingen skade og super hurtige. Vælg dem. De vil ikke svigte dig.

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
God og positiv dialog i forbindelse med indhentning af tilbud, samt under selve flytningen. Rigtige fagfolk der sikrede vores 2 x private flytninger foregik både sikkert og effektivt uden en eneste skramme på vores inventar. Deres timepriser var lidt højere end nogle af de andre tilbud vi indhentede, men er overbevist om at det hurtigt blev tjent hjem igen pga. deres store faglighed. Vil klart anbefale som flyttefirma i Kbh området.

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Efter flere dages baksen med en sofa, der ikke ville ind af døren, ringede vi til John Hansen A/S. Her mødtes vi med stor venlighed og frem for alt superkompetent rådgivning. Medarbejderne kom hurtigt, lyttede på problemet, estimerede sagen ("Vi gi'r ikke op") og fiksede det. På en halv time. Kan varmt anbefales.

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Jeg har brugt John Hansens flyttefirma til at flytte mit indbo fra 4. sals lejlighed til rækkehus. Det gik super hurtigt med en flyttelift og kan klart anbefales. Desuden har de også flyttet et flygel for mig og også her gik alt upåklageligt. Flinke flyttefolk, og prisestimaterne ramte yderst præcist. Alt i alt en meget god oplevelse.

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Professionelle og kompetente flyttefolk.
Vi er meget tilfredse og giver vore varmeste anbefalinger.
MVH
AB-revision ApS

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Det har været en fornøjelse at have John Hansen A/S på sagen. De var yderst kompetente og trygge at arbejde med, da vi skulle have flyttet vores kontor og lager. Det var en udfordrende sag med mange elementer, men det kørte som smurt og på kort tid. Jeg er yderst tilfreds med indsatsen. Skulle jeg flytte virksomhed igen en dag, ved jeg hvor jeg føler mig i trygge hænder!

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Tak for en rigtig god flytteoplevelse fra lejlighed til hus. John Hansen’s flyttemænd stod som aftalt på adressen kl 07:30 og håndterede flytning udover forventning - de var hurtigere end ventet, meget opmærksomme på indpakning af værdifulde møbler og havde samtidig tid til at have et smil på læben. Vi kan varmt anbefale Leon og Crew til alle andre der (som vi) var trætte af ikke-servicemindede og uigennemskuelige konkurrerende firmaer.

Min feedbackmail til John Hansen efter en helt skæv flytning:
Kære Leon
Jeg fornemmer, at du er en superfin fyr, så jeg vil gerne bruge lidt til til at skrive noget forhåbentligt brugbar feedback til dig og firmaet.
Det gør jeg selvfølgelig på baggrund af mine konkrete oplevelser og som privatperson. Men jeg lægger dog også et professionelt blik ind over, som I forhåbentlig kan bruge; et af de områder jeg underviser allermest i, er kommunikation - herunder hvordan man som firma vender en utilfreds kunde til at blive en ambassadør for virksomheden.
Så I det følgende har jeg et par eksempler på, hvad jeg tænker der med lethed kunne være gjort anderledes
Så et par eksempler på, hvad jeg i mit eget firma gør samt et eksempel på, hvordan Ikea tacklede en uheldig levering til mig
Sidst et par af de konsekvenser jeg ser det det får, hvis ikke i får kigget på jeres klagehånderingstilgang.
Et par eksempler på, hvad jeg tænker kunne være gjort anderledes
1)Da jeg gør John opmærksom på, at den flytning der foretages ikke er den jeg har bestilt, får jeg at vide, at det ikke kan ses i mailvekslingen (det er rigtigt nok - ingen problem der) men at han vil vende den med dig Leon, når du kommer fra ferie nogle uger senere (fint at han ikke forstyrrer sine medarbejdere i ferietiden).
På det her tidspunkt tænker jeg, at Øv det giver mig en masse problemer ift til det kursus jeg skulle have holdt i min stue dagen efter, ryggen der knaser, det mas det bliver at skulle starte en sæson med alt i flyttekasser ( Jeg havde jo én dag til nedpakning, flytning, udpakning). Men jeg tænker, at det jo er menneskeligt, at der sker fejl. Det gør der hos mig selv i mit eget firma og alle steder, hvor mennesker kommunikerer. Altså på det her tidspunkt har jeg en en oplevelse af “at vi finder nok en løsning, og så går verden videre”.
Flyttefolkene var upåklagelige, og de stod da også kun med en seddel med Leons mailsvar til mig efter vores samtale små tre måneder før flytningen, hvor der grundlæggende stod “ja vi kommer og har bobleplast med” - og så en tilføjelse om, at jeg havde givet virkelig gode anmeldelser til firmaet ved forrige flytning, så det skulle bare køre på skinner. Da flyttefolkene hørte hvad det var jeg havde bestilt, så foreslog også, at de kunne komme igen næste dag (de var løsningsorienterede, så ikke et ondt ord om dem), for at pakke ud - men det var jo det jeg indledningsvis havde som ramme: Jeg havde en dag til flytningen. Flyttefolkene skulle i øvrigt videre til ny flytning midt på eftermiddagen, selvom jeg havde fået at vide i min samtale med Leon, at vi skulle starte tidligt og flyttefolkene skulle bruge hele dagen til flytningen.
Jeg står så med 60 flyttekasser hulter til bulter, skal ud og leje kuruslokaler med timers varsel etc. Det ville komme til at tage ekstremt lang tid, før jeg var på plan qua min travle arbejdssommer. Alt det jeg havde ønsket at undgå var sket.
Men det tog ikke John lang tid at sende en regning på over 25000.. inklusive stykpris på klistermærker anvendt på de sidste panikpakkede kasser. Så begyndte jeg at knurre. At sende en faktura inden sagen var blevet vendt med Leon, er det samme som at skrive: Vi har ydet den her service og du skal bare betale. Og det var den forkerte service. Her ændrer min oplevelse sig. Nu går jeg fra at tænke “selvfølgelig kan ting gå skævt; vi finder en løsning” til at blive vred.
Forslag: Vent i en sådan situation med at sende regningen, til det er blevet clearet, hvad der reelt er bestilt og leveret. Og tag så en beslutning derfra om hvad I gør, for at vende situationen.
Jeg betaler regningen for at holde min sti ren, og tænker at når Leon komme hjem, så konfirmeret han vores samtale, og så kommer der et tilbud fra firmaet på, hvordan vi løser det.
Det viser sig så, at Leon ikke kan huske vores samtale. Det er egentlig forståeligt nok, da han sikkert har 100-vis af den type samtaler i år. Jeg har så kun haft én. Og den husker jeg derfor. For den baserede sig på en flytning min ekstremt knogleskøre mor lige havde haft, hvor flyttemændene pakkede alt hendes indbo ned (fra tre etager) flyttede det og pakkede det od og stillede det på plads og tog alle flyttekasser og de specialbokse, de havde medbragt til nedpakning med sig. Det i en sådan grad, at ingen af min mors besøgende samme aftenen troede på, at hun var flyttet den pågældende dag.
Det gav hun 12500.- for, og jeg overvejede meget at bruge dette firma, selvom de er fra Roskilde. Men når jeg nu tidligere havde haft så god en erfaring med jeres folk, ringer til Leon, beskriver flyningen for min mor og spørger om I også yder den særlige form for flytning, hvor I tage jer af alt. Det får jeg et rungende ja til. Jeg nævner dog så lige, at det der gør mig en anelse anderledes er, at jeg måske har lidt færre møbler end de fleste, måske en del flere bøger og i al fald rigtig meget billedkunst. Så da Leon skriver, at I ordner flytningen og medbringer masser af bobleplast, så er jeg helt tryg.
Nu skriver Leon så, at han ikke erindrer samtalen (men igen det gør jeg) men at det også i høj grad er mit eget ansvar.
- Jeg burde have reageret på hans svarmail. Til det vil jeg siger, at så skal jeg dels vide, at svaret er den endelige og eneste i firmaet eksisterende ordrekontrakt, og så skal den i høj grad være meget mere specifik.
Forslag: Få lavet et afkrydsningsskema eller en formfuldendt ordrebekræftelse kunden kan gå igennem og bed så kunden om at gennemlæse den og sige ja tak. Men den skal være helt præcis og jeg skal som kunde vide, at det er en ordrebekræftelse.
Så fik jeg også besked om, at I ofte beder jeres kunder om at skrive den bestilling, som de mener at have afgivet. Det var jeg så ikke lige blevet.
Forslag: Det er en anden og fin mulighed. Den blev bare ikke brugt i min situation, så få enten ovenstående, denne eller begge indarbejdet som standardprocedure.
Nu går jeg så fra at have været “s... happens-agtig”, via vred til nu at blive rasende
Hvad kunne der gøres anderledes og hvad kan andre med en professionel klagehåndtering inspirere til?
Jeg kan jo starte med et eget eksempel. En af mine kunder har jeg en samtale med mens jeg kører i bil. Jeg kan jo ikke tage noter, men jeg har trænet mig til at blive ret god til at huske den slags samtaler, så det anser jeg ikke som et problem. Men jeg misser datoen, da jeg kommer frem og hiver noteblokken og kalenderen op. Jeg sætter kunden ind i kalenderen en måned længere fremme i tiden. Og jeg får ikke sendt bekræftelse til kunden på dato - kun oversigt over dagen samt arbejdsmateriale. Jeg er underviser og foredragsholder, så det sidste er vanligt. Det første med den manglende dato en fatal forglemmelse.
Ti dage før afholdelse ringer min kunde som aftalt mig op, så jeg lige kan få sidste nyt. Han tror at der er ti dage til vi ses - jeg troede at der er ti dage og så lige en måned mere.
Og på den reelt afholdelsesdato lå allerede en booking.
Løsning: Beklagelse selvfølgelig og så handling: Jeg spørger, om vi kan sætte en ny dag, og den dag vil jeg så komme og undervise gratis som kompensation. Det drejer sig ikke kune om 8 gratis timer jeg her yder, men også om 95% sikkert tab på 15000.- fra en mulig anden booking. Den ønskede ny dato ligger i en af de to korte højsæsoner jeg opererer med. Så dagen var næsten helt sikkert blevet taget af en anden - men jeg gør noget for at komme kundens problemer i møde (der var jo booket lokale, alle medarbejdere var indkaldt osv) selvom det koster. Det manglede da bare andet. Kunden synes at det var fremragende service, og jeg har allerede fået en booking fra nabokommunen, der refererede til min håndtering af misforståelsen. God klagehåndtering kan være dyr som start men betaler sig big time.
(Nogle firmaer især webshops med dyre løsninger iblandt, laver bevidst fejl i den første lille levering. Når så kunden klager, så står de nærmest på trappen med den rigtige dims og tre flasker rødvin. De bliver valgt næste gang kunden sætter sig til skærmen måske denne gang med en stor ordre. Det giver kundeloyalitet at håndtere misforståelser korrekt.)
IKEA skulle levere køkken til mig. Dato sat tre uger frem. Jeg tager fri. Lige inden levering, kommer ny dato: præcis tre uger senere. Det gentager sig et par gange, og hver gang er der taget dyre fridage og masser af irritation. Jeg hører mange medarbejdere, der er kede af det. Men nu er jeg psykolog, og får 1000.- for at høre på, at folk er kede af det, så jeg vil have noget mere end deling af følelser. Det skriver jeg til firmaet. Vupti; Vi ringes op af landedirektøren, der kan se, at der må være en systemfejl, som skal rettes. Om vi orker at lade os interviewe i 10-20 minutter - og så er der i øvrigt et gavekort på 4000.- på vej, som kan indløses straks. Det er virkelig god klagehåndtering. Ikke at de 4000.- på nogen måde stod mål med vore udgifter i form at tabt arbejdsfortjeneste, ærgelser og udgifter til take-away… men Ikea gjorde noget, og de gjorde det rigtige! Jeg er deres ambassadør i dag og har solgt et hav af deres køkkener gennem anbefalinger og via deling af eksemplet på mine kurser.
Hvad er resultatet af jeres nuværende klagestrategi?
1) I har for evigt mistet mig som kunde.
Det kan I måske leve med.
2) Jeg deler mine dårlige erfaringer med jeres firma med andre, og det kommer almindeligvis ud til flere, end vi aner - særligt i mit tilfælde, fordi jeg primært bruger mine egenoplevede cases i mine foredrag og undervisning. Ikea er et eksempel på genial klagehåndtering; I er fremover eksemplet på lige det modsatte.
Det er værre at leve med.
3) Endelig lever vi jo i en digital tidsalder. Vi deler erfaringer med firmaer på nettet. Og da jeg benyttede jer sidste gang, beskriv jeg mine superoplevelser med jeres flyttefolk (de er stadigvæk). Men I kan jo godt regne ud, at jeg denne gang vil dele en helt anden historie.
Og det er en katastrofe, for et firma i et konkurrerende miljø.

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
John Hansen er nemme at lave en aftale med, og flyttefolkene står klar på det aftalte tidspunkt. De er hurtige og effektive, og prisen er helt i orden.

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S
Super god oplevelse. Vi var i den situation at vi skulle have leveret nogle bordplader som ikke kunne komme ind igennem vores opgang.
Vi kontaktede John Hansen A/S og efter en grundig mail korrespondance om vores behov sendte de en mand ud uden beregning, til at vurdere om de kunne påtage sig opgaven. De koordinere med et kran firma, og opgaven kunne løses på den dato vi havde behov for.
Alt blev løst til tiden og uden nogen som helst former for problemer. Dygtige og flinke håndværkere, der ved hvad de taler om. Kan varmt anbefales.