Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S Reviews 79

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De 2 flyttefolk kom til tiden, opgaven blev hurtigt beset. De møbler som skulle flyttes, kom hurtigt og sikkert ned i bilen, og afsted til den nye adresse, hvor alt blev båret ind og placeret efter øn... See more

Rated 5 out of 5 stars

kære John og Leon Hvornår giver man 5 stjerner ? I kommer aftale på mail, på aftalt dag til tiden ***** Hurtige og omhyggelige ***** Skal jeg bruge flytning igen så hører i fra mig. Bedste Hi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget positiv oplevelse fra start til slut. Alle aftaler om tider, pris osv. blev overholdt til punkt og prikke. Flyttefolkene var super effektive og alle meget venlige og hjælpsomme. Alt vores indbo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse da vi skulle flytte kontor. Meget klar kommunikation, og priser og tider blev holdt. Vi satte stor pris på samarbejdet og vil anbefale John Hansen til andre som har brug for flytni... See more

Company details

1. Removals Service

Written by the company

Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har nu ydet professionel transport- & flytteentreprise siden 1981. Vores kunder er såvel små som store virksomheder samt private, som skal have foretaget diverse former for flytte- og transportopgaver. Efter nu over 44 år i branchen har vi udviklet et stærkt netværk af samarbejdspartnere, og det gør os i stand til at løse næsten alle former for opgaver. Kort historie Der er sket meget siden 80’erne, hvor John Hansen gik fra sit skraldemands job til at stifte sit eget flyttefirma. Firmaet startede med tilknytning til et andet større transport- og flyttefirma. og i 1997 gik vi vores egne veje, og har siden arbejdet helt selvstændigt. Vi udfører stort set alle former for transport- og flytteopgaver, og råder over en bred alsidig vognpark, med køretøjer i alle mulige forskellige størrelser og opbygninger. Min bror Leon Hansen, som har været med fra starten, har haft med den daglige drift af gøre siden 2006, så I kan trygt kontakte os, så skal han nok hjælpe jer sammen med vores ansatte i forretningen. I dag kendetegnes Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S flyttefirma fra Byvej 60, 4682 Tureby ved at udfører alle typer af flytning, og ved også at være specialist i nænsom transport af værdifuldt og tungt gods. Se alt info på vores hjemmeside www.johnhansen.dk Med venlig hilsen Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S Byvej 60 4682 Tureby Telefon 32 97 28 17 Denne besvares alle hverdage imellem 7 & 16. Vagttelefon 40 73 73 73. Email.: john@jhas.dk Hjemmeside.: www.johnhansen.dk

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale John Hansen der har…

Kan varmt anbefale John Hansen der har leveret en yderst proffessionel service med opbevaring og levering af vores produkter til vores krævende kunder.

15 June 2023

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Jan, tusinde tak for den fine anmeldelse her på TrustPilot, dette sætter vi stor pris på, og vil altid stå til 100% rådighed i fremtiden 😉
Fortsat god dag herfra og snart god weekend.
Flytte - & Vognmandsforretningen
John Hansen A/S
Byvej 60
4682 Tureby

Super professionel flytning

Super professionel flytning - flyttevognen med to mand ankom punktlig til aftalt tid. Yderst nænsom behandling af flyttegodset til perfektion - og derfor ingen skader. Leon og Petru arbejdede utroligt effektivt og hurtigt, så der var tid til at sætte tingende på plads. Har kendt og brugt John Hansen A/S gennem mange år til flytninger både privat og i firmaregi, så endnu en gang tak for en rigtig god oplevelse - stor anbefaling fra os.

25 May 2023

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Tusinde tak Peter for jeres fine anmeldelse her på Trustpilot 😉🌞 dette sætter vi stor pris på her, og er meget glade for alt gik godt & I har været tilfredse her med det hele. I skal også have stor ros herfra Leon som fortalte at I havde gjort klart til flytningen så perfekt, så det har været en fornøjelse at hjælpe jer med opgaven her og denne udløser også 5 stjerner til jer for klargøring til hele jeres opgave.
Kan vi hjælpe med det mindste en anden gang er I altid velkommen tilbage her. Med venlig hilsen John & Leon Hansen

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bruger ofte John Hansen A/S i…

Jeg bruger ofte John Hansen A/S i firmaregi til at flytte store ting på svært tilgængelige steder. Opgaverne bliver altid udført meget professionelt og altid til tiden.

23 May 2023

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Josefine Strange, tusinde tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot, dette sætter vi stor pris på her, og vil altid gøre vores bedste for at løse opgaverne herfra :) Med venlig hilsen Leon & John Hansen

Rated 5 out of 5 stars

Flyttefolkene var meget kompetente og…

Flyttefolkene var meget kompetente og serviceminded. Jeg er en ældre dame, som følte mig meget tryg under hele forløbet. Mine varmeste anbefalinger til dette flyttefirma.

18 December 2022

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Annelise Petersen, tusinde tak for din fine anmeldelse hertil, det varmer vognmandens hjerte her, at du gav dig tid til dette. Håber at du har haft en god Jul, og vil ved samme lejlighed ønske dig et Glædeligt Nytår herfra. Så fremt vi kan hjælpe dig med det mindste en anden gang så er du velkommen til at kontakte os igen. Med venlig hilsen Leon, Petru & John
Fra Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S - Byvej 60, 4682 Tureby.

Godt arbejde!

Leon og hans folk bar et amerikanerkøleskab og en brændeovn op for os, og de løste opgaven perfekt.
Al kommunikation gik nemt, og alt gik fuldstændig som aftalt.
Klar anbefaling herfra.

27 September 2022

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Godmorgen Jesper Hall, tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi stor pris på at du gav dig tid til at sende dette til os, kan vi hjælpe en anden gang så er du altid velkommen tilbage her, rigtig god fredag, samt god weekend når vi kommer så langt her :)

Thumbs up her fra

På alle måder dem jeg personligt selv vil bruge, eller ville anbefale andre ved flytning. Både privat og til erhverv. Venlige, hurtige, forsigtige, grundige og propfyldt med gode råd. Flytning kan være SÅ uoverskueligt - ikke med John Hansen og co.

3 August 2022

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Tusinde tak for denne fine anmeldelse her.

Fantastisk flyttefirma!

Brugte dette flyttefirma, da min mor skulle flytte. Havde kontakten med Leon og der er kun ros og store stjerner herfra. Skal der flyttes igen i familien, så bliver det 100% dette firma der får opgaven.
Super effektiv, påpasselig med tingene og dørkarme etc., og hjælpsomme med at få placeret alt så det stod rigtigt.
Kan kun anbefale!

2 August 2022

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Tusinde tak for denne her fine anmeldelse her, og kan vi hjælpe med det mindste en anden gang så er I altid velkommen tilbage her 😉

Rated 5 out of 5 stars

Når servicen virkelig er i top....

God service skal man snart lede længe efter, men hvis man samtidig vil have imødekommende og venlige flyttefolk - så findes det snart ingen steder.
Men hos John Hansen findes alle 3 ting hver gang.
Vi har derfor valgt at lave en fast aftale med overstående sådan at vi ved at vi kan bibeholde den gode og altid imødekommende service.
Det er super vigtigt for os at vi ved at vores opgaver bliver løst til tiden og at vores materialer ikke tager skade under transporten.

Vi vil på det varmeste herfra anbefale John Hansen til alle Transport og flytteopgaver.

29 June 2022

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Tusinde tak for alt den ros her, og vi vil gøre alt herfra for at hjælpe jer bedst muligt.
Og håber at vi kan indfri jeres behov og ønsker herfra bedst muligt.

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste oplevelse fra den første…

Den bedste oplevelse fra den første kontakt til afhentning af inventar. Vi har fra start haft en rigtig god mavefornemmelse og følt os i trygge hænder. Stor ros til kontoret og jeres flinke og venlige flyttemænd, der satte en stor ære i at sikre sig, at vi fortalte vores forsikringsselskab, hvor vores indbo nu blev opbevaret. Rolig og hurtig flytning - ingen stress. Dejlig oplevelse - tak for det.
Pia Bolmgren

16 March 2022

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Pia & Kim, tusinde tak for Jeres fine anmeldelse her af os på Trustpilot, dette sætter vi rigtig stor pris på og er altid til tjeneste.

Verdens bedste flyttefolk.

Verdens bedste flyttefolk.
Vi har idag fået flyttet alt fra vores hus i 2 plan på 160 m2 til vores "nye" hus også i 2 plan start kl 08.00 og færdige 13.40 alt flyttet båret ind stillet efter vores anvisninger, og vigtigst af alt INTET er gået i stykker under flytningen, vi kan klart anbefale John Hansen flyttefirma til at flytte for dig Utrolig god service og alt kørte bare

8 March 2022

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Ole, tusinde tak for jeres fine anmeldelse her på Trustpilot, og er der andet vi kan hjælpe med, så er i altid velkommen tilbage hertil 😉 stort tillykke med jeres nye bolig og håber kun på bedste for jer fremover og pas nu godt på dig selv Ole. 🇺🇦🇩🇰🙏🏻😉 god aften til jer herfra.
Med venlig hilsen Leon & John Hansen

Rated 5 out of 5 stars

Tredobbelt klaverflytning gik godt!

Tre klaverer skulle rokeres rundt mellem fyn og sjælland. Flyttefirmaet John Hansen løste opgaven professionelt, omhyggeligt, venligt og til en overkommelig pris. Bravo!

8 January 2022

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Stefan, tusinde tak for Jeres fine anmeldelse her på Trustpilot, dette sætter vi meget stor pris på at I har været tilfredse og tusinde tak for I at gav jer tid til dette her. Såfremt at I nogensinde har brug for hjælp igen, så er I altid velkommen til at kontakte os igen.
Med venlig hilsen www.JohnHansen.dk

Rated 5 out of 5 stars

Super service, behjælpelige, rare, pålidelige og hårdtarbejdende. Leon og hans makker sprang til med kort varsel efter en halv katastrofeflytning. Hvis jeg nogensinde skal flytte igen, ringer jeg til dem. Anbefales varmt!

27 October 2021

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Britta Haddar tusinde tak for Jeres fine anmeldelse af os, og jeg hørte kort om De andre i fik hjælp fra tidligere, hvilket jo simpelthen er en katastrofe for flyttebranchen, jeg håber at i for retfærdighed til at ske fyldest, så de banditter for sin straf, for dette der skete, og skal i bruge noget hjælp så er i altid velkommen tilbage til os. Med venlig hilsen www.JohnHansen.dk

Stor ros

Alle aftaler overholdt. Behagelige flyttemænd, som gør deres arbejde med stor omhu.

25 August 2021

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Hej Per, tusinde tak for din ros, som vi sætter stor pris på. Med venlig hilsen John & Leon Hansen

TOP SERVICE

Jeg har brugt firmaet til mange flytninger, ind- og udpakninger og til opmagasinering og har altid oplevet meget professionel og hurtig service. Kan give min bedste anbefalinger.

15 June 2021

Kære Niels Peter Schack-Eyber

Tusinde tak for din fine og flotte anmeldelse af vores forretning her, dette sætter vi meget stor pris på her.

Som mange ved har vi netop flyttet vores egen forretning efter over 30 år på Jorisvej i København, så desværre har det taget mange resurser fra os, og ja nogle kunder, har desværre måtte vente lidt her på at efter at De havde kontaktet os, så har De måtte vente 24 timer på at vi vendte tilbage igen.

Beklager herfra men vi er også kun mennesker her hos os 😉👍

Mvh John & Leon Hansen

Perfekt

Alt spillede bare, flytningen for min mor var hurtigt og nemt klaret.
Tusind tak!

4 May 2021

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Marianne Tusinde tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot, glad for at i var tilfredse med det hele og håber din mor for det godt i sin nye bolig.😉 Kan vi hjælpe en anden gang så er I altid velkommen tilbage her.

Fra 1 juni 2021 så er vi selv flyttet til Byvej 60, 4682 Tureby, hvor vi også selv er flyttet til blot til info.

John - & Leon Hansen

Bedste anbefaling

Bedste anbefaling, som kan beskrives således: Pålidelige, Punktlige og Perfekte :-)

1 March 2021

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Nils, tusinde tak for Jeres meget fine anmeldelse af os her på Trustpilot 🙏🏻😊 det sætter vi rigtig stor pris på her, og kan vi hjælpe jer en anden gang, så er I altid velkommen tilbage.

Fortsat god dag og pas godt på hinanden

Virkelig god flytte-oplevelse

Vi valgte John Hansen ud fra de gode anmeldelser på Trustpilot, og oplevelsen med flytningen lever i den grad op til forventningerne. Søde og servicemindede flyttemænd, og jeg vil klart anbefale John Hansen, så 5 store stjerner herfra 💥💥💥💥💥

12 February 2021

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Kirsten tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot , det sætter vi stor pris, og er meget glade for at I var tilfredse 😊 god weekend og hils Hr.Jørgensen og kan vi hjælpe med det mindste en anden gang så er I altid velkommen tilbage.
Mvh John & Leon Hansen

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er så tilfreds og glad for

Jeg er så tilfreds og glad for, at jeg valgte jeres firma til min flytning d.13 oktober på Islands Brygge. Oplevelsen fra min bestilling pr. tlf og frem til aftalte dato var at der fuldstændig styr på det hele. Jeg modtog bekræftelse på email efter samtalen, hvor alle mine detaljer var noteret.
Jeg har stor tillid til jeres firma, da I tidligere har hjulpet min mor med opvaring af møbler fra en flytning mellem Spanien og Danmark og senere valgte vi også jer til hendes flytning på plejehjem, og alt gik perfekt.
Da jeg nu i oktober 2020 fik gennemført min egen flytning, var alt igen fuldt tilfredsstillende: I kom til tiden med 2 mænd og var utrolig effektive, venlige, positive og hjælpsomme.Alt gik som det skulle inkl. betaling. Så jeg vil til enhver tid vælge jeres firma igen samt anbefale jer til andre.

Det kan bestemt ikke betale sig at vælge et firma kun udfra billigste pris! Jeg har desværre tidligere dårlig erfaring med firmaer, som ankommer for sent, beskadiger møbler, og ikke afholder prisaftalen.

Konklusion: når jeg vælger John Hansens flyttefirma kan jeg sove godt om natten og bliver bestemt ikke hverken skuffet eller snydt. Så tak for det.

7 November 2020

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Mariann Markeng , tusinde tak for denne flotte anbefaling du har givet os her på Trustpilot.
Vi er rigtige glade for at det hele levede op til dine forventninger, og står altid til tjeneste en anden gang. Med venlig hilsen John & Leon Hansen www.JohnHansen.dk

Bedste flytning ever

Fantastisk service. Professionel udførelse. Flyttemænd med højt humor og god arbejdsmoral - selv efter 2 timer med slæbning ned fra 4. sal.
Troede aldrig, det kunne være så let at flytte. Tak =)

26 October 2020

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Carsten, tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot, som vi sætter meget stor pris på her, du er altid velkommen tilbage hertil, hvis vi kan hjælpe en anden gang. Tak igen for du gav dig tid til at skrive denne anmeldelse her :) fortsat god dag. Med venlig hilsen John & Leon Hansen www.JohnHansen.dk

Fremragende service

Fremragende service. Jeg vil helt sikkert bruge John Hansen næste gang der er flytning på programmet.

18 October 2020

Reply from Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Kære Christina Hansson Tusinde tak for din fine anmeldese her på Trustpilot, dette sætter vi stor pris på her, og vil altid hjælpe både dig og alle andre igen, vi gør altid vores bedste og har nu gjort dette i snart 40 år, så håber en anden gang vi kan hjælpe dig. Hav en fortsat god dag Med venlig hilsen John & Leon Hansen www.JohnHansen.dk

Take a closer look