Kundeservice ud over det sædvanlige. 🥰 Jeg bestilte tre produkter med indpakning. Der var hurtig levering. Pakkerne kom i en smuk indpakning og var omhyggeligt pakket ned i en stor kasse med ekstra... See more
See what reviewers are saying
D. 12. december bestilte vi en væveramme og allerede dagen efter var den ekspederet sammen med en personlig hilsen og et stykke chokolade! Det var dejligt at opdage, at væverammen var et kvalitet... See more
Jeg fik super vejledning og de hjalp mig med at tjekke nogen ting ud på det jeg gerne vil købe, og fik sendt mine varer afsted få timer efter, så jeg havde dem næste dag. En af varerne var blevet besk... See more
Written by the company
Monito sælger kvalitetslegetøj hvor legen er i højsædet. Legetøj og spil er nøje udvalgt til at underholde, udvikle og stimulere børns fantasi, sanser og motorik. Besøg vores webshop eller vores fysiske butik i hjertet af Svendborg.
Gerritsgade 38, 5700, Svendborg, Denmark
- info@monito.dk
- www.monito.dk
Varm anbefaling
Helt fantastik hurtig levering. Jeg bestilte om eftermiddagen og allerede næste dag, modtog jeg varen!
Varen var desuden helt, som den skulle være!
Jeg kan varmt anbefale Monito!

Reply from Monito
Jeg havde købt en bamse
Jeg havde købt en bamse, som manglede en arm.
Det problem blev løst utroligt hurtigt og professionelt. Sikke en fantastisk service i øvrigt!
Tak for god handel
Tak for god handel, tak for den gode kvalitet af magnet bogstaver, tak for den flotte indpakning. 10 stjerner til Monito
Min datter fik en julegave købt hos Monito. Desværre var der fra start en flænge i legetøjet og selvom vi selv var lang tid om at kontakte webshoppen, var der hurtigt svar og et nyt stykke legetøj blev lynhurtigt sendt afsted. Super service.
Fantastisk oplevelse☺️
Hurtigt og effektivt
Kan varmt anbefale denne webshop
Kan varmt anbefale denne webshop. Købte på deres webshop til afhentning. Pakken var hurtig klar og pakket fint ind 😊
Hurtig og korrekt levering
God og hurtig betjening.
Meget let bestilling og utrolig hurtig…
Meget let bestilling og utrolig hurtig ekspedition.👍
Perfekt
Havde desværre ikke tid til at nå fysisk forbi Svendborgs hyggeligste butik med børne sager… så er det dejligt at de har en god og velfungerende webshop og hurtig levering!
Hurtigt og god service
Indkøb af legetøj
I yder en rigtig fin service. Jeg fik mine varer hurtigt, og det var pakket fint og forsvarligt. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos jer.🤗
Hurtig ekspedition
Mega hurtig til at sende ens ordre og…
Mega hurtig til at sende ens ordre og masser af lækkert legetøj