Kundeservice ud over det sædvanlige. 🥰 Jeg bestilte tre produkter med indpakning. Der var hurtig levering. Pakkerne kom i en smuk indpakning og var omhyggeligt pakket ned i en stor kasse med ekstra... See more
See what reviewers are saying
D. 12. december bestilte vi en væveramme og allerede dagen efter var den ekspederet sammen med en personlig hilsen og et stykke chokolade! Det var dejligt at opdage, at væverammen var et kvalitet... See more
Min datter fik en julegave købt hos Monito. Desværre var der fra start en flænge i legetøjet og selvom vi selv var lang tid om at kontakte webshoppen, var der hurtigt svar og et nyt stykke legetøj ble... See more
Jeg fik super vejledning og de hjalp mig med at tjekke nogen ting ud på det jeg gerne vil købe, og fik sendt mine varer afsted få timer efter, så jeg havde dem næste dag. En af varerne var blevet besk... See more
Written by the company
Monito sælger kvalitetslegetøj hvor legen er i højsædet. Legetøj og spil er nøje udvalgt til at underholde, udvikle og stimulere børns fantasi, sanser og motorik. Besøg vores webshop eller vores fysiske butik i hjertet af Svendborg.
Gerritsgade 38, 5700, Svendborg, Denmark
- info@monito.dk
- www.monito.dk
Udmærket tilfreds,!
Det jeg købte blev leveret som aftalt. Og varen er som forventet.
Gaven som jeg sendte til en af mine…
Gaven som jeg sendte til en af mine børnebørn blev pakket ind samt der kom et kort med hvor man kunne sende en personlig hilsen til barnebarnet uden ekstra pris. Så fint altsammen - og barnebarnet blev meget glad for gaven. Super god oplevelse.
Altid god og hurtig service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Første gang jeg har handlet her
Første gang jeg har handlet her. Super god kundeservice og meget hurtig levering. Jeg handler helt sikkert igen!
Der var rigtig god service og hurtig…
Der var rigtig god service og hurtig levering. En utrolig flot indpakning, super godt legetøj

Reply from Monito

Reply from Monito
Kundeservice ud over det sædvanlige
Pakkerne kom i en smuk indpakning og var omhyggeligt pakket ned i en stor kasse med ekstra fyld omkring for at beskytte mod skader under levering. På ordreoversigten var der noteret hvilken farve gavebånd der var på den enkelt gave, så det var nemt for os at vide hvad de hver især indeholdt. (Smart hvis de skal pakkes op i en bestemt rækkefølge)
Så fin service og sød betjening
Så fin service og sød betjening. Gaverne var flot pakket ind og klar til afhentning.
Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse , alt levede op til det der var lovet
Lækkert udvalg og super service
Altid godt udvalg og super service! Besøger normalt den fysiske butik, men denne gang brugte jeg hjemmesiden.
Det fungerer også perfekt. Og gaven blev godt modtaget 😊
God kundeservice
God kundeservice, gode kvalitetsvarer. Hurtig udlevering af varer købt i webshoppen ved afhentning i butikken.
Super service!
Jeg handler ofte i Monito, både på deres website og i deres fysiske butik og det er altid en god oplevelse - fem stjerner fra mig!
Vh. R.
Super lækker butik
Super lækker butik. Let betaling og jeg fik min pakke meget hurtig.
Super positiv oplevelse at anvende Monito
Det var en rigtig positiv oplevelse at bestille og få leveret legetøj til vores barnebarn. Alt forgik super godt og med neget hurtig levering. Gaverne var font pakket ind. Jeg giver de bedste anbefalinger til at anvende Monito.
En fornøjelse et handle med dette…
En fornøjelse et handle med dette firma, alt fungerede, kassen var solidt pakket og alt legetøjet intakt. Jeg vil handle der igen. Tak 👍
Kan kun anbefales
Dejlig hjemmeside, hvor det er nemt at bestille. Jeg købte en gave, som jeg fik pakket ind og efterfølgende hentede i butikken.
Fra jeg havde bestilt, gik der meget kort tid, førend jeg modtog en mail, om min vare lå klar til afhentning😊
Fin service, rigtig gode varer og skøn butik.
Kan kun anbefales.