Bestilte 2 x bigbag onsdag aften de blev leveret Torsdag formiddag og blev sat lige der hvor jeg havde beskrevet. 10 stjerner herfra hvis jeg kunne
See what reviewers are saying
Bryder aftale om levering op til en weekend. Der skulle have været levering her fredag formiddag som aftalt i telefonen i Kolding, men hørte intet. Opsøger selv og ringer fredag til middag, hvor... See more
Fantastisk placeret, lige hvor jeg havde drømt et ton sten skulle stå, chaufføren havde fået herre drikkepenge hvis jeg havde opdaget ham. Dog ikke modtaget en sms med info om leveringen er blevet udf... See more
Information provided by various external sources
Vi leverer alt til hus og have i vore 1 m3 storsække som f.eks. sand, muld, sten, granitskærver, flis og Color træflis. Vores speciale: service levering med kran lige ved døren eller 8-10 meter ind over hækken. Leverance med kran udføres for tiden kun i zone 1 & zone 2. Derudover leverer vi fra dag til dag i resten af DK i samarbejde med de Danske Fragtmænd
Bryder aftale om levering op til en…
Bryder aftale om levering op til en weekend.
Der skulle have været levering her fredag formiddag som aftalt i telefonen i Kolding, men hørte intet. Opsøger selv og ringer fredag til middag, hvor man får at vide at man ikke får leveret det. Pga nogle logistik udfordringer.
Vildt flot klaret når man står og har lejet maskiner og skal finde en ny løsning fredag... Kan ikke anbefales.
Bor du i Kolding, så vælg Kolding stenhuggeri. Det er også bedre priser
Kan slet ikke anbefale dette firma
Kan slet ikke anbefale dette firma! Du skal være indstillet på at der ikke kan tages hensyn til dig som kunde eller dine ønsker om leveringsdag - heller ikke selv om du bestiller i god tid! OG du risikerer at de har lovet levering en bestemt dag og så ændrer de den fordi de ikke lige har en kran den dag alligevel!
Jeg aflyste bestillingen som først kunne leveres efter flere dage og fik en flot levering dagen efter fra et mere serviceminded firma
Uha det kan ikke anbefales at handle her!
Fik medio marts leveret Bigback med topdressing. Levering var hurtig og efter bogen. MEN, produktet har vist sig af være af yderst tvivlsom kvalitet, da min plæne og de steder jeg har anvendt topdressingen nu er voldsomt inficeret af hvidmelet gåsefod. Dette er pr. mail forholdt for Sandmanden 4/8, som ikke har reageret.
Bestilte bigbag 1500 kg fredag og…
Bestilte bigbag 1500 kg fredag og ringede så tirsdagen efter for at høre hvornår jeg kunne forvente levering. Svar : torsdag eller fredag. Fredag 11.30 ringer igen og får at vide at de ikke kan levere på grund af at de ikke kunne få en fragtmand med kran til at levere og jeg var nødt til at finde en anden der kan levere. Tænk at de ikke engang ringer og meddeler det, så man tidligere kunne finde anden løsning! Det må kaldes ekstrem dårlig service!
Bestilte 1m3 topdressing - tvivlsomt produkt
Bestilte 1m3 topdressing. Varen blev leveret dagen efter, hvilket var super fint. Der var dog flere store stykker asfalt i. Udover den tvivlsomme kvalitet af det bestilte produkt, skulle jeg nu også lige køre en tur på genbrugspladsen for at komme af med asfaltstykkerne...
Sandmander er svindler
Jeg bestilte 3 X 1.800 kg. sorte granitskærver.
Jeg modtog 3 x 1.500 kg. der mangler således 900 kg
Jeg skriver til ejer Flemming Petersen at der må være sket en fejl. Han ringer mig op og sviner mig til i telefonen, Jeg må være snot dum, han har leveret 3 x 1 kubikmeter, en kubikmeter af de sorte granitskærver vejer 1.800 kg.
Problemet er blot, at de sække han leveres tydeligt beskriver et indhold på 1.500 kg. altså ikke i kubikmeter af sorte granitskærver. Han er en svindler og har vist ikke hørt efter i matematik timerne. Hvor et kilo er et kilo om det er fjer eller sten. Hold jer fra at handle med ham, han er ubehøvlet og yderst sprogfattig
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem, leveret til tiden efter aftale og leveret over hæk og sat som ønsket 👍🏻
Har bestilt flere gange hos jer
Har bestilt flere gange hos jer, og har altid været godt tilfreds. Hurtig levering+plus at i altid har sat sækkende af det rette sted som ønsket. Jeres priser er også rigtige gode. Så 5 stjerner herfra
Bestilte 1600kg grus til at blande…
Bestilte 1600kg grus til at blande beton. Det kom allerede mandag eftermiddag og med en smilende chauffør.
Prisen var rigtig god, især i forhold til at et par byggemarkeder skulle have for 1000kr for 1000kg uden levering - så alt i alt er vi rigtig godt tilfredse! :)
Bestilte to bigbags til levering søndag ved en 14-tiden. Næste dag, mandag, blev der leveret inden frokost.
SÆLGER PISSEVÅDT BRÆNDE
SÆLGER PISSEVÅDT BRÆNDE
På produkt beskrivelse står der, at brænde kan bruges efter et par dage inde. Herefter skriver han i mail, at det kan bruges efter 3 til 10 måneder, hvilket jo er falsk markedsføring.
Vedr. Stabelet birkebrænde 3 x 1,8 rummeter vi har købt i år. Der står at brændet er lufttørret, og at det muligvis skal ind et par dage inden det kan bruges, men intet om, at det ikke kan bruges i år. Brændet er gennemvådt og fuldstændig ubrugeligt. Vi har brugt 13.400 kr. På dette og nu står vi i en situation, hvor vi bliver nødt til at købe nyt tørt brænde, da brændsel er vores primære varmekilde.
Vi har derfor bedt om en dekort på 50%, som ville svare til, hvis vi havde købt gennemvådt brænde, som kan bruges om 1 til 2 år. Dette nægter sælger skriftligt.
Vi sikrede brændet med pressening over, da det ankom og har båret det ind i en carport. Men brændet er så vådt, at det stadig efter, at vi har haft en stak indenfor i 3 uger ikke kan brænde, selv sammen med knastørt brænde. Det går simpelthen ud.
Forhandler er oplyst om dette, og vil ikke tage ansvar for de varer han sælger, som han skal. Han siger at han stoler på sin leverandør, og dermed ikke på sine kunder, som han intet ansvar tager overfor.
Han vil gerne score kassen på et ubrugeligt produkt, og ribbe folk, som så må fryse resten af vinteren.
Perfekt oplevelse
Tip top hvad angår både levering og pris. Endvidere var jeg inde over deres kundeservice, fordi jeg ønskede varen leveret en uge senere og også her, blev jeg mødt af en serviceminded kvinde, der gjorde både levering og placering nemt for mig. Kommer helt sikkert tilbage igen. Perfekt :-)
PAS PÅ!!!
PAS PÅ!!!
Har købt et læs såkaldt brolæggersand - desværre er det fyldt med sten op til 2 cm i længde/bredde til trods for beskrivelsen på hjemmesiden om, at det er sorteret og renset til en størrelse 0-3 mm.
Efter flere ubehagelige samtaler bliver jeg til sidst beskyldt for at lyve og have samlet sten sammen fra andre steder til min dokumentation for at få dem til at tage det retur.
Så pas på - du risikerer at købe katten i sækken - og de er FULDSTÆNDIG ligeglade med, at de har sendt noget forkert eller at kvaliteten ikke svarer til det lovede.
(tjek i øvrigt de andre anmeldes vedr. kundeservice... det var samme oplevelse jeg havde - helt uacceptabel måde at tale til folk på).
Nu har jeg lært det!
Jeg bestilte for 5.-6. gang en sæk fra sandmanden i går aftes. "Klog af skade" skred jeg straks i haven og plantede en pæl, hvor sækken skulle stilles.
Hvorfor?
Fordi sidst blev sækken leveret længe før jeg havde stukket pælen i jorden, faktisk gik det så hurtigt, at der var leveret, før jeg overhovedet havde fået en ordrebekræftelse!
Jeg er holdt op med at tjekke om der er andre steder, der er billigere, fordi deres lokation tæt på min adresse gør, at de altid vinder prismæssigt, og selv hvis ikke de gjorde, så foretrækker jeg nu engang dem, fordi det bare går så hurtigt og problemfrit hver gang.
Og ja, det var sgu heldigt med den pæl der. Jeg bestilte kl. 19.19 i går aftes og nu, kl. 16.30, er posen pænt blevet stillet efter mine anvisninger.
Altid hurtig levering og pænt sat i…
Altid hurtig levering og pænt sat i haven. Colorflis kan jeg varmt anbefale.
Endnu et køb ved sandmanden!
Endnu et køb ved sandmanden!
En fantastisk service, erfaring og behagelig indehaver, med levering over hækken og rådgivning omkring placering.
God service.
Vi bestilte 2 m3 Colorflis, Hurtig levering og Chaufføren som kom med det, fik det placeret lige hvor vi ønskede. Alt her fra en kæmpe anbefaling til vider brug.
Rigtig fine produkter
Vi bestilte 3 sække stabilgrus og 2 sække brolæggersand.
Rigtig fin kvalitet og placeret som ønsket, ved levering.
Hurtigt og nemt.
Anbefales herfra 👍
Tusind tak for utrolig hurtig levering
Tusind tak for utrolig hurtig levering, ingen gang 10 timer fra bestilling til det var her. Det var hurtigt.
Per Larsen Horsens