Na een snelle reactie op onze mail en een keurige offerte, zijn we gelijk akkoord gegaan. We werden enorm verrast door een telefoontje dat er al na 3 weken een gaatje in de planning was! De manne... See more
See what reviewers are saying
Petje af voor de organisatie. Alles is goed en adequaat verlopen. De afspraak was zo gemaakt waarop gelijk ook de offerte volgde. Na mijn akkoord gelijk een afspraak gemaakt welke eveneens ondanks zie... See more
De vloerisolatie is aangebracht en dat is op zich prima. Helaas werd bij het boren van de ventilatiegaten een kabel beschadigd. Ik heb dit direct gemeld en later meerdere keren telefonisch contact opg... See more
Company replied
Vanaf begin van het contact uitstekend tot aan de uitvoering. Duidelijk in wat kan en wat er gebeurd (moet/kan). Meedenkend en vooral geen gedram van A-Z. Begripvol en zeer geduldig aangezien door o... See more
Company details
Contact info
Lloydsweg 24, 9641KK, Veendam, Netherlands
- 0598 – 626 193
- info@smitisolatiegroep.nl
- www.smitisolatiegroep.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snel en netjes gewerkt!
Goeie service en vakmensen
Fijne jongens werk schoon achterlaten…
Fijne jongens werk schoon achterlaten geen negatief commetaar top
De jongens van smit isolatie hebben…
De jongens van smit isolatie hebben prima werk geleverd,en alles uitgevoerd als afgesproken.
Aanbrengen vloerisolatie.
Goede informatie, opname en communicatie vooraf door adviseur over de mogelijkheden van het aanbrengen van vloerisolatie. Duidelijke offerte en goede afspraken over de voorbereiding en uitvoering van het werk. Nette uitvoering en facturatie conform afspraken. Tevreden klant dus.
Prima service en nette isolatieplaatsing
Ik ben zeer tevreden over het bedrijf…
Ik ben zeer tevreden over het bedrijf goed te bereiken per telefoon de medewerker zijn zeer vriendelijk en beleefd en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd Smit isolatie Veendam krijgt van mij 👍👍👍👍👍👍vriendelijke groet Ronald
Vlot, snel en goed werk
Snelle actie na de opdracht. Vlotte, snelle en goede medewerkers die heel goed werk hebben gedaan door het kelderplafond/beganegrondvloer met 12cm-PIRplaten te isoleren zodat er minder kou naar boven komt.
Smit Isolatiegroep is echt een aanrader.
Betrouwbaar service
Alles goed en netjes opgeruimd 👌
Behulpzaam bij advies omtrent…
Behulpzaam bij advies omtrent isolatiemaatregelen en mogelijkheden voor subsidie. Vriendelijke en kundige adviseur. Snel de afspraak kunnen maken en ondertussen alles al klaar. Erg blij mee. Weinig tot geen overlast bij realisatie.

Aanrader voor isolatie!
Vanaf de offerte aanvraag tot en met de uitvoering heeft Smit Isolatie een goede indruk op ons achtergelaten. Een professioneel bedrijf met kennis van zaken. Wij zijn goed geadviseerd en de uitvoering ging vlot met vriendelijke medewerkers. Wij raden dit bedrijf zeker aan! Binnenkort worden door dezelfde groep zonnepanelen en airco’s geplaatst. Na deze goede ervaring gaan we ervan uit dat dit ook soepel gaat verlopen.

Reply from Smit Isolatie Groep
We zijn erg tevreden over het werk dat…
We zijn erg tevreden over het werk dat dit bedrijf heeft geleverd bij het schoonmaken en isoleren van onze muren. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en professioneel. De medewerkers waren vriendelijk, plezierig in de omgang en vooral harde werkers. Ze werkten netjes en efficiënt, Het resultaat mag er zijn de muren zien er weer netjes uit. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar vakmensen met oog voor detail en service!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.