Na een snelle reactie op onze mail en een keurige offerte, zijn we gelijk akkoord gegaan. We werden enorm verrast door een telefoontje dat er al na 3 weken een gaatje in de planning was! De manne... See more
See what reviewers are saying
Petje af voor de organisatie. Alles is goed en adequaat verlopen. De afspraak was zo gemaakt waarop gelijk ook de offerte volgde. Na mijn akkoord gelijk een afspraak gemaakt welke eveneens ondanks zie... See more
De vloerisolatie is aangebracht en dat is op zich prima. Helaas werd bij het boren van de ventilatiegaten een kabel beschadigd. Ik heb dit direct gemeld en later meerdere keren telefonisch contact opg... See more
Company replied
Vanaf begin van het contact uitstekend tot aan de uitvoering. Duidelijk in wat kan en wat er gebeurd (moet/kan). Meedenkend en vooral geen gedram van A-Z. Begripvol en zeer geduldig aangezien door o... See more
Company details
Contact info
Lloydsweg 24, 9641KK, Veendam, Netherlands
- 0598 – 626 193
- info@smitisolatiegroep.nl
- www.smitisolatiegroep.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Er is netjes en vlot gewerkt en we…
Er is netjes en vlot gewerkt en we hebben alles aangeleverd gekregen om subsidie aan te kunnen vragen.

Goede service,betrouwbaar
Goede service,goede communicatie,goed overleg geen druk,meedenkend,komt afspraken goed na en betrouwbaar.

Spouw isolatie aanbrengen
Het werk is nauwgezet uitgevoerd. op de afgesproken tijd. Wij zijn zeer tevreden

Reply from Smit Isolatie Groep
we hadden een prima adviseur met…
we hadden een prima adviseur met verstand van zaken. en de jongens van de uitvoering waren netjes en communicatief en ze vertelden me dat er een rioolbuis lek was.

Goed en eerlijk bedrijf
Goed en eerlijk bedrijf, ook andere offertes aangevraagd die bijna het dubbele vroegen voor hetzelfde huis.

Isolatie dekens, kruipruimte.
De isolatie dekens zijn best snel geplaatst in mijn kruipruimte. Ze hebben het keurig uitgevoerd, en alles netjes achter gelaten.

Netjes en vlot gewerkt
Netjes en vlot gewerkt en nagekomen wat er was afgesproken en zelfs nog meer.

Reply from Smit Isolatie Groep
Goede communicatie en nette prijs.
Vlotte reactie op mijn aanvraag om een offerte. Goede communicatie en snel schakelen bij veranderingen. Toepassing juiste isolatieproduct en goede prijs.

Isolatie dak en vloer
De isolatie van dak en vloer werd van begin tot eind voorzien van duidelijke info. De benodigde instructies werden schriftelijk in goed volgbare regels beschreven.
De montage medewerkers waren vriendelijk en goed op de hoogte van de werkzaamheden. Tijdens en na de klussen werd er mee gedacht over de afwerking daarna.
Na afloop hebben de medewerkers de ruimte schoon achtergelaten.
Het was een fijne samenwerking met de medewerkers van de Smit Isolatie Groep. Dank jullie wel voor de geboden service.

Reply from Smit Isolatie Groep
Volledig volgens verwachting en zoals…
Volledig volgens verwachting en zoals je hoopt dat het werk wordt uitgevoerd.
Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers.
Communicatie rondom de 'klus' is ook uitstekend.

Correcte en duidelijke offerte
Correcte en duidelijke offerte, en uitvoering en afwerking precies zo als afgesproken.

Reply from Smit Isolatie Groep
Snel gereageerd na goedkeuring offerte
Snel gereageerd na goedkeuring offerte, geen rommel gemaakt of achtergelaten.

vakkundig en bekwaam
vakkundig en bekwaam
werken netjes komen op tijd en vriendelijk personeel

Reply from Smit Isolatie Groep
Werd snel geholpen en vriendelijk en in morgen en netjes op geruimd kuerig
Werd snel geholpen en vriendelijk. En alles in

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.