Dørsvag Reviews 115

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Har efter 2 ugers brug, endnu ikke oplevet nogen væsentlig positiv påvirkning ift. mine spinalstenoser i lænden. Efter få dages brug, blev enderne som bæltet samles med, meget smallere. Herved stri... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Pengene er trukket - bæltet er stadig ikke leveret. De første 14 dage er nu gået - og opdateringen siger at nu skal jeg vente yderligere 14 dage. Tlf nummeret virker ikke, og mails kan man ikke send... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Ønsker at returnere et lændebælte købt for snart 2 måneder siden, det virker ikke på min mands lændesmerter. Har nu dd skrevet den 7.mail til dem for at gøre brug af deres 60 dages returtilbagebet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Leveringstiden blev overholdt og bæltet har allerede hjulpet mig af med lændesmerte 4-5 gange i løbet af de 3-4 mdr jeg har haft det. Anvendt det i løbet af dagen ved lændesmerter, men også på 85 km... See more

Company details

1. Health and beauty shop

Written by the company

Dørsvag™-bæltet vil øjeblikkeligt lindre iskias, lænderygsmerter og iliosakrale smerter - hvis ikke, får du dine penge tilbage!

3.1

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 4 out of 5 stars

Ganske glimrende oplevelse

De skrev at jeg ville modtage varen indenfor 7-10 dage og det blev holdt. Tracking af hvor varen var undervejs var lidt underlig men det skal ikke smitte negativt af på at købsoplevelsen og vigtigst af alt - varen kom og har hjulpet mig meget. Det er altid sidst på eftermiddagen og når jeg skal sove at jeg får ondt. Allerede efter en dags tid kunne jeg mærke forskel.

5 July 2023
Rated 2 out of 5 stars

I skal være vågne hvis i bestiller hos dette firma.

Bæltet er rigtig godt og virker som det skal. MEN, når man har afgivet ordren og man skal tjekke ud, smider den et ekstra bælte i din kurv hvis ikke du er vågen, hvilket den gjorde ved mig. Jeg skrev med det samme til kundeservice at jeg kun ønskede 1 bælte. Jeg fik hurtigt svar tilbage at min ordre var rettet, men pengene for det ekstra bælte blev alligevel trukket på min konto selvom Dorsvag.dk påstod at pengene aldrig havde forladt min konto. Alt dette og utrolig mange emails senere, ender det i at jeg må lave en indsigelsessag hos banken, for sølle 149 kr, men for mig er den en principsag. Efter en uge fik jeg medhold i banken, og pengene blev dagen efter overført til min konto. Så hvis i bestiller hos dette firma skal i lige være lidt vågne.

30 May 2023

Kære kunde,

Vi beklager ulejligheden, du oplevede med din ordre, og for problemet med tilbagebetalingen.

Det ser ud til, at der var en ufuldstændig forespørgsel i vores system, som forhindrede betalingsprocessoren i at behandle tilbagebetalingen af den ekstra bæltet, på trods af vores indgriben med hensyn til tilbagebetalingen.

For at forstå og løse situationen bedre for at undgå sådanne problemer i fremtiden, beder vi dig venligst om at sende os en e-mail til "info@dorsvag-danmark.com" med dit ordrenummer og emnet "Trustpilot". Dette vil gøre os i stand til hurtigt at identificere din sag og foretage en grundig undersøgelse.

Vær venlig at vide, at din tilfredshed er af største betydning for os, og at vi er forpligtet til at løse dette problem effektivt og endeligt.

Endnu en gang beklager vi ulejligheden, og vi takker dig oprigtigt for din forståelse og samarbejde. Vi takker dig for at bringe dette til vores opmærksomhed, da det hjælper os med at forbedre vores service for alle vores kunder.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, tøv ikke med at kontakte os pr. e-mail.

Bedste hilsner,

Dørsvag

Fik min pakke, men den var leveret på en forkert adresse, men fik heldigvis opsøgte den adresse hvor den var leveret. Så har fået min vare

13 July 2023

Kære kunde,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi beklager oprigtigt de gener, der er opstået på grund af fejlleveringen af din pakke.

Vær venlig at vide, at leveringsprocessen håndteres af transportselskabet DAO, og desværre er sådanne fejl uden for vores direkte kontrol. Dog tager vi din feedback alvorligt, og vi vil helt sikkert videregive denne information til DAO for at sikre, at de er opmærksomme på hændelsen og kan træffe passende foranstaltninger for at forhindre lignende hændelser i fremtiden.

Vi er glade for at høre, at du til sidst har modtaget dit produkt, men vi forstår, at processen burde have været mere problemfri for dig. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi vil gøre vores bedste for at forbedre vores service og forhindre, at sådanne problemer opstår igen.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores kundesupportteam, og vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

Tak for din forståelse, og vi sætter pris på din tålmodighed.

Bedste hilsner,

Har ikke handlet ved Dørsvag

Har ikke handlet ved Dørsvag, men det er da lidt opsigtvækkende at der kun er 4 og 5 stjerner, samt at de fleste af opslagene, er fra d. 20 og 21 juni

7 July 2023

Kære Laila,

Tak for at tage dig tid til at udtrykke dine tanker om Dørsvag på Trustpilot.

Vi vil gerne afklare, at Dørsvag har eksisteret i adskillige måneder, og vi er usikre på, hvor datoerne den 20. og 21. juni blev observeret. Vores platform har betjent kunder i temmelig lang tid, og vi stræber konstant efter at levere en fremragende service.

Hvad angår fordelingen af ​​4- og 5-stjernede bedømmelser, mener vi, at kundetilfredshed er af største vigtighed. Selvom vi værdsætter al feedback, er det muligt, at kunder, der var utilfredse med deres indledende oplevelse, har modtaget refusioner eller løsninger, hvilket har ført til flere positive anmeldelser, når deres problemer blev adresseret. Vi opfordrer altid vores kunder til at opdatere deres anmeldelser, hvis deres endelige oplevelse med os har været tilfredsstillende.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundesupportteam. Vi er her for at hjælpe dig og sikre, at din oplevelse med Dørsvag er intet mindre end enestående.

Tak for at overveje Dørsvag, og vi håber at få muligheden for at betjene dig i fremtiden.

Bedste hilsener,

Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk produkt 😀

Mit bestilling kom inden for den lovede tidsfrist. Jeg må indrømme, at jeg var uhyre skeptisk, om bæltet kunne hjælpe mig, for fysioterapi med efterfølgende genoptræning i flere måneder havde ikke fjernet mine hoftesmerter. Men det gjorde DØRSVAG, og det gik hurtigt. Jeg kan kun anbefale bæltet, det er fantastisk.

26 May 2023

Take a closer look