Lyngby Storcenter Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Et ellers rigtig godt center, hvor der tidligere var mange små forretninger. Nu er det desværre kun kæder og fastfood. Og for ikke at tale om parkeringen, der er gået fuldstændig amok: Kun én times gr... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg dropper også Lyngby centret efter de nye parkeringsregler .skammeligt at der ikke var gratis parkeing ,som i Rødovre-centret endnu en mistet kunde herfra.

Rated 1 out of 5 stars

Nu det IGEN sket at betalingsstanderen IKKE virker når jeg skal forlade storcenteret. Denne gang glemte jeg desværre at nå ind på hjemmesiden inden parkeringsselskabet synes det er for sent. Hurrah... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Havde været uheldig at få store blå mærker flere steder i ansigtet. Skulle til stor fest næste dag og mærkerne kunne ikke dækkes med min make-up. Fik fantastisk hjælp fra forstående ansat (Emilie), s... See more

Company replied

1. Shopping Centre

Written by the company

OM LYNGBY STORCENTER Siden Lyngby Storcenter åbnede i 1973, er der sket meget. Vi har gennemgået en større renovering i 2003 og har i dag et attraktivt og unikt butiksmix, som vi løbende opdaterer for at sikre den bedst mulige oplevelse for vores gæster. VORES MISSION er at give vores gæster en unik shoppeoplevelse, hvor vi gennem et spændende butiksmix, et personale med højt serviceniveau og en række sjove aktiviteter hele tiden gør vores bedste for at give gæsterne en grund til at besøge os igen. Vores ambitioner er høje, og det er vigtigt for os, at vi konstant udvikler os og bliver ved med at være relevante for vores målgrupper. Man skal have det godt i Lyngby Storcenter, både som besøgende og som medarbejder. I Lyngby Storcenter ligger der i dag over 95 spændende butikker på vores 31.000 m2. I Lyngby Storcenter byder vi alle velkommen, og vi bestræber os på at gøre centret relevant for en bred målgruppe. Lyngby Storcenter skal være en destination, hvor der er rart at være. Et besøg, som vil kunne tilfredsstille ikke bare familiens samlede forbrugsbehov, men også den mere sofistikerede kundes ønsker og krav til en moderne shoppingdestination. VORES AKTIVITETER Vi ønsker at give vores gæster unikke oplevelser, når de kommer på besøg. Derfor sammensætter vi hvert år en række sjove og spændende aktiviteter, både for børn og voksne. PLUS+ FORDELSPROGRAMMET Som fordelsmedlem i Lyngby Storcenter kan man opnå 2 timers sammenhængende gratis parkering pr. dag- Den første time er allerede gratis, men som medlem får du en ekstra time. For hver gang du besøger centret optjener du point, som bl.a. kan bruges ved flere aktiviteter og til at opnå fordele hos butikkerne eller til at "købe" præmier. Danske Shoppingcentre Lyngby Storcenter er ejet og drevet af Danske Shoppingcentre, som er et joint venture mellem ATP Ejendomme og Danica Ejendomme. I DSCs portefølje finder du 17 af de største og bedst beliggende centre i Danmark..

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 7% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

Min bedste anbefaling

Hunkemøller der ligger i Lyngby storcenter, snød min mor. Den lange version har jeg skrevet under trutspilot, hunkemoller. Min mor betalte for en vare i deres butik, der var udsolgt, Hunkemøller ville ringe til min mor når varen var i butikken, det gjorde de bare ikke. Hunkemøller nægtede at udlevere varen til min mor, ej heller betale pengene tilbage. Jeg kontaktede ledelse hos Lyngby storcenteret og bad dem om hjælp til at få Hunkemøller til at give min mor sine penge tilbage. Ledelsen hos Lyngbycenteret handlede med det samme og de sørgede for, at min mor fik sine penge retur. Vores tillid til Lyngby storcenteret er intakt, men vi handler naturligvis ikke hos Hunkemøller igen.

8 January 2025

Hej Pia Dorthe
Det lyder godt, at sagen er blevet afsluttet.
Tak for tilliden.
Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter igen.

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk oplevelse hos Only i…

En fantastisk oplevelse hos Only i Lyngby Storcenter!

Jeg havde fornøjelsen af at blive hjulpet af Lilje i Only-butikken i Lyngby Storcenter, og jeg kan ikke anbefale hende nok! Lilje er utrolig venlig, imødekommende og professionel. Hun gjorde virkelig en indsats for at finde præcis det, jeg ledte efter, og gav samtidig gode råd om stil og pasform.

Hun havde et skarpt øje for detaljer og var meget tålmodig, selv da jeg ikke helt vidste, hvad jeg ville have. Hendes varme smil og positive energi gjorde hele oplevelsen rigtig behagelig. Det er tydeligt, at Lilje går op i at give kunderne den bedst mulige service, og hun skaber en fantastisk atmosfære i butikken.

Tak for din hjælp, Lilje! Jeg kommer helt sikkert tilbage igen. 🌟

4 January 2025

Kære Anne-Mette
Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Vi skynder os at give den videre til Lilje, som helt sikkert bliver glad for at høre det.

Mh

Køb af online gavekort

Fedt at købe et online, gavekort d. 20/12-24 og først d. 4/1-25 modtage det, på mail.... Var da sikker på når man netop køber det online, så kommer det med det sammen.. Nææ det kan Lyngby storcenter så ikke finde ud af. Som alle andre web butikker er kan.
Tak for svar. Men da man intet modtager, så er det noget svært, at vide, hvor og til hvem man skal henvende sig til.

20 December 2024

Kære Helle
Desværre havde vores gavekort-udbyder Sparxpress en fejl i deres system, som bevirkede at der var forsinkelse på udsendelse og det på det mest travle tidspunkt på året.
Det beklager vi mange gange skulle ramme dig.

Havde du henvendt dig til supporten, ville de dog have mailet det til dig med det samme.

Vi beklager din oplevelse.

Rated 1 out of 5 stars

A'petit i lyngby storcenter oplyser ikke om allergener

A'petit i lyngby storcenter ville ikke oplyse om allergener, da de påstår at deres ingredienser er hemmelige. Der stod flere medarbejdere, og min mand og jeg forklarer at det er fordi vores barn har fødevareallergi, men de ville ikke give os oplysningerne. Om det er fordi de mener det er hemmeligt, eller ikke ved noget om det, ved vi selvfølgelig ikke. Men uanset hvad, så skal de kunne oplyse om allergener. De har endda et klistermærke hvor der står, at man kan henvise sig til personalet om allergener.

26 October 2024

Hej Thea
Det lyder som en ærgerlig oplevelse i A´petit.
Du er kommet til at skrive din anmeldelse på Lyngby Storcenters Trustpilot, hvor Apetit jo ikke ser den. Jeg vil anbefale dig at skrive direkte til dem, så du kan få en forklaring.

Rated 1 out of 5 stars

Det er godt nok gået ned ad bakke

Det var en gang vores yndlingscenter, men hvor er det dog falmet desværre.
Der må snart komme styr på parkering (skiltning mm.) og efter mange år med ulideligt vejarbejde håber jeg da snart de kommer ovenpå igen.
Vi tager nu kun derhen af nød, hvilket heldigvis ikke er tit. Synd de også skal lide så meget under letbanrbyggeriet, der stadig ikke er færdigt efter flere år.

15 September 2024

Hej Jesper

Vi er da kede af, at din oplevelse af centret er at det er falmet, især midt i den store opgradering. Alene i år og sidste år har vi ombygget en del af centret, renoveret toilettet, installeret nye rulletrapper med tilhørende Verner Panton lysbuketter og er pt. igang med at lægge nye fliser i hele centret.
Herefter kommer turen til lofter og lyskilder.
Vi håber, at du vil nyde oplevelsen, når vi er færdige og vi glæder os nok mest af alle til at letbanen åbner i sommeren 2026, så alle vores kunder kan komme uhindret frem til en god shoppingoplevelse i Lyngby Storcenter.

Mange hilsner

Rated 1 out of 5 stars

Jeg ved ikke hvem i butikken jeg har mere ondt af…

Jeg skulle have læst de mange reviews før jeg handlede i Skoringen i Lyngby storcenter. Ejeren af denne butik er tydeligvis en krejler af værste skuffe.

Jeg var forbi med min syv-årige datter for at finde hende nogle sko og sandaler. I butikken var ejeren selv, samt to ungearbejdere.

På tilbudshylden finder vi efter nogen tids søgen to par sko og to par sandaler min datter kan lide. Af skoene er det dyreste par sat ned fra 750 til 400 dkk. De findes på hylden i to farver og den kvindelige butiksejer ser til fra bag disken, imens min datter forklarer mig hvorfor det kun kan være de lyserøde vi forlader butikken med.

Da vi er blevet enige om hvilke sko og sandaler vi skal have går vi op til disken, hvorfra ejeren nu går og forsvinder ud i baglokalet. Vi bliver i stedet hjulpet af den ene af de to unge ansatte og hun gør straks det hele klar til os. Til sidst skal der betales og hun lader til ikke at have bemærket at det er originalprisen hun præsenterer os med - ikke tilbudsprisen. Jeg udpeger dette, men får nu, lettere nervøst, forklaret at den lyserøde sko ikke er på tilbud alligevel.

Jeg stiller mig lidt uforstående overfor dette da hun står med en sko i hånden der tydeligt har gule tilbudsmærkater på, og spørger hvordan det kan være? Det skal siges at tilbudshylden stadig bugner med selv samme model, blot i den anden farve, men det var jo kun den lyserøde der kunne bruges. Pigen bag disken forklarer nu at “hendes chef” har fortalt hende at den ikke er på tilbud alligevel.

Jeg spørger nu om vi så ikke må tale med hendes chef. Hun går, tydeligt nervøst, ud for at hente butiksejeren, men kommer i stedet tilbage med beskeden; “hun har ikke tid nu”.
Jeg siger at vi gerne venter, men pigen bliver igen sendt tilbage denne gang med beskeden om at hun ikke får tid igen i dag.

De 350 kroner er én ting. Så åbenlyst at bruge folks børn imod dem er en anden. Men det der fik mig til at væmmes mest var hvordan hun brugte helt unge ny-i-job piger som skjold i en salgstaktik der ville få selv en jysk hestehandler til at skamme sig.

Skamløst.

28 July 2024

Kære MB
Du er kommet til at skrive din anmeldelse på Lyngby Storcenters side og ikke Skoringens.
Hvis du gerne vil have en effekt og en respons herpå, så vil jeg anbefale dig at skrive på virksomhedens trustpilot, så er du sikker på, at de og deres kunder ser den.

Fantastisk oplevelse.i Only

Fantastisk oplevelse i Only.
Både min datter og jeg fik en super god og ærlig vejledning, med smil og hjælpsomhed.
Hold godt fast på Caroline ❤️

6 May 2024

Kære Dorthe
Mange tak for din anmeldelse, som vi sætter meget pris på.

Kan du fortælle os, hvor Caroline arbejder, så vi kan videregive rosen ?

Handicapforhold

Jeg har mange gange, gennem årene, været i storcenteret og er bestemt tilfreds. Men nu er jeg kommet nogle gange med min handicappede veninde
og det er bestemt ikke tilfredsstillende.
Der er ikke nogen steder du kan sidde og spise på en ordentlig måde når du sidder i kørestol. Der er bænke alle steder, og min veninde kan kun sidde for bordenden, hvor man ikke kan få kørestolen ind under bordet. Prøv at spise en hønsesalat med sin ene raske hånd, og en meter fra bordet på en værdig måde.
Toiletterne er blevet fint renoverede, men handicaptoilettet er så lavt, at min veninde ikke kunne rejse sig fra toilettet. Med stort besvær fik hun rejst sig, men kun med hjælp fra mig. Det er ikke i orden og ikke værdigt når man er i byen med veninderne.
Mvh karin

10 April 2024

Hej Karin

Det tager vi til efterretning og får undersøgt mulighederne for en mere hensigtsmæssig løsning for kørestolsbrugere.

Jeg kan oplyse at snart åbner både Peter Beier og Mad & Kaffe, som begge kommer til at have servering ved almindelige borde, både ude og inde. Så det giver forhåbentlig lidt bedre muligheder for du og din veninde næste gang I skal ud at spise her.

Fantastisk udvalg

Har kommet i Lyngby storcenter i 30 år og har næsten kun godt at sige. God kundeservice og kæmpe udvalg inden for tøj, interiør, krea i Panduro er de utrolig venlige og altid klar med gode råd. Jeg kan varmt anbefale Lyngby Storcenter

6 March 2024

Kære Birgitte
Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på og vi videregiver roserne ti Panduro for den gode service.

Mh

Dårlig kundeservice

Onsdag den 28. februar 2024 ca. kl. 10.30 parkerede jeg i kælderen under Lyngby Storcenter. Efter lidt over 1 times parkering indtaster jeg registreringsnummer VU 57669 og betaler 6 kr. med mit dankort/visa. Derefter kører jeg. Ved udkørsel måtte jeg 2 gange stikke mit Dankort ind i en automat for at lukke bommen op. Det undrer mig, at jeg senere ser, at jeg derudover har betalt 20 kr. til Q-Park Lyngby 81778 den 29.02.2024.
Jeg har nu fået oplyst, at jeg har betalt til 2 forskellige parkeringsselskaber: 6 kr. til Sikkerparkering, som har parkeringen under Lyngby Storcenter og 20 kr. til Q-parkering, som jeg møder, når jeg kører under Klampeborgvej og over til den anden side.
Da jeg ikke har parkeret på Q-parks område, men blot kørt under Klampenborgvej for at komme ud af parkeringskælderen, synes jeg, at det er tyveri, at Q-parkering opkræver 20 kr.
I øvrigt finder jeg, at det dårlig kundeservice, at Lyngby Storcenter ikke har en ordning med Q-park, så kunderne kan køre ud af parkeringskælderen uden at skulle betale uberettiget til Q-park.
Gert Vedsmand
Strandmarken 2
3050 Humlebæk

28 February 2024

Kære Gert

Lyngby Storcenter har ind-og udkørsel via Klampenborgvej og Toftebæksvej. Vi har derfor ikke mulighed for at tage ansvaret for, at en parkant vælger at køre ind i en anden virksomheds p-kælder for at benytte deres udkørsel.
O-Park skilter ved indkørsel med, at du nu kører ind på deres område og at det er betalingsparkering.

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig oplevelse mht parkering…

Virkelig dårlig oplevelse mht parkering i lyngby storcenter.
Har fået lov til at betale 274,- for 2 og en halv times parkering, dog skal det nævnes at skiltningen omkring 1 times gratis parkering er der masser af, men at finde en automat til betalingen af parkeringen er nærmest umuligt.
Efter jeg fandt en parkeringsautomat at betale ved, indtastede mit registreringsnummer på bilen og stak mit hævekort i automaten, i den tro om at nu var de 24,- kroner betalt for parkeringen, modtager jeg 14 dage efter en opkrævning på 274,- kroner, 250,- kroner i kontrolafgift ud af en parkerings betaling på blot 24,- kroner, mafiametoder fra et virkelig dårligt parkeringsselskab!
Hvor er det dog sørgeligt at man snyder sine besøgende kunder på den måde, og samtidig forbigår finanslovens regler om, at når man tager betaling for en ydelse, skal der sørme både være en digital betalingsmetode samt en kontant betalingsmetode, men det er man måske ligeglade med i lyngby storcenter?
Man skal forvente når man besøger Lyngby storcenter en ekstra kontrolafgift for parkeringen på 250,- kroner, og jeg kan jo læse at jeg ikke er den eneste der står med den kedelige oplevelser der gør at man nok overvejer at benytte andre shopping centrer med gratis parkering såsom Rødovre centeret, her behandler man de betalende kunder med respekt, noget man kunne lærer lidt af i lyngby storcenter.

14 February 2024

Kære Sonny

Vi ønsker ikke at snyde nogen.
Når man har parkeret i Lyngby Storcenters p-kælder, så står der en betalingsautomat ved alle hovednedgangene.
Glemmer man at betale for sin parkering på vej ud, så har man et par dage til at betale for den via vores hjemmeside https://lyngbystorcenter.dk/information/parkering.

betaling af parkering…

Automaten til betaling af parkering virkede ikke. Ikke kun for mig, men for alle andre der også prøvede.
For mig var det ikke klart at man skulle betale på anden vis - jeg så ingen information om dette. Kørte derfor uden at betale.
Efterfølgende får jeg en bøde på 262 kr for dette. Dette er uacceptabelt da det må være Lyngby Centerets ansvar at betalingsautomaten virker.
Oveni dette så benytter de sig af et stråmandsfirma der udsteder dummebøder. Man får ganske få dage fra man har modtaget bøden med posten (hvad skete der med e-boks?) til man skal betale.
Jeg var ude at rejse da jeg modtog bøden fik derfor tildelt endnu en rykker/bøde på 100 kr.
Jeg har klaget over min behandling. Men er blevet afvist blank.
Og så undrer forretninger sig over nethandel er tiltagende. Jeg er færdig med Lyngby.

27 December 2023

Kære Thomas
Det er beklageligt, hvis automaten ikke har virket, da du har forsøgt at betale.

På skiltet ved automaten står der et telefonnummer til Sikkerparkering, som er Securitas datterselskab til håndtering af parkeringen. Dem kan man altid kontakte, hvis man er i tvivl om noget eller hvis der ved et uheld skulle være noget galt med automaten.

Hvis man ikke vil ringe til dem, så kan man altid betale for parkeringen via vores hjemmeside https://lyngbystorcenter.dk/information/parkering

Rated 4 out of 5 stars

Ingen bevis for parkering, og "dumme"bøde som følge

I flere år, har jeg parkeret i Lyngby Storcenter. Jeg har aldrig fået en kontrolafgift, fordi jeg altid husker at tjekke ud, og betale for parkering.

I dag skete det IGEN (29.januar 2024) at jeg betaler i automaten, men ikke får en kvittering, selv om jeg beder om det, og har betalt med dankort.
Det skete også den 19. januar 2024, at jeg ikke fik en kvittering. Og også på flere andre datoer. På´kvitteringen står jo afslutningstiden på parkeringen.
Og det er et problem fordi man har, 15 minutter til at forlade parkeringskælderen. Og så skal man huske at se på sit ur.
Jeg har fået en "dumme"bøde, fordi jeg har været for længe om at køre ud, er jeg blevet oplyst af Ahmed fra firmaet SikkerParkering. Det var parkeringen den 19.januar, der har udløst denne kontrol afgift.
Så starter en ny parkering, når man kører ud, har jeg fået at vide. Jeg har ikke været opmærksom nok.
250 kr i dummebøde. For det er hvad det er.
Hvad hvis man er en familie med 3 børn, der skal spændes fast, og man skal have varerne pakket ind i bilen? Eller hvis man har købt et stort TV og lige skal have det ind i bilen, og det skal vendes og drejes først? Så kan der let gå et kvarter med det.
Tidligere havde man en halv time til at køre ud i.
det er ikke i orden at bondefange kunderne på denne vis.
Det er ikke en behagelig oplevelse at komme i Lyngby Storcenter, når man ved at der let kan ryge 250 kr, oveni som kunde.

Men en kvittering vil jeg have, og jeg er træt af at ringe og få den sendt på mail. Jeg vil have den fra automaten, med det samme!
Parkeringsapps bruger jeg ikke!
Bedømmelse er rettet fra 1 til 4 stjerner, da jeg har fået annuleret kontrolafgiften af Lyngby storcenter. -Det drejede sig om 2 minutter for sen udkørsel. Der er også noget galt med dankorttransaktionen, ved jeg fra min bank. Når jeg ikke får en kvittering fra automaten, selv om jeg beder om det, kan det "kun" blive til 4 stjerner.

29 January 2024
Rated 3 out of 5 stars

Det er min fødselsdag og jeg fik en kop…

Det er min fødselsdag og jeg fik en kop kaffe. Nu drikker jeg ikke kaffe, men rart ar blive husket.

9 January 2024

Kære Allan
Du skal da lige have et ekstra hjerteligt tillykke med fødselsdagen med på vejen.
Vi håber, at du havde en god dag.

Rated 2 out of 5 stars

Føtex åbner kl 700 reklamerer de med

Føtex åbner kl 700 reklamerer de med. Men bageren udenfor Føtex har intet på hylderne på det tidspunkt.
Heller ikke i butikken er brød fra samme dag kommet endnu. Jeg kunne blive ved, mange varer er ikke på plads. Hvorfor åbne kl 700 når intet er klar til kunderne?
For ringe.

31 December 2023

Hej Jan
Vi kan se, at den omhandler Føtex, så derfor har vi videresendt den til dem.

Kære Lyngby Storcenter

Jeg besøgte for nylig jeres indkøbscenter med glæde og forventning om at kunne bruge et gavekort, som jeg tidligere havde modtaget. Desværre var jeg skuffet over at erfare, at 2 ud af 3 af butikkerne jeg besøgte, herunder Elgiganten og en anden, ikke accepterede gavekortet fra Lyngby Storcenter.

Jeg forstår, at hver butik kan have sine egne politikker, men som kunde følte jeg mig frustreret over ikke at kunne bruge gavekortet i hele centeret. Jeg kan desværre ikke huske navnet på den anden butik, men det har påvirket min samlede oplevelse negativt.

Jeg ønsker ikke at skabe dårlig stemning, men jeg håber, at I kan tage dette som feedback og overveje at implementere en mere ensartet politik for accept af gavekort på tværs af alle butikker i Lyngby Storcenter. Dette ville skabe en mere problemfri og behagelig oplevelse for jeres kunder.

13 December 2023

Kære Corentin
Tak for din anmeldelse og feedback til os.
Vi har fuld forståelse for, at det kan være frustrerende at opleve ikke at kunne bruge sit gavekort i de butikker, man ønsker.
Som du selv nævner, så har hver butik deres egen tilgang til det. Du kan altid se listen over, hvilke butikker der ikke modtager gavekort her: https://lyngbystorcenter.dk/information/gavekort

Elgiganten er heldigvis i fuld gang med at oprette sig, så de burde kunne tage imod dit gavekort indenfor et par uger.
Det ændrer desværre ikke din tidligere oplevelse, men vi forsøger at få alle butikker med på gavekortet, så vi ikke skal skuffe nogen kunder.

Super oplevelse!

Super oplevelse!
Fik den bedste og mest professionelle betjening af Cornelia! I Jysk i Lyngby storcenter.
Har været forbi et par gange i december og begge gange fået en sød og venlig og yderst kompetent betjening af en medarbejder, der ved, hvad hun taler om! Kan varmt anbefales (i modsætning til i Gentofte)

21 December 2023

Kære Suzanne
Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Da vi rigtig gerne vil give din ros videre til Cornelia, så ville det hjælpe os meget om du kunne skrive hvilken butik du har været i? .

Var I Lyngby CRAAP Center idag

Var I Lyngby CRAAP Center idag, og fandt ud af, at selvom Søstrene Grene er en kæde, så kan man ikke lave et gavekort til butikken, det skal gøres gennem deres kontocenter, så det vil sige, at den julegave jeg ville købe, SKULLE bruges der. Fantastisk DÅRLIG service. Handler aldrig der mere.

14 December 2023

Hej Finn
Vi er kede af at høre, at din oplevelse i én butik påvirker din oplevelse af hele centret.
Vi håber også, at du skriver direkte til Søstrene Grene, som måske kan bruge kritikken konstruktivt.

Vi har mange butikker, hvor deres gavekort gælder på landsplan. Det vil typisk altid fremgå på deres hjemmeside, så du ikke behøver at komme herned for en potentielt dårlig oplevelse, men kan forberede dig på den gode oplevelse hjemmefra.

En positiv oplevelse at besøge Lyngby Storcenter

Jeg har gjort brug af Lyngby Storcenter i en del år og jeg kan kun haft positive oplevelser. Tillykke til Centret med at få Illums Bolighus og Elgiganten om bord - godt gået. Jeg kan se, at der er en del, der brokker sig over dette og hint, og det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg er overbevist om, at spurgte man samtlige kunder, ville 98% mene, at det er en positiv oplevelse at besøge Centret.

1 December 2023

Kære Ole
Tak for at tage dig tid til at skrive en positiv anmeldelse og tak for lykønskningen.
Vi bliver altid taknemmelige over at høre om de positive oplevelser.

At dømme ud fra den lange kø til åbningen af Elgiganten og Illums Bolighus, så tænker vi også, at der er en hel del af vores kunder, som er glade for de nye tilføjelser til centret.

Vi håber snart at få besøg af dig igen.

Pas på parkeringsfusk

Surt at de har allieret sig med parkeringsmafiaen. Vi forsøgte faktisk 4 mand at finde ud af om og hvordan man betalte for parkering, da vi var der et par timer. Vi så ingen skilte og da der heller ikke var nogen bom eller andet ved indkørslen, kørte vi hjem i god tro. 1. december modtog jeg et brev dateret 15. november, med betalingsfrist 30. november, med en "påmindelse" om at jeg skulle betale 12 kr for parkering, pålagt 250 kr i gebyr.
Trist at de kører med på den vogn, som nogle parkeringsselskaber lever tykt på. Elendig skiltning og rykkergebyrer. Støtter ikke sådan et center mere.

11 November 2023

Kære Jogvan
Vi er kede af, at du føler snydt i vores parkeringskælder.
Da du parkerer på et privatområde, så er du selv ansvarlig for at orientere dig om p-forholdene. Der er 100 skilte på de 2 etager, som p-kælderen strækker sig over og ved indkørsel informeres der om, at vi anvender nummerpladegenkendelse, så du blot skal indtaste din nummerplade ved betaling.
Betaling kan enten foregå via Parkman, Park Park eller Easypark, samt via automaterne, der er opstillet ved alle indgange til centret fra p-kælderen.

Skulle man komme til at glemme at betale for sin parkering, så kan man via vores hjemmeside op til 48 timer efter udkørsel betale for parkeringen.
Herved undgås unødvendige afgifter.

Er man PLUS+ medlem, så får du automatisk de første 2 timers parkering gratis.

Take a closer look