Himmelsby Spa & Konferens Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hela vistelsen var helt fantastisk! Vackert ställe där inget stadsbuller kan nå. Stort utbud av olika spaprocedurer. Otroligt god mat och flera alternativ att välja emellan! Fräscha rum med allt man b... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hade svårt att koppla av ,dels börjar detta blir för stort folk överallt som pratar ( skulle behöva gå i terapi istället) var svårt att få vara själv i ofå njuta av min vistelse där. Kanske flera ja... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det var en fantastisk upplevelse! Jättefint ställe, inredningen, städningen, bassängerna, maten, bubbelpoolen etc. var helt undrbart! :) Jag njöt varenda minut och trivdes så bra 😀 Skulle ge en 10:a!... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt ställe med lyxig atmosfär. Rummet var i samma anda och vi sov riktigt gott i den mycket sköna sängen i en sval teperatur som vi valde på air conditionern. Härliga behandlingar av professio... See more

Company details

1. Spa Resort
  2. Conference Centre
  3. Restaurant

Written by the company

Himmelsby Spa & Konferens är en plats där avkoppling, lyx och välbefinnande står i fokus. Beläget i natursköna omgivningar, erbjuder anläggningen en unik kombination av moderna faciliteter och rogivande atmosfär. Med ett 2500 m² stort spa-område kan gäster njuta av allt från en tempererad 20-metersbassäng till varma källor, kallbad, bastur och ett exklusivt saltrum. Här finns också ett välutrustat gym för den som vill kombinera avkoppling med träning. Förutom spaupplevelser i världsklass erbjuder Himmelsby en gourmetrestaurang, Restaurang Jordnära, där lokala råvaror förvandlas till utsökta måltider. Boendet är bekvämt och stilfullt, med hotellrum designade för att ge maximal komfort och en god natts sömn. Himmelsby är också en idealisk plats för konferenser och möten. Med moderna konferenslokaler, inklusive det exklusiva Ovala Rummet, kan grupper på upp till 120 personer hålla effektiva möten i en inspirerande miljö. Dessutom erbjuds en rad olika aktiviteter såsom vinprovning, padel, westernkamp och teambuilding. Himmelsby Spa är en komplett upplevelse, perfekt för både avkopplande weekends, hälsoresor och företagsevenemang – allt för att ge gästerna en oförglömlig vistelse.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

39 reviews in the last 12 months

Write a review

Fin anläggning

Fin anläggning, trevlig personal. Maten var utsökt.

15 July 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack Peter för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att ni tyckte anläggningen var fin med trevlig personal & god mat =)

Ni är varmt välkomna åter!

Rated 3 out of 5 stars

Smuts i poolerna annars helt ok.

Det som varit slitet har renoverats på fler och fler ställen i lokalerna. Det som vi reagerat på och är smuts i poolerna, hudavlagringar och annat som ligger i små drivor på botten och vrår i poolerna. Det är ganska äckligt och skulle lösas med att ni "damsuger" poolerna oftare. Annars är det ett härligt ställe att tillbringa en dag på. God mat har det varit varje gång vi ätit.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack Lena för ditt omdöme & feedback!
Så kul att ni uppmärksammat att vi renoverat stora delar av anläggningen under 2024 =)
Vi tar till oss förbättringsförslaget angående poolerna.
Ni är varmt välkomna tillbaka till oss igen!

Rated 5 out of 5 stars

Hade bokat söndagsnatten fick en lång…

Hade bokat söndagsnatten fick en lång skön vistelse med spa-bad,behandlingar och fantastiskt god mat vid alla måltider,gofika.
Återkommer igen.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack för ditt fina omdöme Lena!
Vi blir så glada att höra att ni upplevde en lång & skön vistelse. Ni hann ju verkligen med att njuta av alla måltider, bad & behandlingar. Precis den upplevelsen vi önskar alla våra gäster.
Varmt välkomna tillbaka till oss!

Bröllopsdag

Perfekt ställe att fira vår bröllopsdag med litet träning, mycket Spa-bad, bad i den oslagbara simhallen och en utmärkt middag i lugn fin miljö. Blir nog en tradition.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tusen tack Bengt för att du tog dig tid att dela din upplevelse!
Det är en stor ära för oss om det blir en tradition att ni firar er bröllopsdag hos oss. Det är nog det finaste betyget vi kan tänka oss.
Vi ser fram emot att få ta hand om er många år framgent!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt ställe med bra personal

Fantastiskt ställe med bra personal. Tack för fint service och trevligt bemötande. Väldigt nöjd.

29 June 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack Sammy för de fina orden!
Det gläder oss verkligen att ni lovordar personalens service & bemötande. God service för våra gäster är vårt främsta & viktigaste mål.
Varmt välkomna åter!

Helt underbar vistelse

Helt underbar vistelse, bra service, underbar god mat,

25 June 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack för ditt omdöme Niklas!
Det gläder oss verkligen att höra att ni hade en underbar vistelse där ni upplevde god mat & bra service.
Vi ser fram emot att träffa er igen framgent =)
Vi önskar er en härlig sommar.

Det var helt suveränt

Det var helt suveränt. Personalen var trevlig och maten god och spa området var helt underbart. Hit åker vi gärna igen.

21 June 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Wow, Mia vilket fint omdöme. Stort tack för det =)
Så härligt att ni upplevde att alla delar var underbara. Det gläder oss verkligen.
Ni är så varmt välkomna åter när möjlighet ges!
Ha nu en härlig sommar.

Rated 5 out of 5 stars

Personlig och engagerad i att skapa en…

Personlig och engagerad i att skapa en fin upplevelse för oss.

22 June 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack Emelie för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme =)
Det känns jättehärligt för oss att vårt engagemang skapade en fin upplevelse för er.
Vi ser fram emot att få ta hand om er igen när tillfälle ges!

Rated 1 out of 5 stars

Mycket dålig service på alla sätt!

Mycket dålig service på alla sätt!
Jag och min vän var där för en skön eftermiddag med spa. Vistelsen avslutades med att vi hade klåda och stora utslag på hela kroppen, jag hade fått mitt bruna hår blonderat i topparna och våra badkläder var helt förstörda då dem blivit blekta i poolen. Vi uppmärksammade att de gick och tog prover i poolen när vi badade men tänkte inte mer på det och ingen av personalen sa något. Efter kontakt med ansvarig på spaet fick vi reda på att de haft driftfel som gjort att de fick fel klorhalt i baden. Inget som meddelas oss som var gäster. Min vän var även gravid och hade klåda och utslag långt efter vistelsen och vi båda utsattes för stor risk. Himmelsby tar verkligen inget ansvar för sina gäster!! Ersättningen vi blev erbjudna var skamlig. Åk inte dit är min rekommendation.

4 June 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Vi på Himmelsby SPA har varit i kontakt med dig ett flertal gånger och kommit överens om ersättning. Det är tråkigt att läsa att ni inte är nöjda med den. Driftstörningen som skett i en av poolerna åtgärdades omedelbart.

Vi beklagar verkligen att din vistelse hos oss inte levde upp till förväntningarna. Vi förstår att detta var mycket besvärande.

Vi tar dina synpunkter på största allvar och arbetar ständigt för att förbättra vår service och våra rutiner.

Himmelsby SPA

Rated 5 out of 5 stars

Mor och dotter dag på Himmelsby

Jag och min dotter har haft en så fin upplevelse på Himmelsby idag med lilla avslappnings paketet.
Vi blev mycket bra mottagna när vi kom. Fantastisk mat både frukost och lunch.
En lugn och behaglig atmosfär där vi kunde koppla av från vardagen. Vi kommer garanterat tillbaka

17 June 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack Britt-Marie för dina fina ord!
Det gläder oss verkligen att du & din dotter fick en fin upplevelse tillsammans hos oss =)
Vår vision är att skapa en plats för lugn & återhämtning så det är härligt att höra att ni upplevde just detta.
Vi ser fram emot att träffa er igen!

Rated 4 out of 5 stars

En lugn o härlig dag med vänner

En lugn o härlig dag med vänner, precis vad vi behövde. God frukost med mycket att välja på, lunch o mycket gott fika till eftermiddagen. Trevlig personal.

15 June 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack Ulrika för att du tagit dig tid att skriva så fina ord.
Härligt att du & dina vänner njöt av goda måltider i lugn & ro. Precis det vi önskar att våra gäster ska uppleva.
Varmt välkomna åter & vi önskar er en trevlig sommar!

Mycket trevligt spa

Mycket god mat med soffor och sittplatser på flera olika ställen, både inne och ute. Väldigt trevlig personal både i reception, restaurang/bar och behandlingsrum. Mer än tillräckligt med pooler, stora som små, med bra temperatur.

4 June 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack Filippa för det fina omdömet =)
Det gläder oss verkligen att ni upplevde trevlig personal på samtliga avdelningar. Kul att ni tyckte det var mer än tillräckligt med pooler.
Ni är varmt välkomna åter!

Lugnet

Lugnet, bra service med trevlig personal.
Skönt med en stor bassäng, för att simma i.
God mat, rekommenderas verkligen

3 June 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack Annette för det fina omdömet =)
Vi blir så glada att höra att ni upplevde bra service, lugn & god mat. Precis det vi önskar alla våra gäster.
Varmt välkomna tillbaka!

Rated 4 out of 5 stars

Vi är så nöjda!!!

Vi är så nöjda!!!
Massageterapeuterna var något alldeles extra. (Lyhörda och flexibla).
I övrigt var allt rent och fint (bortsett från utomhuspoolen som drar ner betyget från en 5:a till en 4:).

All övrig personal var mycket serviceinriktade (reception, bar o s v). Maten var mycket bra (kvällsmenyn).

Vi kommer gärna åter!
Jenny och Therese

25 May 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack Jenny & Therese för era fina ord =)
Massageterapeuterna blev väldigt glada att höra att ni upplevde dem som lyhörda & flexibla.
Vi tar till oss av feedbacken av utomhuspoolen & har nu ökat frekvensen på städroboten. Tack för att ni påtalade detta!
Varmt välkomna åter till oss!

Rated 5 out of 5 stars

Trevlig personal mycket att göra många…

Trevlig personal mycket att göra många bad att välja på gillar stället skarp åker hit varje år

21 April 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack Kerstin för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!
Vi älskar våra återkommande gäster det är det finaste betyg man kan få =)
Härligt att ni upplever att det finns många bad. Fler SPA-upplevelser är planerade att byggas framgent.
Vi ser fram emot att ha er tillbaka igen nästa år!
Önskar er en trevlig sommar!

Rated 5 out of 5 stars

Underbart från början till slut

Underbart från början till slut, välkomnades av fantastisk tjej i receptionen som verkligen tog sig tid att vägleda oss så vårt besök skulle bli det bästa tänkbara.
Miljö uppbyggd i romersk o grekisk anda, så fint, fridfullt och rofyllt.
Även utemiljön är verkligen vacker och väl genomtänkt.
Var där en fredag, kan rekommenderas då det inte var någon trängsel i de olika salarna.
Tack för ett härligt dygn

24 May 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack Catarina för dina fina ord!
Underbart att höra att vår fantastiska medarbetare i receptionen tog väl hand om er =)
Att uppleva lugn & fridfullhet är precis det vi önskar alla våra gäster, så härligt att ni kände så.
Vi ser fram emot att ta hand om er igen i framtiden!

Underbart

Trevligt bemötande från all personal. Det är rent och fräscht överallt och mycket att välja på.
Maten var fantastisk!

25 May 2024

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack Sofie för ditt fina omdöme!
Det gläder oss verkligen att ni upplevde att maten var fantastisk =)
Varmast välkomna tillbaka!

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look