Hela vistelsen var helt fantastisk! Vackert ställe där inget stadsbuller kan nå. Stort utbud av olika spaprocedurer. Otroligt god mat och flera alternativ att välja emellan! Fräscha rum med allt man b... See more
Company replied
Hade svårt att koppla av ,dels börjar detta blir för stort folk överallt som pratar ( skulle behöva gå i terapi istället) var svårt att få vara själv i ofå njuta av min vistelse där. Kanske flera ja... See more
Company replied
Det var en fantastisk upplevelse! Jättefint ställe, inredningen, städningen, bassängerna, maten, bubbelpoolen etc. var helt undrbart! :) Jag njöt varenda minut och trivdes så bra 😀 Skulle ge en 10:a!... See more
Company replied
Fantastiskt ställe med lyxig atmosfär. Rummet var i samma anda och vi sov riktigt gott i den mycket sköna sängen i en sval teperatur som vi valde på air conditionern. Härliga behandlingar av professio... See more
Company replied
Himmelsby Spa & Konferens är en plats där avkoppling, lyx och välbefinnande står i fokus. Beläget i natursköna omgivningar, erbjuder anläggningen en unik kombination av moderna faciliteter och rogivande atmosfär. Med ett 2500 m² stort spa-område kan gäster njuta av allt från en tempererad 20-metersbassäng till varma källor, kallbad, bastur och ett exklusivt saltrum. Här finns också ett välutrustat gym för den som vill kombinera avkoppling med träning. Förutom spaupplevelser i världsklass erbjuder Himmelsby en gourmetrestaurang, Restaurang Jordnära, där lokala råvaror förvandlas till utsökta måltider. Boendet är bekvämt och stilfullt, med hotellrum designade för att ge maximal komfort och en god natts sömn. Himmelsby är också en idealisk plats för konferenser och möten. Med moderna konferenslokaler, inklusive det exklusiva Ovala Rummet, kan grupper på upp till 120 personer hålla effektiva möten i en inspirerande miljö. Dessutom erbjuds en rad olika aktiviteter såsom vinprovning, padel, westernkamp och teambuilding. Himmelsby Spa är en komplett upplevelse, perfekt för både avkopplande weekends, hälsoresor och företagsevenemang – allt för att ge gästerna en oförglömlig vistelse.
Himmelsby Norrgård, 595 97, Mantorp, Sweden
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fantastisk anläggning och personal.
Det som drar ner betyget är att det, denna dag, var många barnfamiljer där vilket resulterade i högre ljudnivå och mer rörelse som inte gav den avkoppling vi hade hoppats på. Lämnade själva bort våra barn för att få en lugn stund. När vi bokade var det ingen som informerade oss om att även barn var välkomna denna dag.
Kan absolut tänka oss att komma tillbaka en dag när det är lugnare.

Spa 10/10
Mat 8/10
Bemötande 11/10
Service 10/10
Himmelsby spa har lagt ribban

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Underbar miljö trevlig musik . Underbart god mat perfekt att ni har laktosfritt . Vi sov över och sov i villa vagnarna som oxå var mycket trevligt o städat

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Många härliga pooler, rent och fräscht. Utomhusbubbelpoolerna var magiska.
Det enda minuset var att rummet var väldigt varmt och att vattnet i kranarna blev väldigt hett.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Missförstånd kring spa under vistelsen
.stod utcheckning 11.00 från hotellrummet men inget om att spa tiden dag 2 också var till klockan 11.00. Stod spa dag 2 09.00 -00.00, då trodde jag att vi kunde gå på spa dagen efter. Så vi åkte därifrån besvikna. Sa till personalen vid receptionen att vi blev vilseleda av informationen. Olyckligt.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Trevlig vistelse och fint bemötande.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Lagom med folk , god middag på kvällen , varma bad o nya bubbelpoolen ute klart en fullpoängare 🙌

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Super ställe! Kommer åka ditt fler gånger. Maten var perfekt!

Våra intryck från Himmelsby Spa, 13 okt 2024
• Hemsidan gav en utförlig bild av Himmelsby SPA beläget strax utanför Mantorp i Östergötland. Vackra bilder och informativa beskrivningar av ett omfattande SPA på 2.500 kvadratmeter med romersk prägel.
• Pärlan på slätten är ett passande uttryck tyckte vi vid ankomsten på förmiddagen när vi checkade in 10.15 för en heldag i och fick bra service av trevlig receptionist. Vi fick en översiktlig beskrivning av hela anläggningen och kände oss väl omhändertagna.
• Skåp och omklädningsrummet med duschar fungerade perfekt och vi började med en liten rundvandring för att orientera oss lite mer. Sedan gick vi in i en kåta utomhus som innehöll en torrbastu med ett pelaraggregat täckt av stenar och med en snygg inredning i trä. Noterbart var att lavarna hade rundade kanter, ganska ovanligt och trevligt.
• Utanför fanns en kallbassäng viket vi uppskattade särskilt med tanke på att det ofta saknas på SPA-anläggningar.
• Inomhus fanns en torrbastu till med något mindre värme och en trasig termometer. Vi förstod inte riktigt vitsen med denna. Utanför den bastun fanns en varmbassäng som var väldigt skön att sitta i en stund.
• Intill fanns ett separat hus med en stor och en liten varm källa i romersk miljö, mycket vackert och trevligt att vara där.
• Vi besökte också en IR-bastu i mindre format där vi svettades ymnigt.
• Invid denna en bubbelpool utan mervärden, OK.
• Turkiskt bad med varma sitsar i marmor som var behagliga att sitta i.
• Så småningom (badet doldes av en tunn täckt glasvägg) hittade vi också det romerska badet, en jättefin simbassäng på 25m som inramades av kolonner och vackra marmorväggar. Temperaturen ca 28 grader vilket kändes ganska svalt, det var heller inga badande där.
• Intill fanns en saltgrotta som ska vara nyttig på något vis. Vi kände i stort sett ingen värme och det hela verkade meningslöst. På andra sidan fanns dock en cirkelrund, stor varm bassäng med ca 37 grader som var hur skön som helst.
• NU var det dags för en matbit och vi hittade en bar som serverade skagen med en öl. Vi frågade om det var genomtänkt att skryta med att maten var i världsklass då räkorna inte var färska?
• Vi hade också bokat 50 min klassisk ryggmassage som kändes väldigt skönt och välgörande för kroppen.
• Utanför fanns ett badområde med en simbassäng som inte var uppvärmd alls och iskall så det blev endast en längd, ca 15 m.
• Utbudet av olika behandlingar är stort och bitvis kreativt ex. Fiskpedikyr som innebär att fiskar knaprar löshud på fötter och ben! För kvinnor är utbudet extra stort då efterfrågan verkar vara ändlös för speciellt ansiktsbehandlingar.
• Avslutningsvis kan vi konstatera att Himmelsby SPA är en genomtänkt lösning som ger ett professionellt intryck även om det fanns en del frågetecken från vår sida. Betyget blir därför 4,5 Stjärna av 5.
SPA SeniorGuiden
Bo och Johan Gahm

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Trevlig personal. Otroligt god mat! Lugnt och avkopplande.Rekommenderas starkt.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Superhärligt spa och fin service överallt. Härligt välkomnande i receptionen och supergod mat och bra service i restaurangen.
Det vi tyckte var lite sämre var rummet. Vi bodde i rum 502 (en fristående stuga utanför hotellet). Det var iskallt när vi kom in i det, ytterdörren lyckades vi inte låsa, inte heller badrummet gick o låsa, i badrummet hade kranen lossnat från handfatet, när.man tittade ner i duschen så var det smutsigt och gult i skenan där dörren till duschen glider i nederkant, dörren till badrummet gick emot golvet i sovrummet. När man hade ett rum utanför hotellet tycker man att man ska få låna varmare badrockar, speciellt när det börjar bli kallt ute. Hela rummet kändes som ett fuskbygge med fula fogar, trasiga dörrlister och när man öppnade ytterdörren så såg man att de hade flyttat hela dörrlåset efter att man gjort hål för det.
Men helt underbar service, underbar mat och härligt spa framför allt och det kände vi var huvudsaken.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Ett SPA beläget mitt i naturen som bjuder på en härlig avkoppling och har en personal som är helt fantastisk, de ger dig en superb service.
Spa avdelningen är härlig, maten är god
Stället är även prisvärt så vad mer kan man begära❤️

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Här får man alltid avkoppling på hög nivå
Detta ställe är helt klart värt 5 stjärnor
men ett irriterande "plinkande" i delen med stora poolen drog ner betyget.
Det skulle nog vara någon typ av lugnande musik, men efter 1 timme med samma musikslinga var det tyvärr bara irriterande.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Vi hade en skön o avkopplande upplevelse och åt en mycket god frukostbuffé

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Fin och ren miljö samt trevlig personal.
Härligt spa med flera bassänger underbart romerskt bad och bubbelpool. Trevligt med många avskilda platser för vila.
God frukost med ett bra utbud.
Negativt var att behöva bära med sig badrock och handuk till receptionen. Borde finnas plats i omklädningsrummet eller direkt utanför.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Lugnt, mysigt, rent och snyggt, trevlig personal, mycket god mat.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
En underbar upplevelse. Mysig miljö, fräsch spa och supertrevlig personal. När vi var där sö-ti i juli 2024 var det väldigt lugnt och vi kunde verkligen maxa vår upplevelse.
Maten!!! Otroligt hög klass på maten och frukostbuffén var den bästa jag ätit.
Hit vill jag tillbaka!

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.