Himmelsby Spa & Konferens Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hela vistelsen var helt fantastisk! Vackert ställe där inget stadsbuller kan nå. Stort utbud av olika spaprocedurer. Otroligt god mat och flera alternativ att välja emellan! Fräscha rum med allt man b... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hade svårt att koppla av ,dels börjar detta blir för stort folk överallt som pratar ( skulle behöva gå i terapi istället) var svårt att få vara själv i ofå njuta av min vistelse där. Kanske flera ja... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det var en fantastisk upplevelse! Jättefint ställe, inredningen, städningen, bassängerna, maten, bubbelpoolen etc. var helt undrbart! :) Jag njöt varenda minut och trivdes så bra 😀 Skulle ge en 10:a!... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt ställe med lyxig atmosfär. Rummet var i samma anda och vi sov riktigt gott i den mycket sköna sängen i en sval teperatur som vi valde på air conditionern. Härliga behandlingar av professio... See more

Company details

1. Spa Resort
  2. Conference Centre
  3. Restaurant

Written by the company

Himmelsby Spa & Konferens är en plats där avkoppling, lyx och välbefinnande står i fokus. Beläget i natursköna omgivningar, erbjuder anläggningen en unik kombination av moderna faciliteter och rogivande atmosfär. Med ett 2500 m² stort spa-område kan gäster njuta av allt från en tempererad 20-metersbassäng till varma källor, kallbad, bastur och ett exklusivt saltrum. Här finns också ett välutrustat gym för den som vill kombinera avkoppling med träning. Förutom spaupplevelser i världsklass erbjuder Himmelsby en gourmetrestaurang, Restaurang Jordnära, där lokala råvaror förvandlas till utsökta måltider. Boendet är bekvämt och stilfullt, med hotellrum designade för att ge maximal komfort och en god natts sömn. Himmelsby är också en idealisk plats för konferenser och möten. Med moderna konferenslokaler, inklusive det exklusiva Ovala Rummet, kan grupper på upp till 120 personer hålla effektiva möten i en inspirerande miljö. Dessutom erbjuds en rad olika aktiviteter såsom vinprovning, padel, westernkamp och teambuilding. Himmelsby Spa är en komplett upplevelse, perfekt för både avkopplande weekends, hälsoresor och företagsevenemang – allt för att ge gästerna en oförglömlig vistelse.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

40 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Väldigt fint och trevlig personal

Väldigt fint och trevlig personal , spat är underbart med flera olika bad, Tog massage och den var väldigt bra tycker jag. Saknar dock lite vanlig gammeldags husmanskost utan massa konstigheter.

2 April 2026

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack för det fina omdömet Christer!
Det gläder oss att ni upplevde det som fint med trevlig personal. Vi noterar din önskan om mer husmanskost, tack.
Varmt välkommen åter!

Riktigt härligt spa

Även om det var mycket folk så var det inget man märkte av. Stora ytor och massor och göra. Gick och boka behandling på plats i stundens ingivelse. Mycket god mat

28 March 2026

Hej Efva,

Stort tack för ditt fina omdöme ❤️

Vad härligt att höra att du upplevde spaet som lugnt trots mycket gäster. Just de stora ytorna och valmöjligheterna är något vi är stolta över. Kul också att du kunde boka en behandling spontant och att maten föll i smaken.

Varmt välkommen tillbaka till Himmelsby igen ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt god mat och en mysig…

Fantastiskt god mat och en mysig upplevelse

28 March 2026

Hej Cecilia,

Stort tack för ditt fina omdöme ❤️

Vad roligt att höra att du uppskattade maten och att du fick en mysig upplevelse hos oss. Det betyder mycket!
Varmt välkommen tillbaka till Himmelsby ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Bra spa med många olika områden

Bra spa med många olika områden och gott om plats. Trevlig miljö och mysiga rum. Professionell personal med personligt bemötande.

14 March 2026

Hej Mia,

Stort tack för ditt fina omdöme ❤️

Vad roligt att höra att du uppskattade både spaet, miljön och rummen! Extra kul att personalens bemötande gjorde ett så gott intryck.

Hoppas vi får hälsa dig varmt välkommen tillbaka till Himmelsby snart igen! ❤️

Rated 4 out of 5 stars

Vi är mycket nöjda med vår vistelse på…

Vi är mycket nöjda med vår vistelse på Himmelsby. Vänligt bemötande i receptionen. Fin frukost. Spaavdelningen var riktigt fin, men många olika badmöjligheter, kallt o varmt. Vi avslutande dagen med en god lunch.

9 March 2026

Hej Katarina,

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa. Vad härligt att höra att ni är så nöjda med er vistelse hos oss.

Vi är extra glada över att du uppskattade bemötandet i receptionen, frukosten och spaavdelningen. Det låter som en riktigt fin dag med lunch som avslutning.

Hoppas vi får hälsa er välkomna tillbaka till Himmelsby snart igen ❤️

Jättefint spa MEN

Superfint spa med gott om plats och jättefina miljöer. Nytt och fräscht och vackert! Absolut inte trångt. Personalen hjälpte oss att boka då vi var ute i sen tid. Supergulligt.

Vi kostade på oss rejält och åt både lunch och middag. Lunchen var bra med hamburgare. Maten är generellt sätt väldigt bra på Himmelsby.

Därför ville vi också prova tacobuffen. Och där blev vi otroligt besvikna. Det fanns bara ett fåtal saker. Varken paprika, gurka eller guacamole fanns.

Fanns sallad, tomat, bönor, majs rödlök och picklad rödlök. Mindre än på en normal snabbmatskedja typ. Det kändes så otroligt fattigt för 250 kronor per person. Jag har aldrig förr blivit besviken på maten på Himmelsby, men detta var verkligen under all kritik för det priset. Hade jag vågat hade jag bett om den delen av pengarna tillbaka när man lagt flera tusen kronor på en dag.

8 March 2026

Hej Angelica,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett så utförligt omdöme. Vi är verkligen glada att höra att du uppskattade spaet, miljön och hjälpen ni fick vid bokningen. Och att både service och lunch levde upp till förväntningarna.

Därför är det extra tråkigt att tacobuffén inte alls motsvarade den standard du brukar uppleva hos oss. Vi förstår verkligen din besvikelse, särskilt när man väljer att unna sig en hel dag hos oss. Din feedback kring både utbudet och prisvärdheten är värdefull och vi tar den vidare till köket så att vi kan se över upplägg och innehåll framöver.

Vi hoppas ändå att helheten av dagen gav er en fin upplevelse och att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka igen.

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt bra service och mycket fräscht.

Bara positiv upplevelse, i båda SPA delarna var det lugnt och väldigt gott om plats för alla. Fanns alltid nån bastu eller pool som var helt ledig. Baren hade stort utbud och maten var kanon! Helt klart värt vad det kostade.

6 March 2026

Hej Vilma,
Stort tack för din fina recension ❤️

Vad roligt att höra att du uppskattade servicen, miljön och att det fanns gott om plats i våra spaavdelningar. Kul också att både baren och maten föll i smaken. Det betyder mycket för oss att höra att upplevelsen kändes värd sitt pris.

Hoppas vi får välkomna dig tillbaka till Himmelsby Spa & Konferens igen snart. Varmt välkommen!

Bra överlag

Bra överlag. Men vi upplevde sängarna som väldigt mjuka

27 February 2026

Hej Leif,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse ❤️
Vad roligt att ni hade det bra överlag hos oss!

Vi uppskattar verkligen din synpunkt kring sängarna. Komfort kan upplevas olika från person till person, men vi tar med oss feedbacken i vårt fortsatta arbete för att ge bästa möjliga sovupplevelse.

Hoppas vi får hälsa er varmt välkomna tillbaka till Himmelsby igen ❤️

Allt har varit härligt!

Allt har varit härligt, glad personal, god mat. Mindre bra var att vi bodde i Storstugan(ett annat hus) och det var en riktigt hal väg dit! Önskade att vägen vore ordentligt skottad o sandad.
Men det "funkade"

23 February 2026

Hej Annicka,

Stort tack för din fina feedback. Vad härligt att höra att ni haft en så bra vistelse med god mat och glad personal! ❤️

Tack också för att du uppmärksammar vägen till Storstugan. Vi tar med oss din synpunkt och ser över rutinerna för snöröjning och sandning så att det ska vara tryggt och säkert att ta sig fram även vintertid. I vår börjar även vårt bygge av nya hotellrum som alla kommer vara i anslutning till reception & SPA-avdelningen.

Varmt välkommen tillbaka till Himmelsby igen! ❤️

Rated 2 out of 5 stars

Tyvärr var det inget fräscht spa

Tyvärr var det inget fräscht spa, allt kändes gammalt. Behöver helt klart renoveras.. Stort minus att man behövde köpa tofflor för 100kr och inte fick låna.

22 February 2026

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är ledsna att helhetsintrycket av spaet inte levde upp till dina förväntningar. Din feedback kring känslan i anläggningen är viktig och tas vidare i vårt löpande utvecklingsarbete.

När det gäller tofflorna har vi valt denna lösning utifrån vår miljöpolicy. För att minska engångsartiklar uppmuntrar vi gäster att ta med egna tofflor hemifrån. För den som önskar finns även möjlighet att köpa ett par mer hållbara tofflor på plats att ta med hem och återanvända.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans framöver.

En otroligt härlig miljö

En otroligt härlig miljö, trevligt bemötande och god mat. Det kan inte bli bättre!

8 January 2026

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

stort tack för ditt härliga omdöme ❤️

Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattade miljön, bemötandet och maten. Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra gäster. Stort tack!

Varmt välkommen tillbaka till Himmelsby Spa!

Rated 3 out of 5 stars

Vi bokade en ställplats till vår…

Vi bokade en ställplats till vår husbil, utan el, men tillgång till toalett och dusch. Väldigt dyrt då avgiften inte är per fordon, utan per person. 798kr/natt inkl frukost. Det gick inte att välja bort frukost.

Det som var under all kritik var att koden till toalett slutade att fungera kl 22:00!!!!
Vi frågade vid bokning och incheckning om tillgång till toalett och fick en kod till detta. Ingenting om att inte kunna nyttja den efter 22:00. Det innebär att gäster som bokar ställplats får göra sina behov utanför byggnaden.

Enligt Ert svar så ingår egentligen ingenting i priset eftersom parkeringen oavsett antal personer per fordon är gratis.

10 January 2026

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack för att ni delar er upplevelse.
Det har tyvärr uppstått ett missförstånd. Ställplats för husbil inkluderar inte tillgång till dusch och WC.
Priset är 399 kr per person och natt inklusive frukostbuffé.
Enbart frukostbuffén
299 vardag
349 helg
Det innebär att ställplatsen för husbil kostar 50-100kr/person
Toalettutrymmen är låsta kvälls- och nattetid enligt våra ordinarie rutiner, vilket är anledningen till att koden slutar fungera kl. 22.00.
För gäster som bokar Heldagsspa gäller:
Spa öppet till 20.30
Gym öppet till 22.00
Receptionen öppen till 23.00
Vi tar till oss av er feedback och arbetar kontinuerligt med att tydliggöra vår information inför bokning.
Parkering är gratis för alla gäster som bokat rum.

Rated 4 out of 5 stars

Bra mat och fina lokaler med mycket…

Bra mat och fina lokaler med mycket utrymme.

Minus att tofflor inte ingår i (det dyra) priset.

29 December 2025

Hej Alexander,
tack för din feedback ❤️

Vi är glada att du uppskattade maten och våra rymliga lokaler. Angående tofflorna vill vi förklara att vi, som en del av vår miljöpolicy, inte erbjuder engångstofflor på rummen. Istället kan gäster ta med egna eller köpa ett par hållbara, rejälare tofflor hos oss, som går att använda vid flera besök. På så sätt kombinerar vi komfort med miljöhänsyn.

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka!

Många val men omysigt

Stort spa med många val. Saknar den mysiga känslan. Fredag eftermiddag var det en del folk men inte trångt på något sätt.
Trevligt att man kunde få något lätt att äta inne på spaavdelningen. Charkbrickan var väl tilltagen och hade lätt räckt till tre personer.

Det vi saknade var någon bänkyta att lägga väskan på under ombyte inne i omlädningesrummet.

12 December 2025

Hej Lisa,
tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse ❤️

Vad roligt att höra att du uppskattade vårt stora spa med många valmöjligheter och att det kändes luftigt trots att det var en hel del gäster. Kul också att charkbrickan och möjligheten att äta något lätt inne på spaavdelningen föll er i smaken.

Varmt välkomna åter!

It's a beautiful

It's a beautiful, quiet place to get out of the routine that is heavily organized and elegant

23 November 2025

Dear Firas,
thank you so much for your lovely review! We’re delighted to hear that you experienced Himmelsby as a beautiful and quiet place to step away from everyday routines, and that you appreciated the elegance and atmosphere. Warmly welcome back anytime ❤️

Mysigt och fräscht

Mysigt och fräscht. Personalen i receptionen ska ha all beröm för de är supertrevliga och hjälpsamma.
Hoppas de utökar med fler ute-bubbelpooler för de är det alltid mycket folk i.
Och fler krokar i badrummen på hotellrummen så man kan hänga upp sina badkläder någonstans för att torka över natten.

17 October 2025

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tusen tack för ditt fina omdöme Malin💖
Vad härligt att höra att du trivdes hos oss och uppskattade vår trevliga och hjälpsamma personal i receptionen 🥰

Tack också för dina kloka förslag. Fler utomhus bubbelpooler och fler krokar på rummen är värdefulla idéer som vi tar med oss.
Varmt välkommen åter!

Rekommenderas!

Fantastisk mat, serviceminded personal och ett underbart spa!

4 October 2025

Tack Jessica ❤️
Vi blir så glada av dina fina ord!
Varmt välkommen åter

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look