Himmelsby Spa & Konferens Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hela vistelsen var helt fantastisk! Vackert ställe där inget stadsbuller kan nå. Stort utbud av olika spaprocedurer. Otroligt god mat och flera alternativ att välja emellan! Fräscha rum med allt man b... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hade svårt att koppla av ,dels börjar detta blir för stort folk överallt som pratar ( skulle behöva gå i terapi istället) var svårt att få vara själv i ofå njuta av min vistelse där. Kanske flera ja... See more

Company details

1. Spa Resort
  2. Conference Centre
  3. Restaurant

Written by the company

Himmelsby Spa & Konferens är en plats där avkoppling, lyx och välbefinnande står i fokus. Beläget i natursköna omgivningar, erbjuder anläggningen en unik kombination av moderna faciliteter och rogivande atmosfär. Med ett 2500 m² stort spa-område kan gäster njuta av allt från en tempererad 20-metersbassäng till varma källor, kallbad, bastur och ett exklusivt saltrum. Här finns också ett välutrustat gym för den som vill kombinera avkoppling med träning. Förutom spaupplevelser i världsklass erbjuder Himmelsby en gourmetrestaurang, Restaurang Jordnära, där lokala råvaror förvandlas till utsökta måltider. Boendet är bekvämt och stilfullt, med hotellrum designade för att ge maximal komfort och en god natts sömn. Himmelsby är också en idealisk plats för konferenser och möten. Med moderna konferenslokaler, inklusive det exklusiva Ovala Rummet, kan grupper på upp till 120 personer hålla effektiva möten i en inspirerande miljö. Dessutom erbjuds en rad olika aktiviteter såsom vinprovning, padel, westernkamp och teambuilding. Himmelsby Spa är en komplett upplevelse, perfekt för både avkopplande weekends, hälsoresor och företagsevenemang – allt för att ge gästerna en oförglömlig vistelse.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

39 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

God frukost och stor plats

Jag fick tydliga instruktioner i mejlet när jag bokade. Personalen på plats var hjälpsamma och trevliga. Frukostbuffén var god och varierande. Omklädningsrummet var stort och rymligt, hela platsen var enorm generellt med varierande bad/bastu platser.

3 August 2025

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack snälla för er fina återkoppling ❤️

Så roligt att höra att ni uppskattade både vår frukostbuffé och alla våra olika spa- & bastuupplevelser.
Härligt också att personalen kunde bidra till att ni kände er väl omhändertagna😊
Ni är alltid varmt välkomna tillbaka till oss!

Rated 2 out of 5 stars

En plats med potential, men oväntade brister

Himmelsby Spa & Hotell bjuder på en vacker och avkopplande miljö med ett välskött spa och god mat. Servicen var trevlig och helhetsintrycket vid ankomst kändes lyxigt.

Men trots den starka ytan föll vistelsen på detaljer som borde vara självklara för ett hotell i den här klassen. Tv:n på rummet hade endast kanalerna 1–4, utan tillgång till varken Netflix eller YouTube – något som idag nästan förväntas. Än mer störande var kuddarna: en för stor, en för liten, båda så mjuka att det var omöjligt att sova ordentligt. Jag vaknade med nackspärr, vilket förstörde hela känslan av återhämtning.

Himmelsby har absolut potential, men när grundläggande bekvämlighet saknas, spelar det ingen roll hur fint spa:t är. Det är helheten som avgör – och där finns det förbättringsbehov.

30 July 2025

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack för att du tagit dig tid att lämna din feedback efter din vistelse hos oss.

Vi är glada att du uppskattade den vackra miljön, vårt spa, maten och den service du fick vid ankomst. Det betyder mycket för oss.

Samtidigt är vi väldigt ledsna att höra att vissa detaljer inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill gärna förtydliga att våra TV-apparater är anslutna till internet och därmed har tillgång till YouTube. Vi hjälper gärna till i receptionen om tekniken inte fungerar som den ska.

Gällande kuddarna har vi flera olika storlekar och fastheter att välja mellan. Om man inte trivs med de som ligger i rummet är man alltid varmt välkommen att komma förbi receptionen, så hjälper vi till att byta ut dem efter önskemål.

Vi tar till oss dina synpunkter, och hoppas att vi får chansen att ge dig en ännu bättre helhetsupplevelse vid ett framtida besök.

Himmelsby Spa & konferens

Rated 4 out of 5 stars

God frukost, mindre bra middag

Väldigt god frukost. Trevligt med så stort område och att kunna byta miljöer. Middagen var en besvikelse att det enbart fanns två rätter att välja mellan varav ingen kötträtt. Jag fick välja mellan två saker som jag absolut inte äter (fisk- eller svamprätt) och äta tillbehören. Kan tänka mig att komma tillbaka för dagspa men inte längre vistelse där middag ingår.

24 July 2025

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack för din recension och för att du delar med dig av både det positiva och det du upplevde som mindre bra.

Vi är glada att du uppskattade vår frukost och det stora området med varierande miljöer – det är något många av våra gäster uppskattar.

Vi är ledsna att middagen inte levde upp till dina förväntningar. Vi erbjuder dagligen två noga utvalda rätter som våra eminenta kockar lagar med fokus på klimatsmart, närproducerad mat. Menyn finns alltid tillgänglig på vår hemsida i förväg, och för gäster med allergier eller särskilda kostönskemål (som t.ex. att man inte äter fisk eller svamp) har vi möjlighet att anpassa måltiden – men vi behöver veta det i förväg för att kunna göra det på bästa sätt.

Vi tar med oss din feedback och hoppas att vi får chansen att välkomna dig tillbaka, kanske för ett dagspa, och gärna även för en längre vistelse där vi får möjlighet att ge dig en bättre matupplevelse.

Varmt välkommen åter!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt ställe med lyxig atmosfär

Fantastiskt ställe med lyxig atmosfär. Rummet var i samma anda och vi sov riktigt gott i den mycket sköna sängen i en sval teperatur som vi valde på air conditionern. Härliga behandlingar av professionella utövare. Frukosten var suverän, maten var lite överkurs men inget att klaga på. Personalen gav ett mycket trevligt och välkomnande bemötande. Vi kommer definitivt att besöka himmelsby spa igen. Och kan rekommendera det varmt.

19 July 2025

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack för dina fina ord – det gläder oss verkligen att du uppskattade vistelsen hos oss!

Vi är så glada att ni trivdes med både rummet, frukosten, behandlingarna och vår personal. Att höra att ni sov gott och kände er väl omhändertagna betyder mycket för oss.

Vi ser redan fram emot att få välkomna er tillbaka till oss igen – varmt tack för att du rekommenderar Himmelsby SPA & Konferens!

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk upplevelse! :)

Det var en fantastisk upplevelse! Jättefint ställe, inredningen, städningen, bassängerna, maten, bubbelpoolen etc. var helt undrbart! :) Jag njöt varenda minut och trivdes så bra 😀 Skulle ge en 10:a! Rekommenderar stort för den som behöver massage, avslappning & bad hela dagen, både i kalla & varma bassänger men även i dem olika bubbelpoolerna. :) Finns mycket att se och få uppleva!.☆♡

18 July 2025

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Wow – stort tack för din underbara recension och för att du delar med dig av din upplevelse! 🌟

Det värmer verkligen att höra att du njöt av varje minut hos oss och uppskattade allt från miljön och städningen till våra bassänger, bubbelpooler, mat och behandlingar. Det är precis den känslan vi vill skapa för våra gäster!

Vi blir så glada över att du ger oss en 10:a och varmt rekommenderar oss – vi hoppas innerligt att få välkomna dig tillbaka snart igen för ännu en avslappnande dag på Himmelsby SPA & Konferens. 💆‍♀️✨

Rated 5 out of 5 stars

En helt underbar anläggning som var så välskött

En helt underbar anläggning som var så stilren och välskött. Mysiga och trevliga utrymmen att sitta och softa i. Bra bar. Fina rum, fantastisk utemiljö. Maten var av absolut toppkvalitet, likaså den generösa frukostbuffén. Firade min frus 60årdag hon var så nöjd. Återkommer garanterat

4 May 2025

Tack för din fantastiska recension Stefan! ✨

Vi blir så glada över att ni firade din frus 60-årsdag hos oss och att ni hade en så fin upplevelse med både mat, miljö och service. Varmt välkomna tillbaka när som helst! 💐

Rated 5 out of 5 stars

Mycket trevligt bemötande och mysigt…

Mycket trevligt bemötande och mysigt ställe fastän man blivit väldigt stora, ett underbart ställe som vi kommer komma tillbaka till.

3 May 2025

Tack så mycket för din fina kommentar Tony! 💚
Vi är glada att ni trivdes hos oss och uppskattade både bemötandet och stämningen trots att vi vuxit.
Ni är varmt välkomna tillbaka när som helst! 🌟

Nöjd!

Trevlig personal. God mat. Lugn miljö inne i spat.

Något som kunde varit bättre är att runt kl 12, var det kaos i omklädningsrummet då många ”nya gäster” skulle påbörja spat och vi andra skulle avsluta.

Gillade inte heller att man behövde bära sina använda handdukar och badrockar genom hela lokalen, istället för att ha tvättkorgen inne i omklädningsrummet.

3 May 2025

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack för att du delar med dig av din upplevelse Hanna! 🌿
Vi är glada att du uppskattade maten, personalen och den lugna miljön i spat.
Vi tar till oss dina synpunkter om trängsel i omklädningsrummet. Vi har testat tvättkorgar i omklädningsrummet men vår slutsats är att nuvarande upplägg är bäst när man väger in alla parametrar. Men stort tack för feedback!
Varmt välkommen tillbaka! 💧🧖‍♀️💚

Helt fantastiskt ⭐️

Helt fantastiskt ⭐️spat har alltid varit toppklass men med de 2 nya jacuzzin o steamrummet blev spavistelsen ännu bättre ⭐️
Maten var vällagad o god ,vegetariska alternativ som också var toppklass på. Väldigt fint upplagd . Personalen är alltid trevlig på himmelseby o också denna gång.
Hade övernattning o det var i det mysiga röda huset där allt var bra förutom duschen . Vattnet rann ut på hela golvet .
Rekommenderar Himmelsby till alla som vill ha avkoppling ⭐️⭐️⭐️⭐️

28 April 2025

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack Marika för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse! 🌟
Vi är glada att du uppskattade de nya bubbelbaden och vår nya ångbastu, samt maten och vårt team. Vi tar med oss din feedback om duschen och ser över det.
Varmt välkommen tillbaka till mer avkoppling hos oss på Himmelsby!

Rated 5 out of 5 stars

Gott om utrymme vid alla spaområden

Gott om utrymme vid alla spaområden, väldigt trevlig personal och god mat! Trots alla prisökningar på mat, har ni fokuserat på god kvalitet! Minskat utbudet lite istället, men behållit hög kvalitet på mat, personal m.m. Såå rätt! Vi återkommer absolut till världens bästa ställe för avkoppling och njutning!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 April 2025

Tack snälla för din fantastiska feedback Marie! 🌟

Vi är så glada att du uppskattar vårt fokus på kvalitet och vår ambition att skapa en avkopplande miljö.
Varmt välkommen tillbaka när du vill.

Vi ser redan fram emot nästa gång! 🤗

Rated 5 out of 5 stars

Det var trevlig personal och god mat

16 April 2025

Tack så mycket för din recension Anna-Lena! 💛

Vi blir så glada att höra att du uppskattade både personalen och maten. Varmt välkommen tillbaka när som helst! 🌟🍽️

Fantastiskt bra ställe

Fantastiskt bra ställe. Men inget tryck i duschen på rummet.

14 April 2025

Tack för din fina recension Mats! 🌟

Härligt att höra att du trivdes hos oss. Vi tar med oss din kommentar om duschtrycket och ser över det, tack för att du säger till!
Varmt välkommen tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Verkligen en Spa med kvalite!

Fantastisk personal som alltid säger hej har ett leende och man känner sig välkommen både på spa avdelning restaurang,bar och receptionen.

Och härligt och se att det blir förändringar och nya saker hela tiden.
Vi återkommer säkert nästa år igen. Då blir det 5 året i rad 😄🥰

18 April 2025

Stort tack för de värmande orden Sandra! 🥰

Det betyder mycket att höra att ni känner er så välkomna och uppskattar både personalens bemötande och våra satsningar på att ständigt utvecklas. Att ni väljer att återvända år efter år är det finaste betyg vi kan få🥰
Vi ser redan fram emot att få välkomna er tillbaka för femte gången nästa år! ✨🥂

Trevlig och fräsch miljö

Trevlig och fräsch miljö. Bra bemötande av personalen. God mat!

7 April 2025

Tack för din fina recension Ingegerd! 😊
Vi är så glada att du uppskattade miljön, maten och vårt bemötande.

Varmt välkommen tillbaka till oss på Himmelsby SPA! 💆‍♀️

Rated 5 out of 5 stars

Personalen va fantastiskt trevliga…

Personalen va fantastiskt trevliga glada åh service inriktade! Maten va mycket god ! Sängen va fantastiskt skön i VIP rummen åh hela anläggningen är ju Magiskt fin⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 April 2025

Stort tack för din underbara recension Helene! 🌟
Vi blir så glada av att höra att du trivdes så bra hos oss!
Särskilt kul att du uppskattade servicen, maten och den sköna sängen i VIP-rummet.

Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart för ännu fler upplevelser! 😊

Jätte nöjda

Jätte nöjda med mat o hela spa upplevelsen

5 April 2025

Mysig butik.
Bra omklädningsrum/dusch.

21 February 2025

Tack för er fina recension familjen Gabrielsson! 🌟
Vi är glada att ni uppskattade maten, anläggningen och våra faciliteter. Ser fram emot att välkomna er tillbaka snart! 😊

Härlig miljö

God mat och dryck, jättefin ren miljö , gott om pooler/ bastu utan någon trängsel. Sedan var det superbra personal

28 February 2025

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tusen tack för din fina recension!
Vi är glada att du uppskattade maten, den rena och rymliga miljön samt vårt spa-utbud utan trängsel. 💆‍♂️
Extra roligt att du tyckte om vår personal!

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart 😊

Fantastiskt ställe

Hela omgivningen när jag kom in på Himmelsby var enormt välkomnande. Mycket trevlig personal. SPA- avdelningen var fantastisk, med många olika pooler, bastu och bassänger att välja på. Atmosfären inne på SPA var rogivande och gav ifrån sig ett lugn för både kropp och själ. Maten i restaurangen på kvällen var välkomponerad med vinpaket som passade utmärkt tillsammans, även trevlig servitris. Frukosten var mycket bra. Vi var på SPA på morgonen innan vi åkte hem vilket var lugnt och skönt. Hamam behandling hade jag köpt, vilket var mycket skönt för kroppen.

28 February 2025

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tusen tack för din fina recension🌟

Det gläder oss att du kände dig välkommen från första stund! Och att både spa-avdelningen, maten och servicen levde upp till dina förväntningar. Härligt att du fick en rogivande upplevelse och njöt av din Hamam-behandling 😊

Varmt välkommen åter!

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look