Himmelsby Spa & Konferens Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hela vistelsen var helt fantastisk! Vackert ställe där inget stadsbuller kan nå. Stort utbud av olika spaprocedurer. Otroligt god mat och flera alternativ att välja emellan! Fräscha rum med allt man b... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hade svårt att koppla av ,dels börjar detta blir för stort folk överallt som pratar ( skulle behöva gå i terapi istället) var svårt att få vara själv i ofå njuta av min vistelse där. Kanske flera ja... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det var en fantastisk upplevelse! Jättefint ställe, inredningen, städningen, bassängerna, maten, bubbelpoolen etc. var helt undrbart! :) Jag njöt varenda minut och trivdes så bra 😀 Skulle ge en 10:a!... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt ställe med lyxig atmosfär. Rummet var i samma anda och vi sov riktigt gott i den mycket sköna sängen i en sval teperatur som vi valde på air conditionern. Härliga behandlingar av professio... See more

Company details

1. Spa Resort
  2. Conference Centre
  3. Restaurant

Written by the company

Himmelsby Spa & Konferens är en plats där avkoppling, lyx och välbefinnande står i fokus. Beläget i natursköna omgivningar, erbjuder anläggningen en unik kombination av moderna faciliteter och rogivande atmosfär. Med ett 2500 m² stort spa-område kan gäster njuta av allt från en tempererad 20-metersbassäng till varma källor, kallbad, bastur och ett exklusivt saltrum. Här finns också ett välutrustat gym för den som vill kombinera avkoppling med träning. Förutom spaupplevelser i världsklass erbjuder Himmelsby en gourmetrestaurang, Restaurang Jordnära, där lokala råvaror förvandlas till utsökta måltider. Boendet är bekvämt och stilfullt, med hotellrum designade för att ge maximal komfort och en god natts sömn. Himmelsby är också en idealisk plats för konferenser och möten. Med moderna konferenslokaler, inklusive det exklusiva Ovala Rummet, kan grupper på upp till 120 personer hålla effektiva möten i en inspirerande miljö. Dessutom erbjuds en rad olika aktiviteter såsom vinprovning, padel, westernkamp och teambuilding. Himmelsby Spa är en komplett upplevelse, perfekt för både avkopplande weekends, hälsoresor och företagsevenemang – allt för att ge gästerna en oförglömlig vistelse.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

39 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Min upplevelse på himmelsby spa var…

Min upplevelse på himmelsby spa var helt underbar👍 Härlig massage! God mat, trevlig personal, fint bemötande! Helt underbart spa! Och jätte fin villa vagn👍

2 August 2022

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Tack för fint omdöme. Hoppas att vi snart får välkomna er åter till vackra Himmelsby.

Rated 2 out of 5 stars

J*vligt dålig mat

Vi bokade Gourmé spa. Spat var helt okej.
Grillbuffén var katastrof.. kycklingen & fläskfilén gick inte att äta, super torr och smaka konstigt. Ryggbiffen var bland det segaste jag har tuggat på och dom grillade grönsakerna var kalla och smaklösa.
Det kalla/tillbehören var okej.. men inget att hurra för.
Desserten var inte heller någon höjdare. Tråkigt! Väldigt överprisat då maten var så dålig.
Det var första och sista gången jag var där!

1 August 2022

Härlig anläggning

Härlig anläggning, med bra läge/placering i Östergötland. Var där 20-21/7 o njöt av god lunch gourmetfika o grillbuffe. Stannade även kvar över dag 2 njöt av solen o bad i poolerna.

1 August 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ett underbart SPA Hotell!

En fantastisk SPA avdelning med en lyxig känsla. Uppskattade verkligen hamam behandlingen, jätteskönt! Den mekaniska fotmassagen var också riktigt bra och speciellt för mig som haft ont ett par veckor i hälen, för efter den massagen så släppte det!
Den Romerska simhallen imponerade och favoriten blev helt klart den stora varma romerska källan. Längtar tillbaka redan! Ett annat plus var maten! Utsökt! Frukosten hade många valmöjligheter, smoothies och flingor, mackor och ägg, ja allt man kan drömma om. Ostbrickan med marmeladen var också himmelsk! Ett stort tack för en fantastisk vistelse!

29 July 2022
Rated 1 out of 5 stars

Nog en stjärna för mycket efter min…

Nog en stjärna för mycket efter min upplevelse
Var hos er den 18/6 med min dotter för att njuta hela dagen.
Råkade ut för en olycka hos er då inte nivåskillnader på golvet var märkta.
Den unga personalen blev helt handlingsförlamad. De verkade inte ha någon som helst sjukvårdsutbildning.
Blev informerad att den s.k. chefen som var på skara sommarland den aktuella dagen skulle höra av sig till mig på måndag.
Ingen ringde utan man fick själv ringa. När jag själv ringde blev jag kopplad av receptionen till en telefon med röstbrevlåda.
Har fortfarande inte hört något från någon chef.
Finns nog väldigt många förbättringsområden.
1 utbildning till personalen
2 Förbättra säkerheten
3 Maten var inte heller värd priset.
4 varför är entrén gigantiskt stor jämfört med andra utrymmen?
5 chefen borde ta mer ansvar
Det ser lyxigt och fint ut på ytan men är ganska ofräscht, tex duscharna saknade tryck och infrabastun var trasig.
Nej detta var sista gången jag lägger pengar på detta ställe, så ovärt de 2200 kr jag lade ut för 3 timmar!
Besviken f.d. kund

30 June 2022
Rated 4 out of 5 stars

Är supernöjd med vår vistelse

Är supernöjd med vår vistelse. God mat, fika, härliga o rena utrymmen. Trevlig personal. Det ända jag saknar är bubbelpool/vedeldad badtunna ute. Den varma poolen ute är välbesökt så mycket svårt att få plats. Enda som är minus, det är mycket svårt att komma fram på telefon, alltid kö och efter ett tag så blir man utslängd.

24 June 2022

Har bara gott att säga

Har bara gott att säga. Vi har varit där 3 ggr de senaste åren och det är så skönt att se att trots ombyggnationer/tillbyggnader så faller inte den trivsamma miljön i fallo. Maten och fikat är fantastiskt gott och många olika ställen att varva ner på. Vattenmassagen är guld. Supernöjda har vi varit varje gång. Tack ❤

11 June 2022
Rated 1 out of 5 stars

Känner mkt otroligt dåligt bemött då…

Känner mkt otroligt dåligt bemött då jag bokade ett sånt ”betala för 1 för 2 dagsspa” och sedan bokade in en dag med min mamma med olika behandlingar under corona vi bokade även av- och ombokningsskydd. Sedan blev deras anställda som skulle utföra en behandling sjuk vilket var hela anledningen för visiten så ville de ej boka om behandlingen även fast det förstörde vår visit. Så vi fick pengarna tillbaka för allt förutom dagsspa som var presentkort men som också då halverades i värdet och vårt ombokningsskydd pga deras personal blev sjuk. Det var inte mycket tid kvar på presentkortet så även det brann inne.

20 May 2022
Rated 1 out of 5 stars

Falsk leende på personalen som jobbar…

Falsk leende på personalen som jobbar som robotar. Kort beskrivning.
Hade fått som tack från arbetsgivare 2 000 kr för att spendera hur jag ville då jag jobbat dubbla arbetspass och vårdat Covid patienter som många sjuksköterskor. Min son ställde upp genom att gå hem själv och laga mat för att ge sitt stöd till mamma. Tyckte det skulle vara roligt om vi kunde gå på spa tillsammans då vi var värda det. Köpte spa upplevelse för 2000 kr genom Wellnet.
Fick för de pengarna bara inträde för 2. Dyrare än deras vanliga pris till spa.

Fick bekosta mat själv. Hade problem med kortet vid incheckning och ville betala med pengar, swish eller på ngt annat sätt. Fick information att jag inte får komma utan att betala.

Man frågade om Anela var min efternamn.

Hon frågade min son som stod tyst i bakgrunden hur gammal han var. När han sa 15 år fick jag då för svar att vi inte får komma in gränsen är 16.

Jag ville ha pengarna tillbaka eller ngt annat för de pengarna. Hon sa att det inte går men att jag är välkommen själv ngn annan gång (1 person men betalt för 2).
Min son fick stå och se sin mamma behandlas som kriminell...ngn som vill komma in utan att betala och smuggla in honom.
Vi fick åka hem utan att ha fått ngn upplevelse men Himmelsby SPA fick 2000 kr i fickan. Jo, vi fick uppleva hur man blir illa behandlad. Min son fyller 16 om 2.5 månader och åldersgräns varierar från 15 och uppåt på spa i Sverige. Hörde inte ngn beklagar, vi ska se vad vi kan göra, ni får en kopp kaffe och te innan ni väder hem.

Bokade massage åt oss hos en mässor som bor på landet i närheten då jag inte ville att dagen ska bli förstörd. Hon hade äkta leende och stor service känsla. Min son och jag fick en fin avkopplingsdag men inte tack vare Himmelsby SPA. Fick med oss en burk honung också

13 March 2022

Hejsan
Beklagar verkligen din upplevelse. Självklart ska vi gör undantag gällande åldersgränsen vid dessa tillfällen. Du är varmt välkommen vid etta annat tillfälle och får gärna ta med din son. Återkommer via mial till dig.

Riktigt dåligt faktiskt!

Riktigt dåligt faktiskt!
Jag var på där idag tillsammans s med min mamma och syster. Vi hade bokat gårdslunch, 3-h spa och varsin behandling. Vi kom till buffén 13:10 och den stängde 14:00. Mycket av maten var slut så vi frågade om det skulle fyllas på, vilken det skulle. Men det enda som fylldes på var efterrätten…. Inte ok!
Ett till minus får till massageterapeuten som svarade i telefon under behandlingen.
Det sista som händer är att vi vill berätta om detta för chefen men hon förstår inte varför vi är besvikna utan säger att vi ändå fått i oss lite mat. Vi är helt oförstående hur man kan bemöta sina gäster så här. Vi åker aldrig mer dit!!!

24 February 2022

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Vi beklagar att vissa delar av vår buffé tagit slut och att det tog en stund att få fram nytt. Vi erbjuder en stor buffé med många olika delar och tyvärr kan det ibland vara svårt att beräkna mängd och på alla delar. Vi delar inte er bild om att vi var oförstående då vi gav er kompensation på drygt 40% på lunchen.
Gällande er behandling som blev stör kommer vi ta vidare med berörd terapeut. Den informationen fick vi inte ta del av innan ni åkte.

Rated 1 out of 5 stars

Vi bokade en SPA dag med frukost och…

Vi bokade en SPA dag med frukost och lunch och varsin behandling,
Maten var jättegod,
Men följande var vi absolut inte nöjda med.
Behandlingen vi bokade var 40 minuter och kostade 750kr.
Min behandling varade i 33 minuter och när jag ifrågasatte det i receptionen så svarade hon att hon skulle kolla upp det.
Tre samtal senare och två Mail och efter tre veckor så fick jag ett svar att tiden för massagen räknas från det att man kliver in i rummet tills man går ut.
Inget konstigt med det men det tog inte mig sju minuter att lägga mig på britsen och att resa mig och gå därifrån.
" så då kanske det var 40 minuter sammanlagt" fick jag till svar.
Dåligt att det inte står att den effektiva tiden för massagen inte är 30 respektive 40 minuter utan lite hur som helst.
Mycket dålig skyltning och rörigt för att det är så stort tyckte vi att det var. Gick mycket tid till att leta.
Dessutom gillar jag inte skåpen i omklädningsrummet, det fick jag i pannan flera gånger när jag öppnade det, inte för att jag är klantig utan för att det är på fel höjd och dörren är alldeles för tung,
Trist eftersmak efter besöket, väljer ett annat SPA nästa gång,

6 January 2022

Tyvärr inget att rekommendera

Tyvärr inget att rekommendera! Har väldigt hög profil i marknadsföring men håller inte löften och en del personal ganska otrevlig. Ingen bastu var riktigt varm, alla 4 i vårt sällskap fick byta tag till skåpen och dålig information om boendet. Några hamnade i en (svinkall) villavagn med stopp i toaletten. När vi klagade fick vi snorkigt reda att det minsann stod på bokningsbekräftelsen.
Framförallt bemötandet drar ner betyget! Betalar man så mycket så förväntar man att bli behandlad med respekt.

14 December 2021
Rated 3 out of 5 stars

Många småfel!

Tyvärr var det en byggarbetsplats mitt framför entrén vilket drog ner första intrycket. Men enligt bilderna hur det kommer se ut färdigt så blir det säkert superfint!
Vi hade bokat två rum och trodde givetvis att vi skulle få bo bredvid varandra. Men vi fick ett vip rum och ett rum i en villavagn. Det hade vi gärna velat få info om innan vi kom dit.
Vi hade bokat vattenmassage för fem personer på ankomstdagen. När det var dags för massagen fick vi veta att två sängar var trasiga så bara fyra av oss kunde få behandling! Personalen var inte särskilt lösningsfokuserade utan la det mer på oss att hitta en lösning. Vi blev skickade till receptionen men hon visste inte ens att sängarna var sönder! Tillslut fick iaf två av oss tid för massage dagen efter. Nästa dag satt vi och väntade och tio minuter efter utsatt tid kom det någon och frågade ifall vi hade bokat något. Hon kunde inte hitta han som hade hand om spabokningarna men erbjöd sig att ge en av oss klassisk massage och att den andra fick sin vattenmassage.
Så personalen var inte särskilt trevliga eller tillmötesgående (med några få undantag). Verkade som att de tog för givet att man varit där förut. Hade varit bra med en stor karta som ger överblick över de olika spa områdena. Nu fick man mer gå runt och leta. Skulle även behövts fler vattenstationer iom att de två som fanns var lite undangömda så man glömde ju bort att dricka el struntade i det.
Kan även vara bra att vid incheckning informera om vart man ska vara för sina behandlingar, det fick vi gå och fråga om. Var även svårt att hitta personal i spa avdelningarna, tycker inte man ska behöva gå runt och leta. Vi ville tex beställa i baren och ringde på klockan fyra fem ggr men ingen kom.
Vid middagsbufféen frågade vi han som fyllde på mat vad som var vegetariskt men det visste han inte! Maten var dock helt okej och fikabuffen fantastisk!
Många småsaker som var och en för sig inte hade gjort så mycket men tillsammans blev det alldeles för många fel. Var där för att fira vår mammas 70-års dag men blev tyvärr inte så bra som vi hade hoppats på!

4 October 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jag har haft äran att få besöka…

Jag har haft äran att få besöka Himmelsby spa ett flertal gånger. Varje gång har jag blivit väldigt nöjd, både över dom fina lokalerna och det utmärkta bemötandet man får av alla som jobbar där.
Jag kan starkt rekommendera det här stället om man vill komma ifrån storstadsstressen och vill andas in lite frisk luft på landsbygden.

21 July 2021
Rated 5 out of 5 stars

Så himla mysigt och trevligt spa

Så himla mysigt och trevligt spa. Lugn miljö. Jag och min dotter (16) älskar infrabastun och utomhuspoolen

Hit återkommer vi gärna

16 July 2021

Reply from Himmelsby Spa & Konferens

Stort tack för ert fina omdöme. Varmt välkomna åter.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look