Hela vistelsen var helt fantastisk! Vackert ställe där inget stadsbuller kan nå. Stort utbud av olika spaprocedurer. Otroligt god mat och flera alternativ att välja emellan! Fräscha rum med allt man b... See more
Company replied
Hade svårt att koppla av ,dels börjar detta blir för stort folk överallt som pratar ( skulle behöva gå i terapi istället) var svårt att få vara själv i ofå njuta av min vistelse där. Kanske flera ja... See more
Company replied
Det var en fantastisk upplevelse! Jättefint ställe, inredningen, städningen, bassängerna, maten, bubbelpoolen etc. var helt undrbart! :) Jag njöt varenda minut och trivdes så bra 😀 Skulle ge en 10:a!... See more
Company replied
Fantastiskt ställe med lyxig atmosfär. Rummet var i samma anda och vi sov riktigt gott i den mycket sköna sängen i en sval teperatur som vi valde på air conditionern. Härliga behandlingar av professio... See more
Company replied
Himmelsby Spa & Konferens är en plats där avkoppling, lyx och välbefinnande står i fokus. Beläget i natursköna omgivningar, erbjuder anläggningen en unik kombination av moderna faciliteter och rogivande atmosfär. Med ett 2500 m² stort spa-område kan gäster njuta av allt från en tempererad 20-metersbassäng till varma källor, kallbad, bastur och ett exklusivt saltrum. Här finns också ett välutrustat gym för den som vill kombinera avkoppling med träning. Förutom spaupplevelser i världsklass erbjuder Himmelsby en gourmetrestaurang, Restaurang Jordnära, där lokala råvaror förvandlas till utsökta måltider. Boendet är bekvämt och stilfullt, med hotellrum designade för att ge maximal komfort och en god natts sömn. Himmelsby är också en idealisk plats för konferenser och möten. Med moderna konferenslokaler, inklusive det exklusiva Ovala Rummet, kan grupper på upp till 120 personer hålla effektiva möten i en inspirerande miljö. Dessutom erbjuds en rad olika aktiviteter såsom vinprovning, padel, westernkamp och teambuilding. Himmelsby Spa är en komplett upplevelse, perfekt för både avkopplande weekends, hälsoresor och företagsevenemang – allt för att ge gästerna en oförglömlig vistelse.
Himmelsby Norrgård, 595 97, Mantorp, Sweden
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Firade min 30års dag hos himmelsby och hade en fantastisk vistelse. Började med spa, gick sedan på en härlig spabehandling och avslutade med en super god tre rätters middag. Ett stort spa med flertalet pooler, bubbelbad och bastu, något som passar alla. Kommer helt klart besöka himmelsby fler gånger.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Hade en underbar mor och dotter spa dag hos er för några år sedan med massage med heta stenar, ansiktsbehandling och fiskpedikyr. Vi simmade, saltbastade testade er IR bastu och hade en helt underbar dag. För att inte tala om den Underbart goda maten och trevligt bemötande. Skulle gärna uppleva det igen 🙏

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Underbart ställe med fint spa , bad o restaurang 💗skulle med glädje återkomma ditt med nån jag tycker om o uppleva allt fint o nytt ni gjort

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
En underbar spa anläggning som tar in folk på kort varsel och erbjuder underbara behandlingar till singelpersoner som par.
Härlig mat och trevlig personal

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Underbar SPA-anläggning i rofylld lantlig miljö, familjärt & välordnat, rymligt & fräscht med ett fantastiskt romerskt bad och flera härliga behandlingar att erbjuda. Dessutom kan man här avnjuta helt gudomliga frukost- lunch- och fikabufféer! Väl värt ett besök ..och fler därtill!

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Vi ville egentligen boka om och förlängninga vårat presentkort pga rädsla för corona. Men kunde inte det. Till en början var vi lite sur.
Men det vände snabbt när vi väl var på plats!
Wow vilken anläggning.
Trevlig hjälpsam personal.
Hotellet har verkligen satsat på avkoppling med stora fräscha ytor!
Vi behövde aldrig trängas med någon annan person.
Vi bokade sparomans och är så nöjda!
Maten har varit otroligt god och genomtänkt.
Rummet mysigt med fin kontinentalsäng.
Behandling var häftigt med fiskar som äter på fötterna!
Det bästa med hela vistelsen var poolerna i spat. Det var som att bada i en romersk saga!
Det verkar som Hotellet fortfarande bygger ut. Vi blev dock inte störda av arbetet.
När vi var på plats såg vi att det fanns en nybyggd paddelhall precis intill Hotellet.
Så vi passade på att testa på denna populära sport! Rekommenderas att testa! Det var mycket roligt ( men man ska nog va 4 istället för 2)

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Detta är en fantastisk plast. Otroligt avkopplande med trevlig personal, fräscha och fina rum samt mycket god mat och dryck, man känner sig ordentligt bortskämd och jag kommer garanterat att komma tillbaka många ggr!

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Himmelsby erbjuder allt det som jag och mina vänner behöver och uppskattar; avkoppling, tid tillsammans, mycket gott att äta och en god drink till kvällen 💖
Den stora variationen av pool- och bastuupplevelser gör att man lätt fördriver tiden. Jag tog även en riktigt skön hot stone-massage.
Extra lyx med all god mat och de vackra miljöerna.
Vi återkommer gärna fler gånger.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Hade en lyxig vistelse med all mat och fika inkluderad, även behandlingar. Åkte med en kär vän och vi spenderade många långa timmar i spat. Superhärligt att få kvalitetstid på detta sätt och en paus från vardagen. Vi hade köpt LYX-paketet och är oerhört nöjda med vårt besök!! Tack!!

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Jag o min fru kom till er 2 dagar efter vårt bröllop och fick den finaste vistelsen vi kunde tänka oss. Underbara spa behandlingar, god mat, varmt välkomnande dör ni kom ut under middagen med en bröllopspresent i form av fantastisk god efterrätt och vackert kort. Vi blev tårögd. Vi bestämde oss redan dagen efter vi åkte hem att vi ska återvända till er runt vår bröllopsdag 29 augusti. O vi pratar varmt om ert ställe o vet att flera av våra vänner varit hos er sedan dess. Nu längtar vi tillbaka o få spa behandlingar, koppla av, äta god mat o se hur utbyggnaden blev då vi fick rundvandring o ni berättade hur allt skulle bli.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Hade bara hört positivt om Himmelsby innan vi bokade in oss på dag spa på vår bröllopsdag. Ändå blev vi glatt överraskade. Mysigt, familjärt och lugn atmosfär. Jag testade både massage och hotstone massage. Det kan jag rekommendera.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Super fint ställe med härlig spa och god mat💕

Ett minne i hjärtat.
Vi hade en magisk upplevelse.
Slogs av lugnet direkt på parkeringen. Glatt och hjärtligt välkomnande i receptionen. En fika man inte vill byta bort, härlig bastu, rofyllda behandlingar, mysig miljö. Grym middag med portioner och presentation precis i min smak. Serviceminded och lättsam med proffsig servitör som gjorde vår middag speciell. Och frukosten där ute på terassen…åh..bästa starten.
Vi hade en sådan obeskrivligt bra upplevelse hos er. Oftast är det något som sticker ut och är lite över det man förväntar sig. Men allt var ”wow”.
Jag längtar tillbaka.

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Jättevacker miljö och fantastiskt mat, så avkopplande och gott om plats för avskiljdhet. Många oaser att välja mellan, man vill aldrig åka därifrån 😍

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Om jag ska ge en bedömning över helhetsupplevelsen på övernattning plus spa på Himmelsby så har jag inte mycket positivt att säga tyvärr. Bilderna på hotellet både på deras hemsida och på hotels som vi bokade via har t.ex. inte bilder på utsidan (vilket var ett stort misstag från vår sida att inte kolla upp innan), samt missvisande vilket rum som man bokade då vi inte hade en aning om att det fanns husvagnar/baracker bredvid spa/hotellet som vi fick bo i. Det var inte vad vi förväntade oss och jag tycker själv att det är väldigt viktigt att kunder vet precis vad de betalar för. Att man inte har bilder på dessa husvagnar/baracker på varken hotels eller deras hemsida tycker jag är dåligt. När vi kom dit blev vi chockade över hur utsidan såg ut (som sagt dumt av oss att inte söka på google hur utsidan såg ut) för vi tyckte inte det stämde överens med de ”lyxiga” inomhusbilder vi fick se via hotels och deras hemsida. För det första var det en stor grusplan med parkering innan entrén vilket inte såg särskilt inbjudande ut. Utanför entrén stod det mängder av växter som vi förmodar väntade att placeras runt hotellet men istället var dumpade vid entrén och såg väldigt vissna och ledsna ut, vilket inte ger ett positivt första intryck. Själva spa/hotellet på utsidan såg ut som ett nyckelfärdigt hus som inte såg varken lyxigt eller inbjudande ut. Men vi tänkte samtidigt att man inte ska ”judge a book by its cover”. När vi kom in och skulle checka in, fick man inte ett särskilt professionellt eller trevligt bemötande. Fick redan där en känsla av att personalen inte känner pondus eller stolthet över sitt arbete (vilket inte är konstigt). Som sagt visste vi inte att vi skulle bo i en barack. Själva baracken/villavagnen var gjord i plast. Aldrig känt på ett hus som har material av plast på utsidan (kändes som ett legohus), vilket kändes som det billigaste materialalternativet. Fick redan känslan av att man har valt de billigaste materialen för att tjäna in på varenda krona, vilket är helt okej om man inte missvisar genom att ha överpriser. Vi såg inget brandalarm i vårt rum vilket inte kändes bra alls, och vi undrar om ägaren bryr sig om sina kunder överhuvudtaget. Säkerhet känns ju otroligt viktigt och hotellet har där ett ansvar över sina kunder. Tyckte det kändes jätteotryggt att sova utan brandalarm. Det stod att vi hade wifi, men det fungerade inte. Allt i hotellrummet var av billigaste kvalité vilket inte känns bra ur ett hållbarhetsperspektiv då det måste bytas ut oftare än mer hållbara material och det var inte snyggt heller. Det luktade plast och alldeles nytt men såg ut att vara av billigaste kvalité. När vi gick till spat sedan så för det första ingick inte tofflor utan man behövde köpa för 20 kronor vilket kändes löjligt, när allt annat ingår som handduk och morgonrock. Men hur som, spat hade ju en pool, varm källa, bubbelpool och några bastus, men det var inget märkvärdigt alls. Poolen hade en plastmatta (har aldrig badat i en sådan tidigare) och jag kände på kanterna hur plastmattan höll på att lossna. Det jag störde mig på är att hotellet och spat verkar profitera sig som ett lyxspa genom retuscherade och förskönade bilder och genom att det är i den prisklassen men allt kändes budget. Det hade känts mer lyxigt att gå på eriksdalsbadet i Stockholm som är en vanlig simhall som har en vanlig bastu och ångbastu, samt bubbelpool och utomhuspool. Skillnaden är att priset skiljer sig avsevärt, entré till eriksdalsbadet kostar 160 kr per person. Priset för spat skiljer sig åt beroende på vad man vill ska ingå men tror det ligger på mellan 600-800 kronor per person på Himmelsby. På hemsidan kostar spa och hotellövernattning runt 4000 kronor beroende på paket för två personer. Tack och lov köpte vi via hotels.com och då landade kalaset på 2800 kr.
Vi hade bott en kväll innan I Norrköping på Elite Grande hotell som landade på 1043 kr. Och det kändes mycket lyxigare. Vi utnyttjade dock inte spa och relax avdelningen. Så min poäng är att om priset hade varit billigare för en övernattning, plus frukost och spa så hade det varit en annan sak. Men nu betalade vi för något som inte alls var i samma nivå och klass som priset. Det var också en byggarbetsplats lite här och var vill jag tilläga, vilket inte var särskilt rofyllt. Det var liksom byggsaker här och där och det är också bra om det kan framgå via hemsidan (typ: "vi vill informera er om att just nu pågår det lite renoveringar utomhus och allt är inte färdigt inomhus, hoppas ni har överseende med det typ.) Jag skulle absolut inte rekommendera detta till någon. Och något jag lärt mig efter detta är att läsa recensioner innan. Det misstaget gjorde vi och vi insåg att vi inte var ensamma om kritiken när vi läste recensionerna..
Väldigt trevligt ställe ute på Östgöta slätten. Uppskattade det lugna runtomkring. Trevlig personal och väldigt hög standard på anläggningen! 5/5

Reply from Himmelsby Spa & Konferens
Trevlig personal i kassan, god middag och en jättebra ryggmassage. Resten inte särskilt imponerande. Hade hellre åkt till ett badhus sen köpt några behandlingar på stan.
Tråkigt rum, skitSNÅL fruktbricka. Dåligt underhåll på många ställen. Kallt i rummen under behandlingarna... efter 21 låser sig dörren så man inte kommer in med nyckelkortet till byggnaden. Då måste man till receptionen o be någon släppa in en.
Duschen i rummet blir antingen för varm eller för kall... ingen lyxfaktor alls. Inte ens en hårfön på rummet!!!
Helt orimligt dyrt med tanke på allt tråkigt.. vi kommer inte tillbaka 👎

Plus +
Mysiga lokaler inomhus trots att tillbyggnad pågår. Genomgående var det mycket trevlig personal.
God och generös lunchbuffe, fantastisk gourmetfika, god 3rätters middag på kvällen och härlig frukostbuffé.
Lugnt och få gäster måndag morgon/fm. Bassängerna då nästan för oss själva.
Bästa avkopplingen i tyst lugn miljö.
Fotvård, varma/kalla stenar och duo vattenmassage var toppen.
Minus -
Mycket tråkig miljö utomhus kring anläggningen. Det blir nog fint när planerad trädgård och pool blir klart.
Många gäster på söndagen och därmed stundtals mycket hög ljudnivå. Saknade ett rofyllt spa med dämpad musik! Ett flertal gäster tycktes inte alls bry sig om Corona avstånd och många samlades på samma ställen. Vi fick själva gå ur pool o bastu när för många kom.
Vårt tilldelade V.I.P rum 403 var fönsterlöst så när som ett smalt fast fönster vid dörren ut mot korridor. Om det börjat brinna hade vi endast en utgång! Dålig luft och varmt. Annars fint rum med skön säng.
Förbeställt en frukt/godis bricka för 75krx2p=150kr. Vi fick 5 små chokladbitar, en delad jordgubbe, 2 gula bär, 5 vindruvor o 3 små melonbitar. Om vi vetat alla godsaker som fanns under dagen hade vi ju aldrig behövt beställa den. Nu betalade vi ju ändå extra så Fy skäms för den snåla brickan!
Trots att det blev en del minus kommer vi gärna tillbaka. Utan Pandemi och tillbyggnader blir upplevelsen säkert mer rofylld. Med all den goda maten som serveras behöver jag inte beställa ngn extra bricka.
Trevlig personal. Helst en brittisk kypare.
Fika buffé i världsklass
Middag förrätt 5/5 huvudrätt 3/5 då det saknades någon slags sås till köttet. Efterrätt 5/5
Frukost 4/5
Mest beroende på att inga avstånd hölls i buffén.
Rummen VIP 5/5
Spa 3/5 detta då det inte är riktigt färdigt än.
Skohorn fanns. Plus.
Batteri till fjärren på rum var slut.
VIP paket ett dygn var prisvärt.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.