Super goede service en communicatie. Nadat we een bericht stuurden werden we al gauw door Milan gebeld. Alles was bespreekbaar, echter ook duidelijke antwoorden als iets niet kon. De kinderen hebben m... See more

Company replied
We zijn goed te woord gestaan door Milan Oomen. Hij nam uitvoerig de tijd en gaf ons een duidelijke uitleg. Hij was uitermate vriendelijk met soms een grap.
Company replied
Sinds 4 september probeer ik een antwoord te krijgen omtrent een vraag over een factuur, maar helaas geen reactie. Meerdere mails gestuurd en gebeld, maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen.... See more
Ik heb bij VW van Mossel Tilburg 2 bedrijfswagens gekocht, de service die ze verlenen is echt ongekend!! Ik ben uitermate goed geholpen door Marc van Gool, hij heeft me het hele proces rustig bege... See more
Written by the company
Kraaivenstraat 4, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Netherlands

How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat een goede en snelle service.
Dank je wel Milan!

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Mijn nieuwe ID. Buzz vandaag opgehaald bij Milan.
Voorheen was ik klant bij een andere Volkswagen-dealer, maar door de uitstekende service die ik bij Van Mossel en Milan heb gekregen, kom ik voortaan alleen nog maar hier. Heldere communicatie en het nakomen van afspraken. Hier voel je je echt welkom!

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Een nieuwe id-Buzz gekocht bij Milan.
Reageerde snel, behulpzaam en mooi tot een order gekomen.
Blij met de aankoop, en zie uit naar de aflevering van een 2e buzz.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Ik ben zeer tevreden over de service (van Milan) bij Van Mossel Bedrijfswagencentrum in Tilburg. Hij heeft het hele traject – van bestelling tot en met de aflevering – professioneel en soepel begeleid. Tijdens het bestelproces dacht hij goed mee en gaf duidelijke informatie.
Bij de aflevering van mijn Volkswagen Multivan nam Milan uitgebreid de tijd om alles helder uit te leggen, wat erg prettig was. Ook na de aflevering bleef hij goed bereikbaar voor vragen en verdere ondersteuning. Een heel relaxte en klantgerichte aanpak waar ik erg tevreden over ben.
Bedankt Team van Mossel!

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Goed bedrijf. Vakmensen. Zeer goed geholpen door Milan. Erg blij met de nieuwe bus!!👍

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Super geholpen door Milan die is namelijk Langer gebleven omdat ik mijn bus moest overplaatsen

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
vriendelijke medewerkers, goede service, prijs zeer acceptabel. geen lange wachttijd voor een afspraak. afspraak makkelijk online te maken. al met al boven verwachting

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
2 nieuwe transporters gekocht via Milan Oomen. Netjes geholpen en bussen zijn naar tevredenheid geleverd.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Ik ben uitermate goed geholpen door Marc van Gool, hij heeft me het hele proces rustig begeleid en echt goed met me meegedacht, een nieuwe bus kan je natuurlijk maar 1x samenstellen.
Ik ben bij diverse dealers geweest maar vanaf het eerste moment wist ik dat Marc mijn nieuwe bus mocht leveren.
Het is voor mij een stukje rijden naar Tilburg maar ik blijf hier terugkomen voor het onderhoud, ik kan me geen betere plek bedenken voor mijn trouwe bus.
Marc, kerel bedankt!!!!

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Klantvriendelijk personeel aan de servicebalie en zij weten precies waar een klant blij van wordt, tot de volgende keer

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Vandaag mijn nieuwe werk bus opgehaald bij Van Mossel Tilburg. Wessel heeft ons overal goed doorheen begeleid! Alles is gegaan zoals afgesproken, dank je wel topper!

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Heb mijn bedrijfswagen bij wessel gekocht, hele fijne verkoper en alles top geregeld. Bedankt wessel!

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Top geholpen door Wessel hij van Mossel in Tilburg.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Goede communicatie is heel belangrijk en dat hebben ze bij van Mossel goed in de gaten.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Goede ervaring met Van Mossel Bedrijfswagens. Milan en collega’s hebben ons goed geholpen met de aankoop van onze bus. De bus rijdt perfect. Kortom, tevreden klanten!

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Samen met mijn vrouw de nieuwe caddy opgehaald, we konden (telefonisch) nog een bpm vrije auto kopen die van Mossel nog op voorraad had, we zij er erg blij mee! We zijn prima geholpen door Wessel die er echt werk van gemaakt had en waar we heel leuk contact mee hadden, we kregen een hartelijke ontvangst en een uitgebreide uitleg van hem over alle functies die zo'n nieuwe auto heeft, complimenten!
Henk van de Scheur (Wasplaats Waardenburg)

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Learn more about other kinds of reviews.