Super goede service en communicatie. Nadat we een bericht stuurden werden we al gauw door Milan gebeld. Alles was bespreekbaar, echter ook duidelijke antwoorden als iets niet kon. De kinderen hebben m... See more

Company replied
We zijn goed te woord gestaan door Milan Oomen. Hij nam uitvoerig de tijd en gaf ons een duidelijke uitleg. Hij was uitermate vriendelijk met soms een grap.
Company replied
Sinds 4 september probeer ik een antwoord te krijgen omtrent een vraag over een factuur, maar helaas geen reactie. Meerdere mails gestuurd en gebeld, maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen.... See more
Ik heb bij VW van Mossel Tilburg 2 bedrijfswagens gekocht, de service die ze verlenen is echt ongekend!! Ik ben uitermate goed geholpen door Marc van Gool, hij heeft me het hele proces rustig bege... See more
Written by the company
Kraaivenstraat 4, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Netherlands

How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Na eerst een mindere review ,is e.e.a. perfect opgepakt door van Mossel. Alle problemen naar tevredenheid opgelost.
Zo ken ik van Mossel weer!!

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Goede service mee gemaakt. Kon snel terecht en communicatie was top!

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Super geholpen door Milan! Afspraken goed nagekomen ondanks zijn vakantie tussendoor.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Vandaag super geholpen door Mohamad oughli. Dank je wel voor je service Mohamad. 👍🏻👍🏻👍🏻

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Alles prima verlopen, graag tot een volgende keer 👏

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Was mijn auto sleutel verloren maar bij van mossel Tilburg super goed en snel geholpen

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Geholpen met 3 bussen in afgelopen 2024/2025 door wessel van der Heijden geweldig persoon regel het van begin tot eind goed. Afspraak is afspraak als er gezegt wordt die dag is het gereed is dat ook zo.
Bedankt ELOD totaalafdichting b.v. Waalwijk

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Gelijk geholpen door de medewerkers, en ook het probleem gelijk opgelost.
Een dikke 10!
Tim dikke pluim voor jou en je collega buiten!

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Wessel topper je hebt echt super je best gedaan en fantastisch geholpen!!!
Bedankt voor de goede ervaring en wie weet tot ziens in de toekomst!
Vriendelijke groet,
Hans Geerts
Geerts Dakbedekkingen

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Heel veel aandacht en professionele begeleiding bij t maken van de keuze.

1 ster is nog teveel.
Eerder had ik een vervelende ervaring met de bandenwissel. Ik ben toen 2 keer voor niets geweest omdat:
• de afspraak (via internet gemaakt) was niet bekend;
• de banden waren niet beschikbaar.
Toen ik de laatste keer op afspraak kwam voor een bandenwissel waren deze niet beschikbaar. Er waren wel andere banden aanwezig. Echter zag de medewerker dat de maat van deze banden niet overeen komt met mijn banden. Kan gebeuren, maar ik zat inmiddels 45 minuten doelloos in de wachtruimte.
Ik ben erg ontevreden over jullie service.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
5 sterren, omdat Wessel een betrouwbare, klantvriendelijke en doelgerichte verkoopadviseur is en die weet wat hij de klant kan aanbieden.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
niet gehandeld conform de afspraak, factuur klopte niet, reset van de auto niet goed uitgevoerd.
na mijn eerdere slechte beoordeling een goed gesprek gehad met de filiaalmanager en uiteindelijk alle punten naar tevredenheid opgelost

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Geweldig snel geholpen, top werkplaats en super vriendelijk!

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Afgelopen week bij van Mossel nog een vw crafter gekocht . bij binnenkomst staan ze al snel klaar met de koffie en staan ze je vriendelijk te woord met degene waar je een afspraak mee hebt. Ons aanspreekpunt Wessel is een fijne adviseur om een auto bij te kopen. goede uitleg, duidelijk en verstand van zaken voor nog een jonge verkoper. al met al een goede crafter bij een fijne zaak gekocht.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Altijd vriendelijk personeel wat je te woord staat, snelle oplossingen

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Onlangs een VW Transporter gekocht. Fijn geholpen door Wessel. Hij heeft ons goed geïnformeerd en had alles tot in de puntjes geregeld.

Snelle service, direct ter plaatse geholpen door Ronald Robben

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Service adviseur ronald denkt met je mee als je problemen hebt,en damian de monteur lost alles op.

Reply from Van Mossel Volkswagen - Bedrijfswagencentrum Tilburg
Learn more about other kinds of reviews.